- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
- #2.081
soğuk su mu içtinboğazlarım ağrımaya başladııı, yutkunurken acıyoo kulağıma vuruyoooo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soğuk su mu içtinboğazlarım ağrımaya başladııı, yutkunurken acıyoo kulağıma vuruyoooo![]()
yok ki...sinir olduğu tek şey onunla konuşmamam ve evde suratı asık gezmem..bunu da daha ne kadar yaparım bilmiyorum.
Cumartesi düğün var.çekime gidicem.telefonu hiç açmamayı planlıyorum.o zamana kadar barışmazsak tabi![]()
soğuk su mu içtin![]()
yok ki...sinir olduğu tek şey onunla konuşmamam ve evde suratı asık gezmem..bunu da daha ne kadar yaparım bilmiyorum.
cumartesi düğün var.çekime gidicem.telefonu hiç açmamayı planlıyorum.o zamana kadar barışmazsak tabicenaze,adet falan derken 10 gündür çarpışmada olmadı.kudursun uzaktan ..
Eşim hastaydı onu öptümmDün dondurma yedim oda etkilemiş olabilir
![]()
ay karnım ağrıdı gülmekten
yemeseydin ben bu sıcakta yemiyorum dondurmayı:131:
belli hızını alamamışsınbende sıcakta yemedim ki soğukta yedim![]()
şu mesajı birden fazla gönderiyo ya çakcam kk ya dason 15 dakika
![]()
ben kaçmayacam ki canım elektiriğin gelmesini hesaplıyorum akşam gelmeyecen mi şimdicikşu mesajı birden fazla gönderiyo ya çakcam kk ya daben senden önce kaçarım mesaim bitti belki görüşürüz akşam yada akşam eşimi öpüyümde yeniden ona bulaşsın hastalık yeniden işim olabilir
![]()
şu mesajı birden fazla gönderiyo ya çakcam kk ya daben senden önce kaçarım mesaim bitti belki görüşürüz akşam yada akşam eşimi öpüyümde yeniden ona bulaşsın hastalık yeniden işim olabilir
![]()
ben kaçmayacam ki canım elektiriğin gelmesini hesaplıyorum akşam gelmeyecen mi şimdicik
yap kız hadi kalkıp bende yapayım şimdi bakalım ne olacakbu kırmızı kart gelecek bana kesinleşti en iyisi sizin için bir karbonat yapıyım işe yarıyomu yaramıyo mu anlıyalım![]()
hızlı gacıyım diyosungelirim kız ne yaparsam yapayım en fazla 15 dk![]()
canım büyük bir ihtimal ben yarın giremeyeceğim nete sabah 9 -9:30 gibi milli eğitime geçmem lazım oraya geçmeden jandarmaya uğramam lazım milli eğitimden sonra kardeş okulu ziyaret edeceğiz azcık destek çıksınlar diye sonra da maraşa gidecem saat 2 de araba buldum şükür ayarladılar kendimi tanıtınca yarın akşam girersen görüşürüz.
canım bir kaba karnonatı koy üzerine idrarını eğer kabarırsa yani köpürürse hamileymişsin yok karbonat dibe çökerse değilmişsin demek oluyorserapcım bu karbonat testi nasıl oluyo bana da anlatır mısın?