• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

sinir olduğunda evi temizlemiyeceksin aksine kılını kıpırtdatmayacan , sen kaç yıllık evlisin yaw öğreneceğin çok şey var, hey yarebbim bide temizlik yapıp kendini yormuş...

canımcım birgün sen kocişini de süpürür atarsın ben ondan korkuyorum anam bu ne sinir.No stres no stres yes bebek yes bebek slogan bu neyi stres ediyon çok daraldın ver eline süpürgeyi süpüreceksin de ama ciddi de gülme. bak ki süpürüyor mu süpürmüyor mu? denenmiş bir taktiktir.

verdiğimiz taktiklere bak sero ya bizim taktiklere uyup sinirli bi adama düşen te celsede boşanır haa :60::60::60:

benim ki bardak bulamayınca ilgileniyo :60: bence sende al bilgisayarı işim var de saatlerce kalkma evi temizle pakla oh ne ala adam ne rahat bide küsmüş konuşmayan bir kadın onların arayıp bulamadığı zaten :9:
durduğum zaman kafamda bir sürü şey uçuşuyo...başımı ağrıtıyorum.temizlemesem farketmezki.hiç ilgilenmez.:57:

aferin sanaaa :46::46::46: , bak küssemde bende yemek yaparım ama hazırlamam suratım gülmezz bide

ben o gelmeden yiyorum zaten. küsken beklemem hiç.gelir o "yedinmi sen" der.cevap bile vermediğim için oturur kendi yer.böyle bir kaç gün sonra,konuşalım der ..ama asıl sorunu halletmediğimiz sürece ayda bir yaşıcaz bunları ..anlattığım zaman "tek derdin bu olsun" diyenler var.ama napim.sinirleniyorum.

oyun oynamasında ne yapsın istiyon sen , bence belli bir süre ver o kadar oynasın :9: anlaşın eşine uygularsan bu taktiği kesin bebişlerinde sıkıntı çekmezsin ha :60::60::60:
bende eşim iphone aldı elinden düşmüyo inan gece 4 te namaza kalkıyoz ben sonradan geliyom yatağa ya , bakıyom elinde yat zıbar deli misin nesin diyecen, ya internette ya oyun oynuyo, sonra ben üstüne gittikçe olmayacak saldım çayıra, bende aldım bilgisayarı umursmadım, hevesmiş geçti şimdi keşif anıydı keşfetti her haltını şimdi normale döndü , batıyodu bana da, gerçi söyleyişin eşin uzun zamandır oynuyomuş, hevesi geçer mi bilmemm...
ben o gelmeden yiyorum zaten. küsken beklemem hiç.gelir o "yedinmi sen" der.cevap bile vermediğim için oturur kendi yer.böyle bir kaç gün sonra,konuşalım der ..ama asıl sorunu halletmediğimiz sürece ayda bir yaşıcaz bunları ..anlattığım zaman "tek derdin bu olsun" diyenler var.ama napim.sinirleniyorum.

konuşsana canım sende ilgi beklediğini söyle bizler için iyi bir silah ilgi sözü hemen yumuşarlar belki bırakır eşinde ya da saatini azaltır...

oyun oynamasında ne yapsın istiyon sen , bence belli bir süre ver o kadar oynasın :9: anlaşın eşine uygularsan bu taktiği kesin bebişlerinde sıkıntı çekmezsin ha :60::60::60:
bende eşim iphone aldı elinden düşmüyo inan gece 4 te namaza kalkıyoz ben sonradan geliyom yatağa ya , bakıyom elinde yat zıbar deli misin nesin diyecen, ya internette ya oyun oynuyo, sonra ben üstüne gittikçe olmayacak saldım çayıra, bende aldım bilgisayarı umursmadım, hevesmiş geçti şimdi keşif anıydı keşfetti her haltını şimdi normale döndü , batıyodu bana da, gerçi söyleyişin eşin uzun zamandır oynuyomuş, hevesi geçer mi bilmemm...

yok o taktiği denedim.hatta bir ara hiç ses çıkarmadım.ben seslenmedikçe daha da abarttı.ya işin kötüsü üste çıkmasına kızıyorum.bu onun hobisiymiş.hobi dediğin her gün de yapılmaz ki...her gün gece 11-2 arası beyimiz yok.üstelik kulaklığı takılı olduğu için seslensem de duymuyor.o daha fazla çıldırtıyor beni.aman öff..anlattıkça sinirleniyorum neyse..yine sinirler geçince aynı olcaz işte.geçmez onun hevesi.

meltem canım sen bizim dediklerimizi yapma canım. ne bileyim eşin sinirli minirlidir. Benim kinde sinirin s si yok

Eşim hayatımda tanıdığım en sabırlı, sakin adam.:31:

konuşsana canım sende ilgi beklediğini söyle bizler için iyi bir silah ilgi sözü hemen yumuşarlar belki bırakır eşinde ya da saatini azaltır...

Serapcım ne zaman konuşmaya çalışsam "seni fazla şımarttım ben,bu oyunu 10 senedir oynuyorum bilmem ne." deyip kesip atıyor.o oyunu oynayacak.çıkar yol yok yani.bir gün sinir krizi geçirip önünde klavyei falan kırıcam.o derece hasta ediyor beni.

yok o taktiği denedim.hatta bir ara hiç ses çıkarmadım.ben seslenmedikçe daha da abarttı.ya işin kötüsü üste çıkmasına kızıyorum.bu onun hobisiymiş.hobi dediğin her gün de yapılmaz ki...her gün gece 11-2 arası beyimiz yok.üstelik kulaklığı takılı olduğu için seslensem de duymuyor.o daha fazla çıldırtıyor beni.aman öff..anlattıkça sinirleniyorum neyse..yine sinirler geçince aynı olcaz işte.geçmez onun hevesi.
Eşim hayatımda tanıdığım en sabırlı, sakin adam.:31:
sen de onun sinir olduğu şeyi yap ilgilenme bakalım kaç gün dayanacak.

Serapcım ne zaman konuşmaya çalışsam "seni fazla şımarttım ben,bu oyunu 10 senedir oynuyorum bilmem ne." deyip kesip atıyor.o oyunu oynayacak.çıkar yol yok yani.bir gün sinir krizi geçirip önünde klavyei falan kırıcam.o derece hasta ediyor beni.
şımartıpta napmış o ne biçim kelime.ilgilenme canım elbet anlar hatasını sende insansın seninde ilgiye ihtiyacın var.başka işlerle uğraş düşünme o pc başındaysa sende pc başına geç.umursama...ya da erkenden yat.

sen de onun sinir olduğu şeyi yap ilgilenme bakalım kaç gün dayanacak.

yok ki...sinir olduğu tek şey onunla konuşmamam ve evde suratı asık gezmem..bunu da daha ne kadar yaparım bilmiyorum.
cumartesi düğün var.çekime gidicem.telefonu hiç açmamayı planlıyorum.o zamana kadar barışmazsak tabi :1: cenaze,adet falan derken 10 gündür çarpışmada olmadı.kudursun uzaktan ..

Son düzenleme:
serapcım ne zaman konuşmaya çalışsam "seni fazla şımarttım ben,bu oyunu 10 senedir oynuyorum bilmem ne." deyip kesip atıyor.o oyunu oynayacak.çıkar yol yok yani.bir gün sinir krizi geçirip önünde klavyei falan kırıcam.o derece hasta ediyor beni.

ynamana bişey demiyorum zamana kızıyom de sende...

cnm ben pko luyum ama şuanda 16 eylül gıbı adet olmam lazım. En geç progestanla adet oluyorum 18 ağustostada öyle adet oldum cnm .

canım pko luysan tekrar yumurtluyo olma ovu testi yapsana....

Back
X