Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Canim ya bende aynı durumdayım yarin yine test yapcam adet olmazsam, silik cizgi az daha belirginlesirse artik kan testi yaptırcam catliyorum inşallah bebislerimiz vardir tatlimm

cnm idrarda çıktıysa hamilelik büyük ihtimalle var kahverengi lekenmeler normal doktorunada mutlaka sor bi kan testi yaptr ve hemen bi uzmanla görüş..şimdiden hayırlı olsun

Saolun canlarim insallah b sefer rabbim hepimizi guldurur
Sevgi canim ayni durumdayiz olmazsa sabah kanda baktiralim kesinlesir en azindan :)

inşallah cnm bnde hazirdanda kimyasal gebeik yaşadım..kısmet Rabbim daha iyi bilir..sen yinede içinin rahat olması için doktorunu değiştir ama bi sorun olsa döllenme olmaz..döllenme oluo sadece tutunamıo..ben kimyasal gebeliğimde şükür etmiştim en azından hamile kalabiliorum diye

canım ilaç verdimi sana doktorun ve ya bir sorun olmadığını söyledimi. benim doktorum düşükten bile saymıyorum kimyasal gebeliği dedi bir bayana hamile diyebilmem için en az hcg 600 olması gerek dedi.

Bu ateş ölçme de ne için neler öğrendim burda:)) hamileysek atesimiz yuksekmi oluyo yani valla disardaydik nobetci eczaneyi arattim esime derece aldirmak için:)))

Kızlar tebrik ederim güzel haber alanları... Bir sorum var beyaz akıntısı olanlar tuvaletten çıktığınızda yapışkan gibi şeffaf sonra dan çamaşıra bulaşınca beyaz bir hal mi alıyor yumurtlama dönemindeki gibi çok yoğun akıntım var ateşimi ölçtüm 36.6 ama karnım çok ağrıyor adet sancısı gibi de değil... Çok şiddetli ağrıyor doktora gitsem mi bilemedim bu gece dayanmaya çalışıp yarın doktorumu arayayım diyorum ama nolur akıl verin bana napım sizce adetim 9 Ağustos ta yumurtlama olması imkansız yumurtlama takibi yaptık çünkü bu ay eğer hamilelik ise de neden bu kadar ağrı((

Bu ateş ölçme de ne için neler öğrendim burda:)) hamileysek atesimiz yuksekmi oluyo yani valla disardaydik nobetci eczaneyi arattim esime derece aldirmak için:)))
canım ateşin yüksekse hamile olduğunu gösteriyormuş hamilelil belirtilerinde birisi de buymuş

canım ilaç verdimi sana doktorun ve ya bir sorun olmadığını söyledimi. benim doktorum düşükten bile saymıyorum kimyasal gebeliği dedi bir bayana hamile diyebilmem için en az hcg 600 olması gerek dedi.

hayır cnm vermedi banada öyle dedi kimyasal gebeliği düşükten saymıyolar benm hcg 150 de kladı sonra düştü oyüzdn ilaca falan gerek yok korunmadan yola devam yani

cnm çok şiddetli diyosun..ozaman git..önemli bişey olmasın..süreklimi ağırıo? bnm pek beyaz akıntım gelmez hep sarı gelir..adetinede daha çok varmş..bnce ağrı kesici falan almadan sen bi doktora gözük

Canlarim bugun yaptigim testte pembe cizgi var :) silik ana esimde gordu gozle gayet net goruluyor ve sutlu kahve akintim var ne simdi buuu ??

çookk sevindim canım silik çizgi çıktıysa hamilesin işte allah tamamına erdirsin sağlıkla keseyide, kalp atışınıda görmeyi nasip etsin inşallah

heyecanlim sewgim ikinizi de tebrik ediyorum Allah yuzunuzu guldursun saglikla bebislerinize kavustursun insallah

guldencim bence hamissin sen de ay hadi insallahguzel haber verirsin sen de

Bende testimi koydum basucuma sabahi bekliyorum yapmak icin:))

ben bu gece uyuyamam artık testimde kalmadı ama karnımda tuhaf bi ağrı var her an kırmızı kartı yiyebilirim sabah testi yapınca yaz hemen sonucu canım bence sen hamilesin inşallah

Silik cizgi ciktiysa cok yuksek ihtimalle hamilesinizdir. Rabbim guldursun yuzunuzu imsallah. Nisan annesi mi olacaksiniz bu durumda. Hadi insallah

Son düzenleme:
heyecanlim sewgim ikinizi de tebrik ediyorum Allah yuzunuzu guldursun saglikla bebislerinize kavustursun insallah

guldencim bence hamissin sen de ay hadi insallahguzel haber verirsin sen de

ayy çok saol canım benim inşallah hepimiz müjdeli haberi veririz burdan, çok heyecanlı bir bekleyiş bu yaa

hadi bakalım hatunlar yarın güzel haberlerinizi duyarız inşallah sonrada sırayla herkes hamileyiiiiiiiiiiiiim yazar (=

çookk sevindim canım silik çizgi çıktıysa hamilesin işte allah tamamına erdirsin sağlıkla keseyide, kalp atışınıda görmeyi nasip etsin inşallah

Amin canim yaa insallah oyledir yarin kada baktir diyor esimde cumartesi memlekete gidiyoruz gitmeden bilelim diyor :)

ben bu gece uyuyamam artık testimde kalmadı ama karnımda tuhaf bi ağrı var her an kırmızı kartı yiyebilirim sabah testi yapınca yaz hemen sonucu canım bence sen hamilesin inşallah

Valla esimden sonra ilk siz ogrenceksiniz kesin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…