Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Aslında dogru diyosun canım saol tavsiyen icin en azindan kendime gelmeye calisayim

Kızlar iyi geceler nasılsiniz bakalım.? Ben habire misafir ağırlıyorum ve sanırım bu ay. Da gelecek kırmızılar ( gecen ay da böyle olmuştu bir hafta erken geldi karnımda ağrı başladı bile! Kalsiyum eksikliği olumsuz etkiliyormuş bende de var herhalde bu ay da olmayacak hayırlısı Allahtan. Amasa hamile haberlerine coooook sevindim :) iyi olun cici olun anne olun insaallah hepiniz kocaman öpüyorum!

valla canlarım bende çok korkuyorum her ne kadar ümitlenmicem desemde elimde değil bugün adet günümdü olmadım test yaptım ama yarın değilde sonraki gün tekrar yapıcam varsa zaten daha net çizgi olur diye düşünüyorum. hiç adet belirtim yok sadece sağ kasığım ara ara ağrıyor. bugüne kadar 1 gün bile gecikmedi hep gününde oldum ya stresten gelmediyse diyorum ama silik çizgi yok mu hepimizi ne hale getirdi

doğru doğru hayırlısın sana çok hak veriyorum,ama dedimya aile gibi olduk burda görüşlerinizi almak bana iyi geldi teşekkür ederim bat 7 ağustos bekliyoruuuuum

ben çıkıyorum hayrlı geceler arkadaşlar değerlendirmeleriniz ve taviyeleriniz için tekrar teşekkür ederim

sabah güzel haberler almak ümidiyIe diyorumve sizlere bir şey danışmak istiyorum benim batım 5 ağustos Süpheli İlişkimse22 temmuz yarın test yapsam çıkar mı ki?

sabah güzel haberler almak ümidiyIe diyorumve sizlere bir şey danışmak istiyorum benim batım 5 ağustos Süpheli İlişkimse22 temmuz yarın test yapsam çıkar mı ki?

Cikabilir canim ama uzulmemek icin bekle bak yapincada " ACABA" demekten canimiz cikiyor...

Cikabilir canim ama uzulmemek icin bekle bak yapincada " ACABA" demekten canimiz cikiyor...

cnm Çok teşekkür ederim cevap verdiğin İçin bende bekleme istiyor ama yaşadiğım belirtiler beni testi yapma için zorluyor ben hiç adet belirtisi yaşamadan adet olan bir insanım ama bu ay bel ağrısı Kasık ağrısı göğüslerde Sişme ve hafif acıma ateşimse sürekli yüksek bunlar bana acaba hamile miyim dedirtiyor

kzlar cnlarm sahur hazrlmyonuzmu sizzz bn smdi pattis kızartcm szler nptnz bakem

Afiyet olsun canim biz sahutu biraz hafif seylerle gecistiriyoruz esim gdc saate kadar birseyler atistirir sonra sahurda acikmayincada kalkip su icip meyve yiyip yatiyoruz bu sene hic bise anlamadim sahurdan

Testi silik çıkanlar, hani heryerde yazıyorya ilk 10-15 dakikadan sonrasını dikkate almayınız diye. Belli bir süre geçtikten sonra ikinci çizgi çıksa bile dikkate almayın diyorlar. Ama ben hamile olmadığım 2 ay test yaptım. Ertesi gün bile hala tek çizgiydi yani üstünden zaman geçince çift çıkması ve yanlış olması hikaye. Eğerki çift çizgi varsa mutlaka birşeyler vardır. İkinci çizgi hayalette olsa, silikte olsa bebişlerin habercisi bence.

Afiyet olsun canim biz sahutu biraz hafif seylerle gecistiriyoruz esim gdc saate kadar birseyler atistirir sonra sahurda acikmayincada kalkip su icip meyve yiyip yatiyoruz bu sene hic bise anlamadim sahurdan

hadi kop bze gel ne gzel sahur yapardk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…