- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
- #2.041
bak birazdan civciv satan adam gelecekmiş ben 10 tane civciv alacam birisine de senin adını koyayım mı?uf canım sıkıldı şimdi , iyi konuyu değiştir o zaman ....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak birazdan civciv satan adam gelecekmiş ben 10 tane civciv alacam birisine de senin adını koyayım mı?uf canım sıkıldı şimdi , iyi konuyu değiştir o zaman ....
bak birazdan civciv satan adam gelecekmiş ben 10 tane civciv alacam birisine de senin adını koyayım mı?![]()
niye ösliyim seni zilli senle hergün konuşuyorum.Benim keçim yok ama 7 tane tavuğum 2 tane horozum varkoy eskiden antepte dayımların kara keçileri vardı oğlaklara koyarlardı adlarımızısende koy ama özlemden olsun ösle beni ...
niye ösliyim seni zilli senle hergün konuşuyorum.Benim keçim yok ama 7 tane tavuğum 2 tane horozum var![]()
elimin altında sayılırsınsarsuk elinin altında mıyım uzaktayım da ...
canım acaba progestanadan olabilir mi diyecem ama ben hiç kullanmadım belki bebişin senledir doktoruna danıştın mı hiç? veya bu sitede doktorlar var istersen onlara bir danışkızlar adetimin 15. gunu ovulasyon testimde iki çizgide kopkoyu çıkmıştı. 3 gun çalışmalarımız yaptık ve 1 haftadır göğüs uçlarım çok acıyor. dokandırtmıyorresmen. ve normalde ucu çok çıkmaz ama şimdi hep dışarda ve gergin.
tedavime göre adetimin 20. gunu progestana başlıcaktım ve bugun başladım bebeğim varsa zarar vermez demi ? ve acaba göğüslerim neden boyle acıyor.(( :18:
canım acaba progestanadan olabilir mi diyecem ama ben hiç kullanmadım belki bebişin senledir doktoruna danıştın mı hiç? veya bu sitede doktorlar var istersen onlara bir danış
canım bir gebelik testi yaptır kanda baktır varsa da yoksa da çıkar inşallah vardır bebişin senledir sende içmek zorunda kalmazsın.progestanı daha bu sabah içtim cnm ama benim 6 gunluk bi ağrım var ve hala devam ediyor bu ağrı(
kızlar adetimin 15. gunu ovulasyon testimde iki çizgide kopkoyu çıkmıştı. 3 gun çalışmalarımız yaptık ve 1 haftadır göğüs uçlarım çok acıyor. dokandırtmıyorresmen. ve normalde ucu çok çıkmaz ama şimdi hep dışarda ve gergin.
tedavime göre adetimin 20. gunu progestana başlıcaktım ve bugun başladım bebeğim varsa zarar vermez demi ? ve acaba göğüslerim neden boyle acıyor.(( :18:
elimin altında sayılırsınsabah akşam konuşuyoz işte tamam özlem koyacam onu bol bol yemek verecem şişğo yapcam senin gibi olmayacak
![]()
allah sabır versin senin eşinene çok yazmışsınız yahu.okuyamadım.
sinirden bütün evi temizledim.![]()
gerekli açıklama yapılmıştır canım kız o ne doktor bize niye vermedi o zımbırtıdan.Tamam birine irem koyacam birine neva koyacağım sen yeter ki küsmecanım progesteron zaten bebeğin tutunması için veriliyo hamile oladuğunda zaten onun hormonu salgılanıyo , bir an önce bebek tutunsun diye verilen bişey zarar vermez...
özlem koy demedim özlediğin için koy demek istedim , iyi be bir gün görüşmeyelim bakıyım öslüyon mu![]()
allah sabır versin senin eşine![]()
allah sabır versin senin eşine
gerekli açıklama yapılmıştır canım kız o ne doktor bize niye vermedi o zımbırtıdan.Tamam birine irem koyacam birine neva koyacağım sen yeter ki küsme![]()
ne çok yazmışsınız yahu.okuyamadım.
sinirden bütün evi temizledim.![]()
canımcım birgün sen kocişini de süpürür atarsın ben ondan korkuyorum anam bu ne sinir.No stres no stres yes bebek yes bebek slogan bu neyi stres ediyon çok daraldın ver eline süpürgeyi süpüreceksin de ama ciddi de gülme. bak ki süpürüyor mu süpürmüyor mu? denenmiş bir taktiktir.hiç de bile.bana sabır versin.![]()
sinir olduğunda evi temizlemiyeceksin aksine kılını kıpırtdatmayacan , sen kaç yıllık evlisin yaw öğreneceğin çok şey var, hey yarebbim bide temizlik yapıp kendini yormuş...