• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlar adetimin 15. gunu ovulasyon testimde iki çizgide kopkoyu çıkmıştı. 3 gun çalışmalarımız yaptık ve 1 haftadır göğüs uçlarım çok acıyor. dokandırtmıyorresmen. ve normalde ucu çok çıkmaz ama şimdi hep dışarda ve gergin.
tedavime göre adetimin 20. gunu progestana başlıcaktım ve bugun başladım bebeğim varsa zarar vermez demi ? ve acaba göğüslerim neden boyle acıyor. :((( :18:

kızlar adetimin 15. gunu ovulasyon testimde iki çizgide kopkoyu çıkmıştı. 3 gun çalışmalarımız yaptık ve 1 haftadır göğüs uçlarım çok acıyor. dokandırtmıyorresmen. ve normalde ucu çok çıkmaz ama şimdi hep dışarda ve gergin.
tedavime göre adetimin 20. gunu progestana başlıcaktım ve bugun başladım bebeğim varsa zarar vermez demi ? ve acaba göğüslerim neden boyle acıyor. :((( :18:
canım acaba progestanadan olabilir mi diyecem ama ben hiç kullanmadım belki bebişin senledir doktoruna danıştın mı hiç? veya bu sitede doktorlar var istersen onlara bir danış

canım acaba progestanadan olabilir mi diyecem ama ben hiç kullanmadım belki bebişin senledir doktoruna danıştın mı hiç? veya bu sitede doktorlar var istersen onlara bir danış

progestanı daha bu sabah içtim cnm ama benim 6 gunluk bi ağrım var ve hala devam ediyor bu ağrı :((

canım progesteron zaten bebeğin tutunması için veriliyo hamile oladuğunda zaten onun hormonu salgılanıyo , bir an önce bebek tutunsun diye verilen bişey zarar vermez...

elimin altında sayılırsın :22: sabah akşam konuşuyoz işte tamam özlem koyacam onu bol bol yemek verecem şişğo yapcam senin gibi olmayacak:25:

özlem koy demedim özlediğin için koy demek istedim , iyi be bir gün görüşmeyelim bakıyım öslüyon mu :63:

ne çok yazmışsınız yahu.okuyamadım.:63:
sinirden bütün evi temizledim.:6:
allah sabır versin senin eşine :63:

canım progesteron zaten bebeğin tutunması için veriliyo hamile oladuğunda zaten onun hormonu salgılanıyo , bir an önce bebek tutunsun diye verilen bişey zarar vermez...

özlem koy demedim özlediğin için koy demek istedim , iyi be bir gün görüşmeyelim bakıyım öslüyon mu :63:
gerekli açıklama yapılmıştır canım kız o ne doktor bize niye vermedi o zımbırtıdan.Tamam birine irem koyacam birine neva koyacağım sen yeter ki küsme :12:

herkese vermiyolar zaten farketmedin demekki orki de kullanıyodu onun hapını eğer kanda çıkmazsa ilacı kesecem o yüzden adet olmuycam zaten diyodu, düşük tehlikesi olanlara bile hepsine vermiyolar, benim arkadaş 2 düşük yaşadı şimdi 3. dedim verdi mi yok folik asitele bebe aspirini verip göndermiş...

allah sabır versin senin eşine :63:

gerekli açıklama yapılmıştır canım kız o ne doktor bize niye vermedi o zımbırtıdan.Tamam birine irem koyacam birine neva koyacağım sen yeter ki küsme :12:

hiç de bile.bana sabır versin.:22::63:
canımcım birgün sen kocişini de süpürür atarsın ben ondan korkuyorum anam bu ne sinir.No stres no stres yes bebek yes bebek slogan bu neyi stres ediyon çok daraldın ver eline süpürgeyi süpüreceksin de ama ciddi de gülme. bak ki süpürüyor mu süpürmüyor mu? denenmiş bir taktiktir.

sinir olduğunda evi temizlemiyeceksin aksine kılını kıpırtdatmayacan , sen kaç yıllık evlisin yaw öğreneceğin çok şey var, hey yarebbim bide temizlik yapıp kendini yormuş...

durduğum zaman kafamda bir sürü şey uçuşuyo...başımı ağrıtıyorum.temizlemesem farketmezki.hiç ilgilenmez.:57:

Back
X