- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.281
Kız dur dinlensin. bende kaldıramam kocişi ama kaldırma yöntemini buldum...off off benim koca öküze bağladı ya kalkmıyo kalkınca sorarım bunun hesabını bende en iyisibebeğimin yeleğini yapayım belki gelir bu ay
İyiyiz kuzu sen napıyon nasılsın?Hoşgeldinnnncanlarımmm ciğerlerimmm...
nasılsınızzz
Kız dur dinlensin. bende kaldıramam kocişi ama kaldırma yöntemini buldum...
kaldırmak için 9 takla attım yok öküz moduna geçti
ne güzel ben bugün kendimi iyice yemeğe verdim strestenhoşbuldum tatlım iyim çok şükür sen nesılsın???...
mutluyumda bugün 1 haftaya yakındır rejimdeydim 3 kilo wermişim darısı kalan 12 kiloya
sen de azcık sırnaş o zaman.kaldırmak için 9 takla attım yok öküz moduna geçti
ne güzel ben bugün kendimi iyice yemeğe verdim stresten
olsun sen iyice sırnaşşşsırnaşmayı bırak daha da ileri gittim yok anam öküz işte uykum varrr diyo ölürmün öldürürmün
ya bilmiyorum azcık yürüyüş yapsam bende kilo falan kalmaz ama yürüyüş yapamıyorum.O yüzden şişiyorum..bende kendimi zor tutuyorum tatlım... dün albayın karısı geldi misafirim... pastalar çörekler tatlılar... ama beeennn tuttum kendimiii
ya bilmiyorum azcık yürüyüş yapsam bende kilo falan kalmaz ama yürüyüş yapamıyorum.O yüzden şişiyorum..
Ben normalde günlük 2-3 saat yürürdüm şimdi tıkandım kaldım evin içineyürüyüş bende yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum
ama bugün 35 dk ewiniçinde salonla yatak odası arasında gittim geldim... ewin içindede çok sıkıcı oluyo ama yaa
slm kızlar nasılsınız bakem...
Ben normalde günlük 2-3 saat yürürdüm şimdi tıkandım kaldım evin içine
bende de kalmadı yani o yürüyüşşş2-3 saat çok iyiymiş... nerde bende o kadar azim
iyiz sen nasılsın bakimmm*
slm kızlar nasılsınız bakem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?