Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Merhaba kizlar. Kac gundur okuyorum. Ben de artik dayanamadim. Batim 10 agustos. Beni de ekler misiniz listeye.
Gunler hic gecmiyor sanki. Iki gundur de adet oldim olacam gibi bir his var.
Gecen hafta surekli bas agrisi ve midw bulantisiyla gecti. Hamileyim gibi hissediyordum. Ama su an sanki hepsi gecti gitti. Bu ikinci hamilelik olacak nasipse. Ilkinde adetime 5 gun kala silik cizgiyi gormustum. Bulantilarla anlamistim. Heryerim sisti. Ama simdi goguslerde tik yok.
Halbuki gecen hafta kirpiklerim karisiyodu. Midem agzima geliyodu surekli.
Nasil gececek ayin 10una kadar bilmiyorum.
Burada okudukca daha da heyecan yapiyorum.
Rabb tum anne adaylarina sabir versin. Su gibi akip gecsin zaman ve hayirli evlatlari olsun su mubarek gunlerde . Ilk dogumum ramazanda olmusti. Bu sefer de hamileligim ramazanda olur insallah.

Cnm hakknda hayırlısı bak burada batini bekleyen bir suru arkadas var heyecanli heyecanli birbirimize destek oluyoruz geciyor bir şekilde zaman ne yaplim

Evet canim bekliicez baska care yok. Rabim hayirlisini nasip etsin insallah. Su adet belirtileri korkuttu beni. Yanma mi sogukluk hissi mi anlamadim. On tarafta hissediyorum genital bolgede. Sizde de oluyor mu? Sanki oldum olacam gibi bir his var.

Bu arada atesini olcmeye devam edenler var mi? Kac derece cikiyor atesiniz?
Ben 3 4 gundur olcuyorum. 36 ustunde cikiyor atesim. Sabah uyandigimda yataktan kalkmadan olcuyorum. Var mi boyle takip edenler?

Umutsuz olma hepimizin olur inşallah bazen benimde aklıma geliyor ama kısmet bu işler Rabbim ne yazmışsa o
bende salak gibi sürekli gidip teste bakıyorum yaa hani hiçbirşey çıkmasa oturup adeti bekleyecemde ama o silik çizgi basbaya duruyor orda kafamı karıştırıyor
Canım hamilesin inşallah darısı bize ben gecen ay bi gün beklettim silik olmadı bence var
Canlarr ben dayanamadim yine test yaptım:) onceku yaptığımsa yok denecek gibi silik bi cizgi vardi hayali, bu yaptığımda da silik cizgi var ama diğerinden daha belirgin umitlensemmi bilemedim
Biz senin yerine ümitlendik bitanem

Aminnnnnnnnnnnn

Bu arada atesini olcmeye devam edenler var mi? Kac derece cikiyor atesiniz?
Ben 3 4 gundur olcuyorum. 36 ustunde cikiyor atesim. Sabah uyandigimda yataktan kalkmadan olcuyorum. Var mi boyle takip edenler?

Cnm benimdw kasik agrilarim var arada bir de karin agrisi bilemiyorum artik ne olck benim batta 5 agustos ama benim adetler duzensiz oldugu icin 5 i de gecrmem lazim sanirim bende 4 gundur atesimi olcuyor hep 36.8 37.00 fln cikiiyo bipmiyorum pek

benim adet Pazartesi bitti salı ilişki oldu hiç bişey yoktu bugün kahverengi leke geldi ne acaba çok meraklından kızlarrrrrrr?????

Cnm benimdw kasik agrilarim var arada bir de karin agrisi bilemiyorum artik ne olck benim batta 5 agustos ama benim adetler duzensiz oldugu icin 5 i de gecrmem lazim sanirim bende 4 gundur atesimi olcuyor hep 36.8 37.00 fln cikiiyo bipmiyorum pek

Cok iyiymis o degerler. Insallah gorursun cift cizgiyi. Benim 36.2 ile 36.5 arasinda degisiyor.

Canlarim bugun yaptigim testte pembe cizgi var :) silik ana esimde gordu gozle gayet net goruluyor ve sutlu kahve akintim var ne simdi buuu ??

Son düzenleme:

Canlarim bugun yaptigim testte pembe cizgi var :) silik ana esimde gordu gozle gayet net goruluyor ve sutlu kahve akintim var ne simdi buuu ??

Ilk tebrik eden ben olayim cnmm cok mutlu olun bebeginiz size ugur getrsin ben opsam sabah hemn kanda baktirrdim kesinlestirmek icin ben bir kiz annesiyim benimde gebeligimi ogrendigimde ve oncesinde lekelenmeleri m olmustu doktor normal ama kendini yorma dedi endiselenme ama biranöncedoktora görün cnm

cnm idrarda çıktıysa hamilelik büyük ihtimalle var kahverengi lekenmeler normal doktorunada mutlaka sor bi kan testi yaptr ve hemen bi uzmanla görüş..şimdiden hayırlı olsun

Canim ya bende aynı durumdayım yarin yine test yapcam adet olmazsam, silik cizgi az daha belirginlesirse artik kan testi yaptırcam catliyorum inşallah bebislerimiz vardir tatlimm

herkese iyi akşamlar flam canım batlarımız aynı seninle dilerim hepimiz hamileyizdir bu ay. bende ateşimi ölçüyorum 36.7 37 çıkıyor benim de bir tane oğlum var 3 aydır deniyoruz ama ilk ay tutmadı diğer 2 ay kimyasal gebelikle sonuçlandı düşük oldu. doktoruma göre hiç bir sorunum yok eşinde de sorun yoktur dedi çünkü yumurtan dölleniyor dedi oğlumda hiç sorunsuz hamile kaldım sorunsuz hamilelik geçridim hiç belirtim falanda olmadı. bu kimyasal gebelikte yeni çıktı yediğimiz içtiğimizdenmidir nedir? bu ay ümitliyim inşallah olur artık cinsellikten soğudum tutturalım diye gün aşırı deniyoruz 3 aydır. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dilerim herkesin göbeğinde bebiş olsun daha adetime 9 gün var kasıklarımda batma falan var belim ağrıyor baş dönemsi mide bulantısı kendimide dinlemiyorum ama henüz belirtiler için erkenmi sizce?:26:

Canim ya bende aynı durumdayım yarin yine test yapcam adet olmazsam, silik cizgi az daha belirginlesirse artik kan testi yaptırcam catliyorum inşallah bebislerimiz vardir tatlimm
maşallah size ya çok sabırlısınız ben olsam kaç kere kan testi yaptrmştım bu ay bnde sabredicem ama inşallah hayırlısıyla hamişizdirrr

adetine 9 gün varsa erken cnm ya ne bileim :44: dediğin gibi bu kimyasal gebelikte yeni çıktı..hazır gıdalardnmı havadan sudanmı neyden bilmioruz artık :44::44:

iki aydır hamile kalıyorum ama tutunamıyor kendimi hep dinledim hep farklı farklı belirtiler oldu bu da 3. ay artık bu da kimyasal olursa doktorumu değişmeyi düşüyorum ilaç falan vermedi illa sorunun yok diyor tesadüf olurmu 2 ay üst üste psikolojimde bozuldu artık inşallah bu ay da hayal kırıklığı yaşamam.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…