Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Kız daha bata kaç gün var bekle azıcık

tercih işi için ağladım zaten canım bir sitede baktım o kadar isteyen var ki sınıfçı maraşı ben ne yapacağım..

kısmetimizde yoksa ne yaparsan yap olmaz zaten sen elinden geleni yap, yap tercihini gerisinde dua etcen ağlamak fayda etmez namaz falan kılsaydın bence , ağlamak yokkk

Kız daha bata kaç gün var bekle azıcık

bekle demek kolay dimi?
gel de halimi gor bi de!esim cildirmis durumda.
santiye cadi kazanina dondu tam bi sirk haline geldi,katlanamiorum artik.
dun durduk yere,eften puften biseye agladim hickira hickira serapcim
hamile kalmazsam isten ayrilacagim yok.
esim de ben de bebegimizi beklioruz:))))

kısmetimizde yoksa ne yaparsan yap olmaz zaten sen elinden geleni yap, yap tercihini gerisinde dua etcen ağlamak fayda etmez namaz falan kılsaydın bence , ağlamak yokkk
biraz kuran okudum ondan sonra rahatladım zaten.Hayırlısı diyorum ama teknoloji tasarım gelir diye korkuyorum

sorması ayıpta sen hamilelik belirtilerini okuyup sonrada vucudunu mu dinliyosun bence bu kadar stres yapma günün gelmemiş test yapmaya başlamışın

canım seni en iyi anlayan benim eşim benimde yanımda değil benimde bu ay son gibi..Tuttu tuttu tutmadı 4 ay erteleyecek gibiyiz..Benim kociş zaten yalnızlıktan çıldırmış. Ben bugün akşam olmuş ağlıyorum...

nie ertelemeniz sart mi?cikis yolu yok mu?
neyse!vardir bi bildigin
ben belirtileri evet okuyorum dogru valla!
ama olmayan biseyleri de olmus gibi goruyor olabilir miyim yani belirtiler?
durust olmak gerekirse 'olabilir'
ama ilk kez hamile kalmicam hayatta ama bu dogurmak istedigim ilk bebek eger olursa.
anne olmaya hayatimda ilk kez hazir hissettigim andayim.
sabirsizligim'kontrolsuzlugum bundan sanirim.
biliosun yas 35

kusura bakma cicim bu konuda cimriyim burda lahana sarması modası var ama ben yaprağı seviyorum memleketten getirdiğim son furya buda, arkadaş gelecek diye ne zamandır yapmıyom bitince napcam bilmem

benmde annem saolsun yapraktan konserwe yapmış bana gönderdi ama sarmaya göt yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…