Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

bir sınıfçı olarak bende çakıldım kaldım yerimde
üzülme canım inşallah hamiş kalırsın ve doğum izniyle birleştirdin m, eşinin yanındasın demektir.

hoşbulduk sibelcimmm
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemek geldi içimde...Kolay gelsin kızlar size bu zorlu yolda

bende bekliyorum kuzumu amin eylül bereket getirsin alalım bebeişlerimizin güzel haberlerini
Çoğalsın çoğalsın güzel haberler almak istiyorum artık
İnşallah eylül başlangıcından alırız sonuna kadar da devam eder güzel haberler..

senin branşın ne canım..İnşallah bakalım bu ay kalırsam sıkıntılı oluyor tam kullanamıyorum ama olsun tek bebişim gelsin de gerisi önemli değil. Akşam aralıkta kalırsam gelecek seneyi tümden kapatacağımı hesapladım

hoşbulduk sibelcimmm
Kaç aydır düşünüyorsunuz canım bebişi

ne hallere düşürdüler değil mi gerçektende aralıkta kalınca kapanıyor hiç dikkat etmemiştim. Birde 6 aya çıkacakmış haberin var mı doğum izni

evet canım haberim var ama onaylanmamış daha bildiğim kadarıyla olursa güzel olur
hatibulut sen nasılsın canım anlat bakalım ne var ne yok ne zamandır bekliyorsunuz bebişinizi..

slm kızlar bende eylül ayından ümitli olanlardanım ilk kez deneme yapıcaz hayırlısı ile tutar inşallah bide ikizim olursa nasıl güzel olur

slm kızlar bende eylül ayından ümitli olanlardanım ilk kez deneme yapıcaz hayırlısı ile tutar inşallah bide ikizim olursa nasıl güzel olur
Ben de çok istiyordum ikiz benim ailem de de var eşimin ailesin de de var ikiz. Ama sonra kalkamam dedim kendi kendime. Sanki olacakmış gibi

yok evet ama olsun artık istiyorum..
İnşallah bu ay herkese uğurlu gelir canım

Ben de çok istiyordum ikiz benim ailem de de var eşimin ailesin de de var ikiz. Ama sonra kalkamam dedim kendi kendime. Sanki olacakmış gibi

İnşallah bu ay herkese uğurlu gelir canım

rabbim hayırlısını versin ay sanki ben bu ay hamile kalacağım gibi hissediyorum kendimi geçen gecede rüyamda 2 tane civciv getirdim eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…