- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
senin bat ne zaman canımslm kızlar bende eylül ayından ümitli olanlardanım ilk kez deneme yapıcaz hayırlısı ile tutar inşallah bide ikizim olursa nasıl güzel olur
Hoşgeldin canım inşallah bebişin seninle olur bu ay. Güzel haberlerini de alırız senin..
rabbim hayırlısını versin ay sanki ben bu ay hamile kalacağım gibi hissediyorum kendimi geçen gecede rüyamda 2 tane civciv getirdim eve
sayfan hayırlı olsun canım
bende bu ayı kapattım adetimin gelmesini bekliyorum ve gelir gelmez ilk aşılamam olacak allahın izniyle inş rabbim hemen ilkinde nasip eder
yani bende eylüle fena halde göz dikenlerdenim
rabbim hayırlısını versin ay sanki ben bu ay hamile kalacağım gibi hissediyorum kendimi geçen gecede rüyamda 2 tane civciv getirdim eve
senin bat ne zaman canım
inşallaaahhh tatlım ben çok heyecanlıyım daha adetim yeni bitti çalışmalara başlamadık bile nasıl beklerim ayın sonunu
inşallah rüyaların çıkar canım
inşallaaahhh tatlım ben çok heyecanlıyım daha adetim yeni bitti çalışmalara başlamadık bile nasıl beklerim ayın sonunu
aynı durumdayız desene bitti derken şimdi de kahverengi lekelenmem oluyor ayın sonunu nasıl bekleyeceğim ben de bilmiyorum
aynıyız o zaman bende 21 eylül
Hoşgeldin canım inşallah senden de güzel haberler alırız.aynen bende adetimi bekliyorum artık tak dedi canıma:)) BENDE BUAY ilk aşılamamı yapcam inşallah.. inş. ilk seferde tutar.. amin....
canım regl yeni bitti daha internetten hesaplama yaptım ovulasyon günü 9 eylül adet günümde 23 eylül
İnşallah canım o kadar güzel olur kibakarsın bu ay birlikte hamile kalırız
Rabbim inşallah bekletmez bizleri artık kızlarsibelcim bnde iyiyim 3 aylık evliyim bnde sol overde büyük kist olduğu için ameliyattan önce bebek olmalı dediler o yüzden uğraşıyoruz ve daha ilk ayımız adetime bir hafta var ama gebe olma belirtisi yokneyse bakalım adet olursam eğer eylüle kaldı umutlarım
ebson bu ay olmasa bile en hayırlı zamanda evlat verecek rabbim sana rüyan buna delalet ediyor maşallah..
Hoşgeldin canım inşallah senden de güzel haberler alırız.
benimde aynı canım ama tam yumoş zamanı eşimden ayrılacağım ama kafaya koydum haftasonu kaçıp gelecem başka çaresi yok. Birde test alırsam tamamdır ovulasyon bakalım bu ay küre de başlayacağım inşallah soğan kürüne..
25 eylül canım bekliyorum artık ama bu ay umutluyum neden bilmiyorum ama içimden bir ses öyle diyor.senin bat ne zaman şekerim ne zamandır deniyorsunuz
Benim rüyamı da yorumlayabilir misin canım?ebson bu ay olmasa bile en hayırlı zamanda evlat verecek rabbim sana rüyan buna delalet ediyor maşallah..
İnşallah canım o kadar güzel olur ki
Rabbim inşallah bekletmez bizleri artık kızlar
Hoşgeldin canım inşallah senden de güzel haberler alırız.
benimde aynı canım ama tam yumoş zamanı eşimden ayrılacağım ama kafaya koydum haftasonu kaçıp gelecem başka çaresi yok. Birde test alırsam tamamdır ovulasyon bakalım bu ay küre de başlayacağım inşallah soğan kürüne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?