canım benim korkmana gerek yok sadece fazla kaptırma kendini ben şuan kendime diyorum ultrasonda görmeden hamileyim demiycem kimseye. o kadar içim yandı. idrar testini tekrarla ama eğer ki günün geçtiyse hala silik çıkıyorsa bil ki pek bir önemi yok. bir de 5 dakikadan sonra silik çizgi çıkarsa ona da aldanmayın zaten gebelik varsa 5 saniye de belirir.
burdaki tüm arkadaşlarıma söylüyorum idrar testine aldanıpta sakın kendinizi ümitlendirmeyin çünkü sonrasında çok büyük hayal kırıklığı oluyor en kesin olarak kan testi yapın 2 günde 1 ozaman 2 katına artarsa hamilesiniz demektir. sadece başına gelmiş biri olarak erken davranmayın derim canlarım
sabah güzel haberler almak ümidiyIe diyorumve sizlere bir şey danışmak istiyorum benim batım 5 ağustos Süpheli İlişkimse22 temmuz yarın test yapsam çıkar mı ki?
Cikabilir canim ama uzulmemek icin bekle bak yapincada " ACABA" demekten canimiz cikiyor...
Cikabilir canim ama uzulmemek icin bekle bak yapincada " ACABA" demekten canimiz cikiyor...
kzlar cnlarm sahur hazrlmyonuzmu sizzz bn smdi pattis kızartcm szler nptnz bakem
kzlar cnlarm sahur hazrlmyonuzmu sizzz bn smdi pattis kızartcm szler nptnz bakem
benim beyim gözleme istedi onu yapicam kismetse cnm
Afiyet olsun canim biz sahutu biraz hafif seylerle gecistiriyoruz esim gdc saate kadar birseyler atistirir sonra sahurda acikmayincada kalkip su icip meyve yiyip yatiyoruz bu sene hic bise anlamadim sahurdan
Biz yarın memlekete gidiyoruz. Alışveriş yapmadım eve. Ne varsa onu yicez artık =)
Patatesli borek yicez bizde:))) hatta yedik bile e:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?