Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Bilmem canım olur civcivinin güzel haberlerini alırız inşallah bende bu gece iki tane bilezik taktım koluma ama ne anlama gelir bilmem.Kolay kolay rüya gören biri değilim aslında.
rabbim hayırlısını versin ay sanki ben bu ay hamile kalacağım gibi hissediyorum kendimi geçen gecede rüyamda 2 tane civciv getirdim eve

aynen bende adetimi bekliyorum artık tak dedi canıma:)) BENDE BUAY ilk aşılamamı yapcam inşallah.. inş. ilk seferde tutar.. amin....

aynı durumdayız desene bitti derken şimdi de kahverengi lekelenmem oluyor ayın sonunu nasıl bekleyeceğim ben de bilmiyorum
inşallaaahhh tatlım ben çok heyecanlıyım daha adetim yeni bitti çalışmalara başlamadık bile nasıl beklerim ayın sonunu

sibelcim bnde iyiyim 3 aylık evliyim bnde sol overde büyük kist olduğu için ameliyattan önce bebek olmalı dediler o yüzden uğraşıyoruz ve daha ilk ayımız adetime bir hafta var ama gebe olma belirtisi yok neyse bakalım adet olursam eğer eylüle kaldı umutlarım

aynen bende adetimi bekliyorum artık tak dedi canıma:)) BENDE BUAY ilk aşılamamı yapcam inşallah.. inş. ilk seferde tutar.. amin....
Hoşgeldin canım inşallah senden de güzel haberler alırız.

canım regl yeni bitti daha internetten hesaplama yaptım ovulasyon günü 9 eylül adet günümde 23 eylül

benimde aynı canım ama tam yumoş zamanı eşimden ayrılacağım ama kafaya koydum haftasonu kaçıp gelecem başka çaresi yok. Birde test alırsam tamamdır ovulasyon bakalım bu ay küre de başlayacağım inşallah soğan kürüne..

rabbim hayırlısını versin ay sanki ben bu ay hamile kalacağım gibi hissediyorum kendimi geçen gecede rüyamda 2 tane civciv getirdim eve

ebson bu ay olmasa bile en hayırlı zamanda evlat verecek rabbim sana rüyan buna delalet ediyor maşallah..

bakarsın bu ay birlikte hamile kalırız
İnşallah canım o kadar güzel olur ki

Rabbim inşallah bekletmez bizleri artık kızlar

hoşbulduk canım inşallah hep beraber güzel haberler veririz sıra sıra ... :))

senin bat ne zaman şekerim ne zamandır deniyorsunuz
25 eylül canım bekliyorum artık ama bu ay umutluyum neden bilmiyorum ama içimden bir ses öyle diyor.
ebson bu ay olmasa bile en hayırlı zamanda evlat verecek rabbim sana rüyan buna delalet ediyor maşallah..
Benim rüyamı da yorumlayabilir misin canım?

eşin nereye gidiyor tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…