Adet oldum kizlar
gülümm yaa iyice kafam karıştışimdi eczaneden aldım heralde sahte olamaz benmki galenik one step diye bi test.sadece tek çizgi heralde markasındanmıdırki ayyy kurt düştü şimdi içimeee :18:
Merhaba kizlar. Kac gundur okuyorum. Ben de artik dayanamadim. Batim 10 agustos. Beni de ekler misiniz listeye.
Gunler hic gecmiyor sanki. Iki gundur de adet oldim olacam gibi bir his var.
Gecen hafta surekli bas agrisi ve midw bulantisiyla gecti. Hamileyim gibi hissediyordum. Ama su an sanki hepsi gecti gitti. Bu ikinci hamilelik olacak nasipse. Ilkinde adetime 5 gun kala silik cizgiyi gormustum. Bulantilarla anlamistim. Heryerim sisti. Ama simdi goguslerde tik yok.
Halbuki gecen hafta kirpiklerim karisiyodu. Midem agzima geliyodu surekli.
Nasil gececek ayin 10una kadar bilmiyorum.
Burada okudukca daha da heyecan yapiyorum.
Rabb tum anne adaylarina sabir versin. Su gibi akip gecsin zaman ve hayirli evlatlari olsun su mubarek gunlerde . Ilk dogumum ramazanda olmusti. Bu sefer de hamileligim ramazanda olur insallah.
Umutsuz olma hepimizin olur inşallah bazen benimde aklıma geliyor ama kısmet bu işler Rabbim ne yazmışsa oherkese selam kizlar oku oku bitiremedim yine sayfalari
test yapan arkadaslarimiz uzulmeyin belki test bozukdur dimi halen kirmizi gelmemisse demekki az da olsa umud var kismet
VOLIM evet canim dun oldu mik mikbir ses yaptim kocis uyandi eeee onnan sonrasi malum
burdan cikdim banyo yapmaya gitdim orda biraz sesli sarki soyle ye soyleye banyomu yaptim aaabi baktim kocis uyanmis
hemde banyoda kayahanin sarkisini okuyordum
atin beni denizlere
yalan dunya size kalsin
ayrilmam sevgilimden
bir daha sevemem bennnnnnn diye
sonra iste suslu puslu uyuyunca kocisden geldi teklif
neyse bunu anlatdimki yumurta gunleri kus olan arkadaslar pes etmesinler
YUseren canim benim de bata da cooooooooooooooooooooook var ama kismet iste bekliyoruz
ben ozel birseyler yapmasamda bekliyorum bakalim neler olucak
Bekleyecez mecbur canım ya benim adet Pazartesi bitti salı ilişki oldu hiç bişey yoktu bugün kahverengi leke geldi ne acaba çok meraklından kızlarrrrrrr?????
bugun de bir ruya gordum bizim bir eski komsu kizini bize getiriyo bende onu uyutuyorum 3-4 yaslarinda bir kiz anlamadim anlami ne ama cok korkdum cunki kiminse cocugunu gordum hic bir zaman kendi cocugumun oldugunu gormedim ruyamda buda beni korkutdu acaba benim cocugum Allah korusun yazildiysa pozulsun oluyucakmi diye bugun cok mutsuz oldum o ruyadan sonra
Canım hamilesin inşallah darısı bize ben gecen ay bi gün beklettim silik olmadı bence varbende salak gibi sürekli gidip teste bakıyorum yaa hani hiçbirşey çıkmasa oturup adeti bekleyecemde ama o silik çizgi basbaya duruyor orda kafamı karıştırıyor
Biz senin yerine ümitlendik bitanemCanlarr ben dayanamadim yine test yaptım:) onceku yaptığımsa yok denecek gibi silik bi cizgi vardi hayali, bu yaptığımda da silik cizgi var ama diğerinden daha belirgin umitlensemmi bilemedim
Allahım,
svnc83, Heyecanli89, troublemaker34, nestam, sewwgi, gulden79, pinarima, kimyaci43, yOosuN, gamze21 ve nilkon4246 adlarıyla tanıdığımız bu arkadaşlarımızın dualarını kabul et, şu Mübarek günlerin hürmetine onların şu günlerde güzel haberler alıp, hayırlı birer evlat sahibi olmalarını nasip eyle. Bizlerede onların mutluluklarını paylaşmayı nasip eyle...
Amin...
Bu arada atesini olcmeye devam edenler var mi? Kac derece cikiyor atesiniz?
Ben 3 4 gundur olcuyorum. 36 ustunde cikiyor atesim. Sabah uyandigimda yataktan kalkmadan olcuyorum. Var mi boyle takip edenler?
Cnm benimdw kasik agrilarim var arada bir de karin agrisi bilemiyorum artik ne olck benim batta 5 agustos ama benim adetler duzensiz oldugu icin 5 i de gecrmem lazim sanirim bende 4 gundur atesimi olcuyor hep 36.8 37.00 fln cikiiyo bipmiyorum pek
benim adet Pazartesi bitti salı ilişki oldu hiç bişey yoktu bugün kahverengi leke geldi ne acaba çok meraklından kızlarrrrrrr?????[/QUOcnm adetin daha yeni bitmiş adetten kalan bi lekenmedir o telaşlanacak bişey bide hemen akabinde ilişki olunca bimde öyle olduğu oluyr
Canlarim bugun yaptigim testte pembe cizgi var :) silik ana esimde gordu gozle gayet net goruluyor ve sutlu kahve akintim var ne simdi buuu ??
benim adet Pazartesi bitti salı ilişki oldu hiç bişey yoktu bugün kahverengi leke geldi ne acaba çok meraklından kızlarrrrrrr?????[/QUOcnm adetin daha yeni bitmiş adetten kalan bi lekenmedir o telaşlanacak bişey bide hemen akabinde ilişki olunca bimde öyle olduğu oluyr
CNM pazartas derken geçtiğimiz Pazartesi mı eğer öyleyse daha erken yerleşm kanaması içn cnm
Canlarim bugun yaptigim testte pembe cizgi var :) silik ana esimde gordu gozle gayet net goruluyor ve sutlu kahve akintim var ne simdi buuu ??
hayırlı olsun canımCanlarim bugun yaptigim testte pembe cizgi var :) silik ana esimde gordu gozle gayet net goruluyor ve sutlu kahve akintim var ne simdi buuu ??
maşallah size ya çok sabırlısınız ben olsam kaç kere kan testi yaptrmştım bu ay bnde sabredicem amaCanim ya bende aynı durumdayım yarin yine test yapcam adet olmazsam, silik cizgi az daha belirginlesirse artik kan testi yaptırcam catliyorum inşallah bebislerimiz vardir tatlimm
herkese iyi akşamlar flam canım batlarımız aynı seninle dilerim hepimiz hamileyizdir bu ay. bende ateşimi ölçüyorum 36.7 37 çıkıyor benim de bir tane oğlum var 3 aydır deniyoruz ama ilk ay tutmadı diğer 2 ay kimyasal gebelikle sonuçlandı düşük oldu. doktoruma göre hiç bir sorunum yok eşinde de sorun yoktur dedi çünkü yumurtan dölleniyor dedi oğlumda hiç sorunsuz hamile kaldım sorunsuz hamilelik geçridim hiç belirtim falanda olmadı. bu kimyasal gebelikte yeni çıktı yediğimiz içtiğimizdenmidir nedir? bu ay ümitliyim inşallah olur artık cinsellikten soğudumtutturalım diye gün aşırı deniyoruz 3 aydır. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dilerim herkesin göbeğinde bebiş olsun daha adetime 9 gün var kasıklarımda batma falan var belim ağrıyor baş dönemsi mide bulantısı kendimide dinlemiyorum ama henüz belirtiler için erkenmi sizce?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?