Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Kızlar,
Az önce ovulasyon testimde 2 koyu çizgi vardı. Bugün ve yarın çalışma yapmak lazım ama eşim hasta 39.5 derece ateşle evde yatıyor... Çok mutsuzum şuanda

Napmalıyım ben yaa?

O zaman 24 saat vaktim var. Önce kocişine iyi bakıyosun, daya vitamini, meyve sebze. Bi kendine gelsin, gözü açılsın ki seni görsün :)

canim bende gecen aydan telefonda yuklediyim proqlamla tahmini yumurtlama gunlerimi yaptim bu ay deniyicem iliski gunelerimi kayd ediyorum bu ay ovi kullanmadigim icin telf daki proqramla deniyicem bu sefer bakalim neler olucak benimde ayni boyle bu ay icin bakalim ne olacak ama resmini nasil yaptin bura yukledin onu da merak etdim :26:

Bide ikiz çıkarsa napcazzzzzz :)

Canım ben sana süreci anlatayım.

Beta hcg testini 2 gün sonra tekrarlaman lazım. 2 gün sonra bugünki sonucun 2 katı bir değer olması lazım.

Beta hcg her günde bir kendini ikiye katlar. Eğer daha fazla çıkıyorsa ikiz olma ihtimali var.

Beta hcg değerin 1500 - 2000 arası olduğunda keseyi görebilirsin. Bu da 5-6 haftalıkken oluyor genelde.

Keseyi gördükten 15 gün sonra, 8. haftadayken felan da kalp atışı görülüp duyulabiliyor.

İnşAllah yerleşme kanamasıdır canım. Dualarımız seninle

Program açıkken telefonun ekran fotoğrafını çektim. Onuda buraya yükledim canım. Telefonumda öyle bir özellik var. Sende bu programı kullanıyorsan seninde vardır mutlaka ekran fotoğrafı çekme özelliği.

merhaba kızlar bende şu an reglimm maaleseff 8 ay önce bi dış gebeliğim var maalesef yani bebek dursaydı eylülde doğumum olcaktıı kısmet değilmiş..
korunmayı bıraklı üç ay oldu bekliyoruz bebişi bu arada rahim filmide çektirdim hem kürtaj hem dış gebelikten dolayı tüplerde problem yok benim bebiş neden tüpte kalmış belli değil Bat 27 ağustos

O zaman 24 saat vaktim var. Önce kocişine iyi bakıyosun, daya vitamini, meyve sebze. Bi kendine gelsin, gözü açılsın ki seni görsün :)

yaaaaaa kızlar ask olsun yaaaa nler kaynatmssnz bn yokken cok kzdmmmm hamişlermz olmus kızlar ck svndm allhm hyrlsyla kucagnza almayı nasp etsn darısı bze inşşşşşş

Canlarımmm,

Ben dışarı çıkıyorum. Geri döndüğümde yeni bebiş haberleri almayı istiyorum. Ben dönene kadar çift çizgileri görmüş olun lütfen.

Öpüldünüz

Kızlar hala veyaz akıntım var orucu yedim bugun namazda kılmıyom basladı diye ne yapmalıyım

Canım henüz tamamen başlamadıysa emin değilsen her vakit için yeniden abdest alıp namazlarını kılabilirsin. Benimde geçen hafta kistlerden dolayı kanamam oldu. Ama sordum herkese özür oluyor dediler. Bende orucumu namazımı bırakmadım. Çünkü eğer adet kanı değilse özür oluyor.

Benim tam adet olacagım gun böyle oldugu için kafam karıstı abdest aldım öğleyi kılıyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…