• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Sen ovu gününne denk getirmeden baş ağrısı bahanesine başvur bence :1: Bazı değerlerimizi değerlendirmeli :60:

yok ki...sinir olduğu tek şey onunla konuşmamam ve evde suratı asık gezmem..bunu da daha ne kadar yaparım bilmiyorum.
Cumartesi düğün var.çekime gidicem.telefonu hiç açmamayı planlıyorum.o zamana kadar barışmazsak tabi :1:

yok ki...sinir olduğu tek şey onunla konuşmamam ve evde suratı asık gezmem..bunu da daha ne kadar yaparım bilmiyorum.
cumartesi düğün var.çekime gidicem.telefonu hiç açmamayı planlıyorum.o zamana kadar barışmazsak tabi :1: cenaze,adet falan derken 10 gündür çarpışmada olmadı.kudursun uzaktan ..

erkekleri vurmada en etkili silah:78:

şu mesajı birden fazla gönderiyo ya çakcam kk ya da :22: ben senden önce kaçarım mesaim bitti belki görüşürüz akşam yada akşam eşimi öpüyümde yeniden ona bulaşsın hastalık yeniden işim olabilir :34:
ben kaçmayacam ki canım elektiriğin gelmesini hesaplıyorum akşam gelmeyecen mi şimdicik

bu kırmızı kart gelecek bana kesinleşti en iyisi sizin için bir karbonat yapıyım işe yarıyomu yaramıyo mu anlıyalım :34:

şu mesajı birden fazla gönderiyo ya çakcam kk ya da :22: ben senden önce kaçarım mesaim bitti belki görüşürüz akşam yada akşam eşimi öpüyümde yeniden ona bulaşsın hastalık yeniden işim olabilir :34:

canım büyük bir ihtimal ben yarın giremeyeceğim nete sabah 9 -9:30 gibi milli eğitime geçmem lazım oraya geçmeden jandarmaya uğramam lazım milli eğitimden sonra kardeş okulu ziyaret edeceğiz azcık destek çıksınlar diye sonra da maraşa gidecem saat 2 de araba buldum şükür ayarladılar kendimi tanıtınca yarın akşam girersen görüşürüz.

canım büyük bir ihtimal ben yarın giremeyeceğim nete sabah 9 -9:30 gibi milli eğitime geçmem lazım oraya geçmeden jandarmaya uğramam lazım milli eğitimden sonra kardeş okulu ziyaret edeceğiz azcık destek çıksınlar diye sonra da maraşa gidecem saat 2 de araba buldum şükür ayarladılar kendimi tanıtınca yarın akşam girersen görüşürüz.

serapcım bu karbonat testi nasıl oluyo bana da anlatır mısın?

Back
X