Adet oldum kizlar
yok qaliba denedim ama olmadi belki de var ben bilmiyorum benim tel android canim seninki ne marka?Program açıkken telefonun ekran fotoğrafını çektim. Onuda buraya yükledim canım. Telefonumda öyle bir özellik var. Sende bu programı kullanıyorsan seninde vardır mutlaka ekran fotoğrafı çekme özelliği.
Hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.hatırlarsanız ben de dün test yaptım negatif çıktı gece de adet başlangıcı gibi koyu lekem oldu sonrasında tekrar wc ye gittiğimde beyaz akıntının içinde kırmızı kılcal damar gibi birşey vardı tamam kesin adetim başladı dedim.öğlen saat kaç oldu bu sefer de beyaz akıntım devam ediyor şimdi normalde asla böyle birşey olmazdı başlarsa devamı gelirdi korkuyorumm bana bir akıl verin
Evli_Mutlu_Huzurlu .!.:Canım ovulasyon testinde çift çizgi hep çıkıyor. Önemli olan en koyu çizgileri görebilmek. Çift çizgi silik çıkarsa ona çok aldanma. İkiside en koyu çıktığı günü kaçırma :)
Canlarim ben geldim yoruodum valla carsi pazar gezerken .. bugun belim cok agriyordu ve acik renkli kahve gibi akinti geldii adet mi oluyorum yaa( test yaptim ama biraz once cizgi filan yookk
neslihanbursa .!.:kızlar maşallah hızınıza yetiişemiyorum çalıştığım için sık cvp yazamıorum..hamiş arkadaşları tebrik ediyorum inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsiniz ve bebişlerinizi kucağınıza sağlıklı bı şekilde alırsınız darısı başımıza..ben bu ay nedense pek umutlu değilim ovu testinde en koyu olan günü değerlendirdim sonraki 2 günde koyu çıktı hiç değerlendrmedim..oyüzden içimde bi umutsuzluk var hayırlısı..
azıcık yavaş yazın ya ben muhabbeti kaçırıyorum geçmişi okurkende bi saat geçiyo hee kızıcam bak
Ayyyyyy kızlar peki bende arada bir yapma isteği oluyor hamşleykende yapabilirmiyizzzz
yok qaliba denedim ama olmadi belki de var ben bilmiyorum benim tel android canim seninki ne marka?
canım sabah ilk idrarla yapsan daha net çıkar bekle brz yrn sabh kalktığında olmamışsan testi tekrar et hemn üzülme öle gül bakimm :)))
gülmeyi bende çoook istiyorum canım testi koydum kenara bakmıyorum belki bi bakarım süpriz çıkar :) bekliim yarında olmazsam cumartesi yola çıkacağım için bi daha gidemem doktora yarın bi kan testi yaptırabilirim..
ya gülüm yukarda evli_mutlu arkdas bana ovilerde zaten hep iki çizgi çıkıyor sen koyu olan günü değerlendi dedie ben eczaneden aldım yapmaya başladım ama hep C de pembe çizgi var daha T de göremedim çünkü adetim yeni bitti seninkidemi hep iki çizgi benm estlermi bozuk:26: ee ben günlerdir boşunamı test yapıyorum kafam karıştıııı (buarada benm testler kağıt gibi olanlar değil gebelk testi gibi olanlardan)
gülmeyi bende çoook istiyorum canım testi koydum kenara bakmıyorum belki bi bakarım süpriz çıkar :) bekliim yarında olmazsam cumartesi yola çıkacağım için bi daha gidemem doktora yarın bi kan testi yaptırabilirim..
Evli_Mutlu_Huzurlu .!.:Canım benimki Fortune diye bir testti. İçinde kullanım kılavuzunda da böyle yazıyor. C çizgisi ve T çizgisi ikiside kırmızı olabilir. C zaten genelde koyu çıkıyor. Eğer T de aynı koyulukta çıkarsa 24 saat içinde ilişki diyor. Benim yaptığım tüm testlerde hep iki çizgi çıktı. Ancak her zaman aynı koyulukta değillerdi.
Bak mesela bu nette bulduğum örnek bir test. Hepsinde çizgi var ama hepsinde aynı koyulukta değil.
Eki Görüntüle 769688
Benim bildiğim bu canım. Bi kaç kişi foruma böyle fotoğraflar eklemişlerdi hepsi benim anlattığım gibiydi. Ama senin testin farklı bir markaysa ona yorum yapamicam.
cnm bncede yola çıkmadan bi test yaptır içinde kafanda rahat olsun rabbim hepimizi güldürsün herzaman hayırlısı isteyeimgülmeyi bende çoook istiyorum canım testi koydum kenara bakmıyorum belki bi bakarım süpriz çıkar :) bekliim yarında olmazsam cumartesi yola çıkacağım için bi daha gidemem doktora yarın bi kan testi yaptırabilirim..
ya gülüm yukarda evli_mutlu arkdas bana ovilerde zaten hep iki çizgi çıkıyor sen koyu olan günü değerlendi dedie ben eczaneden aldım yapmaya başladım ama hep C de pembe çizgi var daha T de göremedim çünkü adetim yeni bitti seninkidemi hep iki çizgi benm estlermi bozuk:26: ee ben günlerdir boşunamı test yapıyorum kafam karıştıııı (buarada benm testler kağıt gibi olanlar değil gebelk testi gibi olanlardan)
ya bi dur aglama soyle bakim sat ne zamandi ve adet döngün kac gün sürüyogülümm yaa iyice kafam karıştışimdi eczaneden aldım heralde sahte olamaz benmki galenik one step diye bi test.sadece tek çizgi heralde markasındanmıdırki ayyy kurt düştü şimdi içimeee :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?