Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

kızlar iyiakşamlar ben şimdi bi tuhafım öğlenleyin evde test var diye öylesine yaptığım test akşam 2. çizgi silik olarak karşımda marka labmen güvenilir olabilr mi aciil cevaaaaap

kızlar iyiakşamlar ben şimdi bi tuhafım öğlenleyin evde test var diye öylesine yaptığım test akşam 2. çizgi silik olarak karşımda marka labmen güvenilir olabilr mi aciil cevaaaaap

Canim markalar hakkında bilgim yok ama en kotusunde bile silik çizgi varsa hamis olma olasiligin yuksek diye biliyorum

ayyyy hamileler cogalyooo yasasn

cnm böyle hamile olduğunu öğren çok arkadaşım oldu geneld 10 dk. dan Sonra çıkan Sonucu dikkat almay diyorlar ama benyaptığım hiç bir testi bir gu geçmeden atmam emi olmak için gebeliği er dönemlerinde olabiliyor böyle şeyler insanlla bebeg seninledı Canı gönüld dua edicem

Masallah agustos topigi pek bereketli cikti kizlar sirayla dokuluyor hadi bakalim sonumuz hayirli olsun insallah

ama böyle çook silik neyse heyecenlanmyım daha 6 gün var ama şaşırdım labmen gebelik testi kullanan yokmu hiç:44:

inşaallah canım sağol şaşkınım ama hemen sevinmiyorum,:26:resmi atmayı bilsem göstereceğim siz de görebileceğiniz şekilde silik çizgi dur bi uğraşayım

Canlarim bugun yaptigim testte pembe cizgi var :) silik ana esimde gordu gozle gayet net goruluyor ve sutlu kahve akintim var ne simdi buuu ??

canım bnm aynı durumlardayız bnm sadece kahverengi lekelenmem bitti adette olmadım test hala duruyo gidip bakıyorum silik çizgiyi görüyorum çok ümitlenmek istemiyorum ama insanın elinde değil kan testi yapıcan mı

ama böyle çook silik neyse heyecenlanmyım daha 6 gün var ama şaşırdım labmen gebelik testi kullanan yokmu hiç:44:

valla canım markaları hiç bilmiyorum banada eşim almış certain die bi marka bugün adet günümdü sbh test yaptım silik bi çizgi var adet olmadım inşallah yarında olmam c.tesi tekrar yapcam sende 2 günde bir test yap bakalım çizgi koyulaşıyormu

evet evet inan sadece şaşkınım sevinmek için erken acaba mı kısmını yaşıyorum ama çizgi de öyleee duruyo bana dua edin ltfn

canım markası neydı testının bıde buraya fotosunu kormusun bızde gorelım benımde bata 4 5 gun var bendede bugun sılık cızgı cıktı genlede 2 ayda bır bole oluyo ama yarın bı test daha yapıcam baska bı markadan onerıcenız varmı acaba

evet yaa o çizgiler yok mu insan baktıkça mutlu oluyor aylar sonra rabbim bu kadarını bile gösterdi ya ne sevinç Allahımm şükürler olsun.. ben artık idrar testi yapmayalım diyorum kan yapsak ya birlikte :) varsa da yoksa da görürürz bidaha yok silik çizgi yok çıkar mı çıkmaz mı demeyelimm ???

yaa canım ben c.tesi tekrar idrar yapayım p.teside kan vereyim diyorum sanki hep adet olcakmışım gibi geliyor eşimde çok ümitlenmeyelim üzülürüz diyor ben biraz daha bekleyim diyorum aslında çok istiyorum ama bilemiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…