Ağustos ayında tüp bebeğe başlayanlar

birisi111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
642
179
53
Merhabaaa dün kontrole gittik ve iğnelere başladık pazartesi kontrol var benimle birlikte bu ay başlayanlar var mı burdan yazışalım 😊☺️

Geldim şuraya ilişeyim 🙂 cumartesi reglimi bekliyoruz pazartesi ilaçlara başlayacağız cuma gecesinden olursan cumartesi gel dedi doktorum Allah vere de gecikmese stresten 😁

Geldim şuraya ilişeyim 🙂 cumartesi reglimi bekliyoruz pazartesi ilaçlara başlayacağız cuma gecesinden olursan cumartesi gel dedi doktorum Allah vere de gecikmese stresten 😁
Merhabaaa nasılsınız nasıl gidiyo süreciniz başladınız mı acaba?

Merhabaaa nasılsınız nasıl gidiyo süreciniz başladınız mı acaba?
Merhaba 6 gündür ilaç kullanıyorum yarın ilk kontrolüm var sinirlerim çok bozuk asabi ağlak geziyorum ortada heryerimden hormon akıyor ergenlikle menapoz arası bir yerlerdeyim 😁
Yumurtalık ağrım bugün biraz yokladı demek büyüyor ponçiklerim diye mutlu oldum :) siz başladınız mı?

Merhabaaa dün kontrole gittik ve iğnelere başladık pazartesi kontrol var benimle birlikte bu ay başlayanlar var mı burdan yazışalım 😊☺️
Ben hala parayi biriktiren, denklestirmeye calisanlardanim 🙏🏼🥹 nasil gidiyor? Ilaclar ignelee nasil paylasmak istermisiniz kizlar veya konu sahibi?

Tüp bebege basvurma rahatsizligin neydi sormamda sakinca yoksa erkek faktörü , pko vs mi veya sebepsiz infertile mi?

Igneler yan etki yapti mi ? Nerde tedavi görüyosun bunlari benimle de paylasirsab cok sevinirim. Insallah güzel sonuclar alirsin ve diger yaptiran arkadaslarda alir alicaksiniz da hissediyorum olcak 🙏🏼🎈

Back
X