evet yaa o çizgiler yok mu insan baktıkça mutlu oluyor aylar sonra rabbim bu kadarını bile gösterdi ya ne sevinç Allahımm şükürler olsun.. ben artık idrar testi yapmayalım diyorum kan yapsak ya birlikte :) varsa da yoksa da görürürz bidaha yok silik çizgi yok çıkar mı çıkmaz mı demeyelimm ???
Ben yarinki testimin durumuna gore kan testine gitcem bakalim hayirlisi, suanda bildigin battaniye altında yatıyorum ayagimda corap var bu nerden cikti anlamadım
Eki Görüntüle 769933 t çizgiinin tam altında değil c çizgisin yakın hafif bir çizgi siz ce hayal mi görüyoum marka labmen:44:
Canim bendede oyke silik bi cizgi var hamissin kiz insallahh
Canim bendede oyke silik bi cizgi var hamissin kiz insallahh
c ile t nin tam ortasinda var bi cizgi hadi gozun aydin hamissin senEki Görüntüle 769933 t çizgiinin tam altında değil c çizgisin yakın hafif bir çizgi siz ce hayal mi görüyoum marka labmen:44:
dur guzelim yaa hemen karamsarliga kapilma nolurrrben adet oluyorum galibaaabu yüzden hiçbirzaman erken sevinmek istemiyorum ne zorum varsa test yaptım peki o test niye pozitif çıktı pazartesi yaptıgıma göre daha koyu... Allahım sen bilirsin yarabbimm..
selam kızlar duramadım konuya katılmak istedim ben 2 aydır çift çizgiyi çok net gördüğüm halde düşük oldu doktorlar da 10 geçmeden yapmayın test diyorlar ümitlenmememiz için. çünkü kimyasal gebelik olabiliyor ne yazıkki
öbür topikten biliyorsundur benim yaşadıklarımı hatta testin görüntüleri bile var her gün koyulaşan ama kimyasalmış bence bekle bir daha test yapma hem parana yazık hem stres yapmana yazıkya çok haklısn inan sevinmedim çok erken belki bozuktur kan testi görmeden inanmam sadece siz yabancı değilsiniz paylaşmak istedim ama heyecan oldu eccik
Eki Görüntüle 769933 t çizgiinin tam altında değil c çizgisin yakın hafif bir çizgi siz ce hayal mi görüyoum marka labmen:44:
gördün mü çizgiyi ayy heyecanlanmayacağım dedim ama :18:
burdaki tüm arkadaşlarıma söylüyorum idrar testine aldanıpta sakın kendinizi ümitlendirmeyin çünkü sonrasında çok büyük hayal kırıklığı oluyor en kesin olarak kan testi yapın 2 günde 1 ozaman 2 katına artarsa hamilesiniz demektir. sadece başına gelmiş biri olarak erken davranmayın derim canlarım
canım benim korkmana gerek yok sadece fazla kaptırma kendini ben şuan kendime diyorum ultrasonda görmeden hamileyim demiycem kimseye. o kadar içim yandı. idrar testini tekrarla ama eğer ki günün geçtiyse hala silik çıkıyorsa bil ki pek bir önemi yok. bir de 5 dakikadan sonra silik çizgi çıkarsa ona da aldanmayın zaten gebelik varsa 5 saniye de belirir.Bu yorumundan sonra suan çok korkuyorumistemesemde umitlendirdim kendimi herhalde ilk denememiz olduğu icin ( inşallah ümidim kırılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?