Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 6 gündür ilaç kullanıyorum yarın ilk kontrolüm var sinirlerim çok bozuk asabi ağlak geziyorum ortada heryerimden hormon akıyor ergenlikle menapoz arası bir yerlerdeyim
Yumurtalık ağrım bugün biraz yokladı demek büyüyor ponçiklerim diye mutlu oldum :) siz başladınız mı?
Ben hala parayi biriktiren, denklestirmeye calisanlardanim nasil gidiyor? Ilaclar ignelee nasil paylasmak istermisiniz kizlar veya konu sahibi?
Tüp bebege basvurma rahatsizligin neydi sormamda sakinca yoksa erkek faktörü , pko vs mi veya sebepsiz infertile mi?
Igneler yan etki yapti mi ? Nerde tedavi görüyosun bunlari benimle de paylasirsab cok sevinirim. Insallah güzel sonuclar alirsin ve diger yaptiran arkadaslarda alir alicaksiniz da hissediyorum olcak