Kızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).
Kızlar,
Az önce ovulasyon testimde 2 koyu çizgi vardı. Bugün ve yarın çalışma yapmak lazım ama eşim hasta39.5 derece ateşle evde yatıyor... Çok mutsuzum şuanda
Napmalıyım ben yaa?
Tamam aldım 7 tane pirinç yutuyorum :)))
Bende diyete başlayacaktın yattı diyet işi :)))
canim bende gecen aydan telefonda yuklediyim proqlamla tahmini yumurtlama gunlerimi yaptim bu ay deniyicem iliski gunelerimi kayd ediyorum bu ay ovi kullanmadigim icin telf daki proqramla deniyicem bu sefer bakalim neler olucak benimde ayni boyle bu ay icin bakalim ne olacak ama resmini nasil yaptin bura yukledin onu da merak etdim :26:Canlarım belki bildiğiniz şeyler ama...
Bende ilk hamileliğimde özel birşey yapmadım ama ilişki sonrası hemen kalkmamaya dikkat ettim. Ayaklarımı havaya kaldırıp yarım saat yatmaya çalıştım. Hemen kalkıp duş almadım birsüre bekledim. Birde yumurtlama günleri farklılık gösterebiliyor bu yüzden sadece yumurtlama haftasını değil diğer günleride değerlendirmeye çalıştım. Adetim bittikten sonra başlayıp birsonraki adet günüme kadar 2 günde bir ilişki olmasına dikkat ettim. Çünkü tahmini yumurtlama günlerimde ovulasyon testi yaptığımda yumurtlama belirtisi yoktu, testte çifti göremedim. Dememki tahminden önce yada sonra yumurtladım. Bunada dikkat etmelisiniz bence.
- Birçok yerde yazdığı gibi ilk kural çok sık yada çok seyrek ilişki olmaması. Sık olursa spermler hemen birikmediği için kaliteli bir ilişki olmaz. Seyrek olursa spermler çok uzun sürede kaldığı için yine kalitesiz olur.
- İlişki sonrası hemen kalkmak ve duş almak spermlerin dışarı akmasına, sıcak suyla duş spermlerin ölmesine neden olur.
Ben sadece bunlara dikkat ettim, özel bir kür felan uygulamadım. Çok şükür Rabbim verdi ama 2 ay sonra kaybettim
Resimde papatya şekli gördüğünüz günler tahmini yumurtlama günleriydi. Kalpcikler ise ilişki günlerimdi. Kalpcik olan günleri değerlendirdim ve hamile kaldım.
Eki Görüntüle 769480
Ayyyyyy kızlar peki bende arada bir yapma isteği oluyor hamşleykende yapabilirmiyizzzz
O zaman 24 saat vaktim var. Önce kocişine iyi bakıyosun, daya vitamini, meyve sebze. Bi kendine gelsin, gözü açılsın ki seni görsün :)
Bide ikiz çıkarsa napcazzzzzz :)
Hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.hatırlarsanız ben de dün test yaptım negatif çıktı gece de adet başlangıcı gibi koyu lekem oldu sonrasında tekrar wc ye gittiğimde beyaz akıntının içinde kırmızı kılcal damar gibi birşey vardı tamam kesin adetim başladı dedim.öğlen saat kaç oldu bu sefer de beyaz akıntım devam ediyor şimdi normalde asla böyle birşey olmazdı başlarsa devamı gelirdi korkuyorumm bana bir akıl verin
canim bende gecen aydan telefonda yuklediyim proqlamla tahmini yumurtlama gunlerimi yaptim bu ay deniyicem iliski gunelerimi kayd ediyorum bu ay ovi kullanmadigim icin telf daki proqramla deniyicem bu sefer bakalim neler olucak benimde ayni boyle bu ay icin bakalim ne olacak ama resmini nasil yaptin bura yukledin onu da merak etdim :26:
Kız sercem ne gelecek bebek mi adet mi😊
İnşAllah yerleşme kanamasıdır canım. Dualarımız seninle
O zaman 24 saat vaktim var. Önce kocişine iyi bakıyosun, daya vitamini, meyve sebze. Bi kendine gelsin, gözü açılsın ki seni görsün :)
Canlarımmm,
Ben dışarı çıkıyorum. Geri döndüğümde yeni bebiş haberleri almayı istiyorum. Ben dönene kadar çift çizgileri görmüş olun lütfen.
Öpüldünüz
Kızlar hala veyaz akıntım var orucu yedim bugun namazda kılmıyom basladı diye ne yapmalıyım
dua et bol bol canım artık yapacak bişeyimiz yok beklemekten başka ikimiz aynı durumdayız şu anda seni çok iyi anlıyorum canım
dua ediyorum canım bide oruç tutuyorum şu an çok halsizim allah hayırlısını nasip eder inşallah hepimize sende bütün gelişmeleri yaz bakalım ikimiz arasında bi fark var mı herşey aynımı bende 3 gün önceki kahve leke yok gelmiyo sadece normal akıntım var
Adet oldum kizlar
Canım henüz tamamen başlamadıysa emin değilsen her vakit için yeniden abdest alıp namazlarını kılabilirsin. Benimde geçen hafta kistlerden dolayı kanamam oldu. Ama sordum herkese özür oluyor dediler. Bende orucumu namazımı bırakmadım. Çünkü eğer adet kanı değilse özür oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?