- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
- #2.021
bir tuhaflık var bende özellikle bugünoda yemekten şişmiştir ağzı duruyo muGördü açık havayı....
hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahbebek yapmaya başlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir tuhaflık var bende özellikle bugünoda yemekten şişmiştir ağzı duruyo muGördü açık havayı....
hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahbebek yapmaya başlıyorum
sen çarşambaya kadar bekle o zaman sonrada müjdeyi patlat
nasıl renk değiştiriyo:44:tabi gelmezse sanki gelecek ya akıntım renk değiştiriyo offff offff ..................
nasıl renk değiştiriyo:44:
bu sıcakta tek çare karpuz gömülesi geliyor insanın soğuk karpuza.ohhhh karpuzlar ıyı bakalım afiyet olsun..
adam çarpmakkk bu deyim oldu bence burda :)
ya benim karnım ağrıyor hafiften... regl olcam galiba...olmaaaaaassssssııııınnnnnnn![]()
oluyordur da canım siz dikkat etmiyorsunuz demek ki gerçi bende dikkat etmezdim ilk altı ayda hiç bilmezdim nasıl bebiş düşündük farkettim doktor deyincebenim de akıntım hiç olmaz gibi...yani yumurtlama dönemi derler ya akıntına bak diye benim değişen birsey yok acaba yumurtlamıyor olamam di mi
öyle olsa regl olmam yani![]()
oluyordur da canım siz dikkat etmiyorsunuz demek ki gerçi bende dikkat etmezdim ilk altı ayda hiç bilmezdim nasıl bebiş düşündük farkettim doktor deyince
kişiden kişiye değişir canım akıntı fazlalığı ama akıntının rengi kıvamı değişir. yumurtanın akı varya o kıvamda olurserapcım 7 8 9 eylül olabilir...
akıntı yumurtlama döneminde fazla mı oluyor yani...ya da adet gelirken mi değişiyo
birde yumurtlama döneminde değişir canım akıntıserapcım 7 8 9 eylül olabilir...
akıntı yumurtlama döneminde fazla mı oluyor yani...ya da adet gelirken mi değişiyo
kişiden kişiye değişir canım akıntı fazlalığı ama akıntının rengi kıvamı değişir. yumurtanın akı varya o kıvamda olur![]()
dikkat ettin mi anlarsın canımhıııııııımmmmmmm anlar gibiyim..bır dahakıne dıkkat edeyim![]()
nasıl renk değiştiriyo:44:
hele dur bekle bu kadar erken de gelmeznormalde şeffaf tır ya hafif kahverengili bu ben geliyorum demek bak bu kadar belirtiden haberdarım .....
normalde şeffaf tır ya hafif kahverengili bu ben geliyorum demek bak bu kadar belirtiden haberdarım .....
ağzına bir tane patlatacağım şimdiişin kötü tarafı iyice şaştı erken gelecek yine yaww..........
hele dur bekle bu kadar erken de gelmez
hayırlısı canım dur bekle canımgelir canım düşükten sonraki ay 24 güne oldum bu ayda 26 yine 24 olacak galiba ....
ağzına bir tane patlatacağım şimdine sabırsızsın ya