kızlar iyiakşamlar ben şimdi bi tuhafım öğlenleyin evde test var diye öylesine yaptığım test akşam 2. çizgi silik olarak karşımda marka labmen güvenilir olabilr mi aciil cevaaaaap
Valla esimden sonra ilk siz ogrenceksiniz kesin:))
kızlar iyiakşamlar ben şimdi bi tuhafım öğlenleyin evde test var diye öylesine yaptığım test akşam 2. çizgi silik olarak karşımda marka labmen güvenilir olabilr mi aciil cevaaaaap
Hepimiz oyle canim zaten once kocisler sonra kk nin guzel anne adaylari paylasiyor sevincleri :)
Masallah agustos topigi pek bereketli ciktikizlar sirayla dokuluyor hadi bakalim sonumuz hayirli olsun insallah
ama böyle çook silik neyse heyecenlanmyım daha 6 gün var ama şaşırdım labmen gebelik testi kullanan yokmu hiç:44:
cnm böyle hamile olduğunu öğren çok arkadaşım oldu geneld 10 dk. dan Sonra çıkan Sonucu dikkat almay diyorlar ama benyaptığım hiç bir testi bir gu geçmeden atmam emi olmak için gebeliği er dönemlerinde olabiliyor böyle şeyler insanlla bebeg seninledı Canı gönüld dua edicem
Masallah agustos topigi pek bereketli ciktikizlar sirayla dokuluyor hadi bakalim sonumuz hayirli olsun insallah
ama böyle çook silik neyse heyecenlanmyım daha 6 gün var ama şaşırdım labmen gebelik testi kullanan yokmu hiç:44:
walla ramazan bile hizimizi kesememis iyi calismisiz:))))))
Canlarim bugun yaptigim testte pembe cizgi var :) silik ana esimde gordu gozle gayet net goruluyor ve sutlu kahve akintim var ne simdi buuu ??
canım daha erken bence bir kaç gün daha bekle böyle belirsiz olmasıda insanı çok yıprayıror
evet evet inan sadece şaşkınım sevinmek için erken acaba mı kısmını yaşıyorum ama çizgi de öyleee duruyobana dua edin ltfn
canım bnm aynı durumlardayız bnm sadece kahverengi lekelenmem bitti adette olmadım test hala duruyo gidip bakıyorum silik çizgiyi görüyorum çok ümitlenmek istemiyorum ama insanın elinde değil kan testi yapıcan mı
evet yaa o çizgiler yok mu insan baktıkça mutlu oluyor aylar sonra rabbim bu kadarını bile gösterdi ya ne sevinç Allahımm şükürler olsun.. ben artık idrar testi yapmayalım diyorum kan yapsak ya birlikte :) varsa da yoksa da görürürz bidaha yok silik çizgi yok çıkar mı çıkmaz mı demeyelimm ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?