- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
Evet birileri eylül mü dedi
evet benimde sınıfçı arkadaşlarım var 10 il açılmış dediler eş durumunda çok komik bir rakam
evet canım eylül uğurlu gelsin dedik hepimize
eylülcüler çoğalıyor hadi hayırlısıEvet birileri eylül mü dedi
eylülcüler çoğalıyor hadi hayırlısı
Hoşgeldin aramızaaa
bende bekliyorum kuzumu amin eylül bereket getirsin alalım bebeişlerimizin güzel haberleriniaminnnnnnn inşallah isteyen herkese bol bebişli eylüllerBende istiyorum eylülde
Çoğalsın çoğalsın güzel haberler almak istiyorum artıkeylülcüler çoğalıyor hadi hayırlısı
Hoşgeldin aramızaaa
üzülme canım inşallah hamiş kalırsın ve doğum izniyle birleştirdin m, eşinin yanındasın demektir.bir sınıfçı olarak bende çakıldım kaldım yerimde
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemek geldi içimde...Kolay gelsin kızlar size bu zorlu yoldahoşbulduk sibelcimmm
İnşallah eylül başlangıcından alırız sonuna kadar da devam eder güzel haberler..bende bekliyorum kuzumu amin eylül bereket getirsin alalım bebeişlerimizin güzel haberlerini
Çoğalsın çoğalsın güzel haberler almak istiyorum artık
üzülme canım inşallah hamiş kalırsın ve doğum izniyle birleştirdin m, eşinin yanındasın demektir.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemek geldi içimde...Kolay gelsin kızlar size bu zorlu yolda
İnşallah eylül başlangıcından alırız sonuna kadar da devam eder güzel haberler..
Kaç aydır düşünüyorsunuz canım bebişihoşbulduk sibelcimmm
senin branşın ne canım..İnşallah bakalım bu ay kalırsam sıkıntılı oluyor tam kullanamıyorum ama olsun tek bebişim gelsin de gerisi önemli değil. Akşam aralıkta kalırsam gelecek seneyi tümden kapatacağımı hesapladım
Kaç aydır düşünüyorsunuz canım bebiş
ne hallere düşürdüler değil mi gerçektende aralıkta kalınca kapanıyor hiç dikkat etmemiştim. Birde 6 aya çıkacakmış haberin var mı doğum izni
evet canım haberim var ama onaylanmamış daha bildiğim kadarıyla olursa güzel olur
hatibulut sen nasılsın canım anlat bakalım ne var ne yok ne zamandır bekliyorsunuz bebişinizi..
gerçekten de güzel olur bebişlerimizle daha fazla vakit geçiririz.
bebişim olsun da zaman önemli değil artık...
öyle canım beklemekten bazen yorulduğumu hissediyorum..
yok evet ama olsun artık istiyorum..ümitsizlik yok
Ben de çok istiyordum ikiz benim ailem de de var eşimin ailesin de de var ikiz. Ama sonra kalkamam dedim kendi kendime. Sanki olacakmış gibislm kızlar bende eylül ayından ümitli olanlardanım ilk kez deneme yapıcaz hayırlısı ile tutar inşallah bide ikizim olursa nasıl güzel olur
İnşallah bu ay herkese uğurlu gelir canımyok evet ama olsun artık istiyorum..
slm kızlar bende eylül ayından ümitli olanlardanım ilk kez deneme yapıcaz hayırlısı ile tutar inşallah bide ikizim olursa nasıl güzel olur
İnşallah canım inşallahBen de çok istiyordum ikiz benim ailem de de var eşimin ailesin de de var ikiz. Ama sonra kalkamam dedim kendi kendime. Sanki olacakmış gibi
İnşallah bu ay herkese uğurlu gelir canım
Ben de çok istiyordum ikiz benim ailem de de var eşimin ailesin de de var ikiz. Ama sonra kalkamam dedim kendi kendime. Sanki olacakmış gibi
İnşallah bu ay herkese uğurlu gelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?