Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Ben yarinki testimin durumuna gore kan testine gitcem bakalim hayirlisi, suanda bildigin battaniye altında yatıyorum ayagimda corap var bu nerden cikti anlamadım

Ben yarinki testimin durumuna gore kan testine gitcem bakalim hayirlisi, suanda bildigin battaniye altında yatıyorum ayagimda corap var bu nerden cikti anlamadım

üşümeyide belirti diye biliyorum başka bi topikteki hamiş arkadaşlarında ilk belirtilerinde olmuştu canım.. bende de tam tersi ateş basması var.. ara sıra ayaklarım buz kesiyor sonra bi anda da yanıyor böyle değişiğim ama en büyük belirtim adetten önce hiç olmazdı bel ağrısı resmen kesiliyor azıcık eğileyim ayakta kalayım..

t çizgiinin tam altında değil c çizgisin yakın hafif bir çizgi siz ce hayal mi görüyoum marka labmen:44:

ben adet oluyorum galibaaa bu yüzden hiçbirzaman erken sevinmek istemiyorum ne zorum varsa test yaptım peki o test niye pozitif çıktı pazartesi yaptıgıma göre daha koyu... Allahım sen bilirsin yarabbimm..

selam kızlar duramadım konuya katılmak istedim ben 2 aydır çift çizgiyi çok net gördüğüm halde düşük oldu doktorlar da 10 geçmeden yapmayın test diyorlar ümitlenmememiz için. çünkü kimyasal gebelik olabiliyor ne yazıkki

ben adet oluyorum galibaaa bu yüzden hiçbirzaman erken sevinmek istemiyorum ne zorum varsa test yaptım peki o test niye pozitif çıktı pazartesi yaptıgıma göre daha koyu... Allahım sen bilirsin yarabbimm..
dur guzelim yaa hemen karamsarliga kapilma nolurrr

ya çok haklısn inan sevinmedim çok erken belki bozuktur kan testi görmeden inanmam sadece siz yabancı değilsiniz paylaşmak istedim ama heyecan oldu eccik

ya çok haklısn inan sevinmedim çok erken belki bozuktur kan testi görmeden inanmam sadece siz yabancı değilsiniz paylaşmak istedim ama heyecan oldu eccik
öbür topikten biliyorsundur benim yaşadıklarımı hatta testin görüntüleri bile var her gün koyulaşan ama kimyasalmış bence bekle bir daha test yapma hem parana yazık hem stres yapmana yazık

Son düzenleme:
burdaki tüm arkadaşlarıma söylüyorum idrar testine aldanıpta sakın kendinizi ümitlendirmeyin çünkü sonrasında çok büyük hayal kırıklığı oluyor en kesin olarak kan testi yapın 2 günde 1 ozaman 2 katına artarsa hamilesiniz demektir. sadece başına gelmiş biri olarak erken davranmayın derim canlarım

Bu yorumundan sonra suan çok korkuyorum istemesemde umitlendirdim kendimi herhalde ilk denememiz olduğu icin( inşallah ümidim kırılmaz

işte testim bu her ne kadar burda pek belli olmasada normak bakınca çok net çizgi var canlarım yaa

Bu yorumundan sonra suan çok korkuyorum istemesemde umitlendirdim kendimi herhalde ilk denememiz olduğu icin( inşallah ümidim kırılmaz
canım benim korkmana gerek yok sadece fazla kaptırma kendini ben şuan kendime diyorum ultrasonda görmeden hamileyim demiycem kimseye. o kadar içim yandı. idrar testini tekrarla ama eğer ki günün geçtiyse hala silik çıkıyorsa bil ki pek bir önemi yok. bir de 5 dakikadan sonra silik çizgi çıkarsa ona da aldanmayın zaten gebelik varsa 5 saniye de belirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…