Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba devlete mi başladınızMerhabaaa dün kontrole gittik ve iğnelere başladık pazartesi kontrol var benimle birlikte bu ay başlayanlar var mı burdan yazışalım![]()
Hayır özeldeMerhaba devlete mi başladınız
Hangi şehir de acaba ücretler ne aşağı yukarıHayır özelde
Ortalama 80 sadece tüp bebek için ilaçlar da en az 30-35 tutar deniliyorHangi şehir de acaba ücretler ne aşağı yukarı
Ayy hadi inşallah olsun bir an önce zamanında ilk denemeniz mi olucakGeldim şuraya ilişeyimcumartesi reglimi bekliyoruz pazartesi ilaçlara başlayacağız cuma gecesinden olursan cumartesi gel dedi doktorum Allah vere de gecikmese stresten
![]()
Evet ilk deneme olacak inşallah hemen olur son deneme de olurAyy hadi inşallah olsun bir an önce zamanında ilk denemeniz mi olucak
İnşallahhEvet ilk deneme olacak inşallah hemen olur son deneme de olur![]()
Merhabaaa nasılsınız nasıl gidiyo süreciniz başladınız mı acaba?Geldim şuraya ilişeyimcumartesi reglimi bekliyoruz pazartesi ilaçlara başlayacağız cuma gecesinden olursan cumartesi gel dedi doktorum Allah vere de gecikmese stresten
![]()
Merhaba 6 gündür ilaç kullanıyorum yarın ilk kontrolüm var sinirlerim çok bozuk asabi ağlak geziyorum ortada heryerimden hormon akıyor ergenlikle menapoz arası bir yerlerdeyimMerhabaaa nasılsınız nasıl gidiyo süreciniz başladınız mı acaba?
Ben hala parayi biriktiren, denklestirmeye calisanlardanimMerhabaaa dün kontrole gittik ve iğnelere başladık pazartesi kontrol var benimle birlikte bu ay başlayanlar var mı burdan yazışalım![]()
Benimde geçen hafta yumurta toplamam yapıldı transfer için bekliyorumMerhaba 6 gündür ilaç kullanıyorum yarın ilk kontrolüm var sinirlerim çok bozuk asabi ağlak geziyorum ortada heryerimden hormon akıyor ergenlikle menapoz arası bir yerlerdeyim
Yumurtalık ağrım bugün biraz yokladı demek büyüyor ponçiklerim diye mutlu oldum :) siz başladınız mı?
Merhabaaaa öncelikle gerçekten bu yolda olan herkesin Allah yardımcısı olsun hem maddi hem manevi her açıdan yani.Benim geçen hafta yumurta toplamam yapıldı transfer için bekliyorum.Tüp bebeğe başvurma sebebimiz sebepsiz infertiliteBen hala parayi biriktiren, denklestirmeye calisanlardanimnasil gidiyor? Ilaclar ignelee nasil paylasmak istermisiniz kizlar veya konu sahibi?
Tüp bebege basvurma rahatsizligin neydi sormamda sakinca yoksa erkek faktörü , pko vs mi veya sebepsiz infertile mi?
Igneler yan etki yapti mi ? Nerde tedavi görüyosun bunlari benimle de paylasirsab cok sevinirim. Insallah güzel sonuclar alirsin ve diger yaptiran arkadaslarda alir alicaksiniz da hissediyorum olcak![]()
cnm nasilsin ozelden yazdim sana ama cvp yazmadin eski nick Waww olan hatirladinmi beniBen hala parayi biriktiren, denklestirmeye calisanlardanimnasil gidiyor? Ilaclar ignelee nasil paylasmak istermisiniz kizlar veya konu sahibi?
Tüp bebege basvurma rahatsizligin neydi sormamda sakinca yoksa erkek faktörü , pko vs mi veya sebepsiz infertile mi?
Igneler yan etki yapti mi ? Nerde tedavi görüyosun bunlari benimle de paylasirsab cok sevinirim. Insallah güzel sonuclar alirsin ve diger yaptiran arkadaslarda alir alicaksiniz da hissediyorum olcak![]()
Canım mesaj gelmedi bana iyim sen ?cnm nasilsin ozelden yazdim sana ama cvp yazmadin eski nick Waww olan hatirladinmi beni![]()
Hayırlısı olsun inşallah hangi merkez eger paylaşmak istersen sevinirimMerhabaaaa öncelikle gerçekten bu yolda olan herkesin Allah yardımcısı olsun hem maddi hem manevi her açıdan yani.Benim geçen hafta yumurta toplamam yapıldı transfer için bekliyorum.Tüp bebeğe başvurma sebebimiz sebepsiz infertiliteİğneler yan etki yapmadı sadece hormonlardan ötürü sanırım inişli çıkışlı olunabiliyor
![]()
Oo ilk etap bitmiş darısı başıma :) bugün kontrol vardı yumurta çoğaltmak yerine olan folikülün tamamını büyütmeyi hedeflemişti doktorum çok şükür hepsi yanıt vermiş perşembe yine kontrol var opu gününe karar verecek ya cumartesi ya pazartesi olacak :)Benimde geçen hafta yumurta toplamam yapıldı transfer için bekliyorum
merhaba hayırlı olsun süreciniz ne kullanıyosunuz acaba ben de cımartesi başladım 9 unda. gonalf 150 meriofert 150 kullanıyorum 14 ünde kontrolüm varOo ilk etap bitmiş darısı başıma :) bugün kontrol vardı yumurta çoğaltmak yerine olan folikülün tamamını büyütmeyi hedeflemişti doktorum çok şükür hepsi yanıt vermiş perşembe yine kontrol var opu gününe karar verecek ya cumartesi ya pazartesi olacak :)