Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

25 eylül canım bekliyorum artık ama bu ay umutluyum neden bilmiyorum ama içimden bir ses öyle diyor.
Benim rüyamı da yorumlayabilir misin canım?

canım rüya yormak bana göre iş değil sadece ilk tabir önemlidir biliyorsun o yüzden öyle dedim seninkide bilezikdi dimi seninde bu ay olmasa en hayırlı zamanda evlatların olacak inşallah

ay inşallah canım ya ben 3 aylık evliyim bu ay karar aldık yapmaya

kız dur alemsin ben haşa yorum yapmadım ilk yorum hayra delalet etmeliki öyle çıksın.bu ay olmasa bile derken eğer bu ay olmazsa üzülme demek istedim.sende veya eşinde bir problem varmı ne kadarlık evlisiniz

bende görür görmez sabah kalktım teyzeme anlattım bayram tatilinde görmüştüm rüyamı. Teyzemde altın evlattır dedi. Kız ikizin olmasın dedi senin. Bende şu anlık yok dedim ama içim bile bir tuhaf olmuştu.
canım rüya yormak bana göre iş değil sadece ilk tabir önemlidir biliyorsun o yüzden öyle dedim seninkide bilezikdi dimi seninde bu ay olmasa en hayırlı zamanda evlatların olacak inşallah

kız dur alemsin ben haşa yorum yapmadım ilk yorum hayra delalet etmeliki öyle çıksın.bu ay olmasa bile derken eğer bu ay olmazsa üzülme demek istedim.sende veya eşinde bir problem varmı ne kadarlık evlisiniz

allaha şükür yok canım daha yeni evliyiz 8 haziranda evlendik

Beklenen adet tarihleri

geridonusumkutusu : 7 eylül
medne :14 eylül
sibel_84 :21 eylül
serap_serap ( BEN) :25 eylül

allaha şükür yok canım daha yeni evliyiz 8 haziranda evlendik

ay canımmm bende 10 haziranda evlendimmmm bizde bebek düşünüyoruzda sorun bende kist varmış o yüzden olmaz çocuğun dediler.sen çok şükret ve sabret bekle

ay canımmm bende 10 haziranda evlendimmmm bizde bebek düşünüyoruzda sorun bende kist varmış o yüzden olmaz çocuğun dediler.sen çok şükret ve sabret bekle
ümitsizlik yok
benim annemde de kist varmış erkek kardeşime hamileyken öğrenmiş ama sonradan kız kardeşime hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…