- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.301
Kız daha bata kaç gün var bekle azıcıkselam kizlar ben de burdayim.
size soylemem gerekenler var yani yazmam gereken
bugun yorgunluktan mi bilmem ama sunlar oldu"
agizda kuruluk ve acimsi bir tat
adet sancisi agrisi
yanilmadiysam cok hafif renkli bi damla akinti
dun ile ayni olarak surekli yeme istegim devam ediyor
SIZCE?
Not:Aksam yine test yaptim negatif
inat ettim
pozitif cikacagi gunu bekliorum bu ay.cikacak insallah!umudum var hala:)
iyiyiz sen nasılsın bakemmm.Acayip uykum var irem bugün o kadar ağladım ki gözlerim sızlıyo..
tercih işi için ağladım zaten canım bir sitede baktım o kadar isteyen var ki sınıfçı maraşı ben ne yapacağım..niye ağladın kızım ya , tercih işini naptın bakem sen
tercih işi için ağladım zaten canım bir sitede baktım o kadar isteyen var ki sınıfçı maraşı ben ne yapacağım..
Kız daha bata kaç gün var bekle azıcık
biraz kuran okudum ondan sonra rahatladım zaten.Hayırlısı diyorum ama teknoloji tasarım gelir diye korkuyorumkısmetimizde yoksa ne yaparsan yap olmaz zaten sen elinden geleni yap, yap tercihini gerisinde dua etcen ağlamak fayda etmez namaz falan kılsaydın bence , ağlamak yokkk
selam kizlar ben de burdayim.
size soylemem gerekenler var yani yazmam gereken
bugun yorgunluktan mi bilmem ama sunlar oldu"
agizda kuruluk ve acimsi bir tat
adet sancisi agrisi
yanilmadiysam cok hafif renkli bi damla akinti
dun ile ayni olarak surekli yeme istegim devam ediyor
SIZCE?
Not:Aksam yine test yaptim negatif
inat ettim
pozitif cikacagi gunu bekliorum bu ay.cikacak insallah!umudum var hala:)
canım seni en iyi anlayan benim eşim benimde yanımda değil benimde bu ay son gibi..Tuttu tuttu tutmadı 4 ay erteleyecek gibiyiz..Benim kociş zaten yalnızlıktan çıldırmış. Ben bugün akşam olmuş ağlıyorum...bekle demek kolay dimi?
gel de halimi gor bi de!esim cildirmis durumda.
santiye cadi kazanina dondu tam bi sirk haline geldi,katlanamiorum artik.
dun durduk yere,eften puften biseye agladim hickira hickira serapcim
hamile kalmazsam isten ayrilacagim yok.
esim de ben de bebegimizi beklioruz:))))
biraz kuran okudum ondan sonra rahatladım zaten.Hayırlısı diyorum ama teknoloji tasarım gelir diye korkuyorum
onda norm fazlası olmmaktan korkuyorum ve hep köyler açılmışşşşşşinan boşuna korkuyosun halledersin bence teknoloji dersi düşündüğün kadar zor bi alan değil..
maraşa gelip köyde olmaktan mı korkuyon , hayırlısı ya bence urfada olmaktan iyi bir durumdur ...onda norm fazlası olmmaktan korkuyorum ve hep köyler açılmışşşşşş
nie ertelemeniz sart mi?cikis yolu yok mu?canım seni en iyi anlayan benim eşim benimde yanımda değil benimde bu ay son gibi..Tuttu tuttu tutmadı 4 ay erteleyecek gibiyiz..Benim kociş zaten yalnızlıktan çıldırmış. Ben bugün akşam olmuş ağlıyorum...
günboyu temizlik yaptım yarın sarma sarcam bu hafta misafirim var üstüne farem bozuldu pc ağır çalışyo süperim melahat sen nassınn
kusura bakma cicim bu konuda cimriyim burda lahana sarması modası var ama ben yaprağı seviyorum memleketten getirdiğim son furya buda, arkadaş gelecek diye ne zamandır yapmıyom bitince napcam bilmem,
sarmandan bana da göndersenem azıcık...
kusura bakma cicim bu konuda cimriyim burda lahana sarması modası var ama ben yaprağı seviyorum memleketten getirdiğim son furya buda, arkadaş gelecek diye ne zamandır yapmıyom bitince napcam bilmem
benmde annem saolsun yapraktan konserwe yapmış bana gönderdi ama sarmaya göt yok
ben yatıyorum kızlar herkese iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?