• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

canım bir kaba karnonatı koy üzerine idrarını eğer kabarırsa yani köpürürse hamileymişsin yok karbonat dibe çökerse değilmişsin demek oluyor

enteresanmış duymamıştım daha önce :) yarın doktora gidicem bakalım.biraz geçince yaparım belki ben de.. et beni gbi bişe var dedi zaten moralim bozuldu baya inşallah kötü bişe çıkmaz :(

yap kız hadi kalkıp bende yapayım şimdi bakalım ne olacak

hızlı gacıyım diyosun :60::60:

karbnat bendede çöktü kesin işe yarıyo bu yöntem :60: bide hamile kalan yapsa netleşir aslında :34: bu arada adamıda son vuruşla çarpıyım demiştim benim kırmızılar erken geldi , gerçi kırmızı değil adet başlamadı ama ilk defa böyle bişey oluyo siyaha çok yakın bir kahverengii akıntı geldi yakında damlar ama o yüzden molam başladı benim kızlar serocuğum durumum netleşince beklenmeyen günümü belirtcem cicim :34:

karbnat bendede çöktü kesin işe yarıyo bu yöntem :60: bide hamile kalan yapsa netleşir aslında :34: bu arada adamıda son vuruşla çarpıyım demiştim benim kırmızılar erken geldi , gerçi kırmızı değil adet başlamadı ama ilk defa böyle bişey oluyo siyaha çok yakın bir kahverengii akıntı geldi yakında damlar ama o yüzden molam başladı benim kızlar serocuğum durumum netleşince beklenmeyen günümü belirtcem cicim :34:
hiç gelmeseydi canım ya inşallah gelmez dur hele kesin değil....
bende de çöktü şimdi bende mi hamile değilim:14:

hiç gelmeseydi canım ya inşallah gelmez dur hele kesin değil....
bende de çöktü şimdi bende mi hamile değilim:14:
kız bu yöntem hiç güvenilir değil ki. bi de sen şimdi hamile olsan da tutunmadığı için tesbit edecek hiç bir yöntem yok
yeni hamiş nasılsın bakalım? belirtilerin nasıldı canım azcık yazsana:31:
iyiyim canım. çoook üşengeç bişey oldum ben yaaa

kız zilloş belkim yerleşmedir hıı:26:

kız bu yöntem hiç güvenilir değil ki. bi de sen şimdi hamile olsan da tutunmadığı için tesbit edecek hiç bir yöntem yokiyiyim canım. çoook üşengeç bişey oldum ben yaaakız zilloş belkim yerleşmedir hıı:26:
canım bugünde akıntım vardı inşallah yarına kadar devam ederde son kez çarparım adamı yoksa pek ümidim kalmayacak bu aydan

serappppp:16::16::16::16: napıyosun nasılsın? hayırlı olsun topik kuzu..
herkez burda ya bende diğerinde sinek awlıyom biri gelecekte laf atacam die orkidem aydınlattı saolsun :1::1::1:

serappppp:16::16::16::16: napıyosun nasılsın? hayırlı olsun topik kuzu..
herkez burda ya bende diğerinde sinek awlıyom biri gelecekte laf atacam die orkidem aydınlattı saolsun :1::1::1:
sağol canım.. iyiyim ne olsun kocişten ayrıldım geldim yaban ellere bende evde sinek avlyorum resmen kız sem nerdesin kaçak firar ettin

bende bi selam vereyim bariiiii...eylüle göz diktik ama o bize ne cevap verecek bilmiyorum

iremneva için yazmıştım ama senin için de aynı dileklerde bulunuyorum serapcım..inşallah herkes hamiştir...

Back
X