- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.261
iyi değerlendir canım o zaman
ay azcık dinlensin sonra uyandırırsın o kadar da insafısz olma canım ya...değerlendircem de hokur hokur uyumasa
kızlaarrrrrrr keske 5 gün uyuyup uyansam sonra test yapsam ve sonucu öğrenseemmmm:)
bende öyle uyusam ki 5 gün sonra uyansam gitsem kanda baktırsam ve bebişin benimle olduğunu öğrensem..kızlaarrrrrrr keske 5 gün uyuyup uyansam sonra test yapsam ve sonucu öğrenseemmmm:)
selam kızlaaaar ben döndüm. sadece bi gün uzakta kalmaya dayanabildim.keyfim iyi. yeniden sahalara çıkacağım zamanı bekliyorum bebek küçük olduğundan kendi düşermiş. ama istersem kürtaj olup genetik inceleme yapılabirmiş. karar veremedim. daha önce kürtaj olmuştum ve psikolojimi en çok o etkilemişti. sanırım kürtaj olmak istemiyorum. eşimden ve benden genetik analiz istendi. bu testlerin sonucunda bir şey çıkarsa pgt (preimplantasyon genetik tanı) ile tüp bebek yapılabilirmiş.
canım ben anlamadım? şu an hamilesin ve genetik test yapılması gerekıyor doğru mu? genetik test düşük yaptığın için mi yapılacak peki?
benim daha erkende olabilir canım iremin hesaplamasına göre 21i bkalım nasıl olur...Bu arada sende belirtiler var mı?serap senle bat larımız aynıymış, yeni fark ettim, bir gün var sayılmaz o da
Ayyy canım az önce konuştuk iremle seni naptın olmadı di mi?:18:Hakkından hayırlısı canım ama bak sen bana demiştin kimyasal olunca dua et ki hamiş kalabiliyorsun diye bak demek ki sen de de sorun yok ki hamiş kalabiliyorsun doktor hiç birşey demedi mi neden ilerlemesi o kadar yükselmişken durdu ilerlemedi..selam kızlaaaar ben döndüm. sadece bi gün uzakta kalmaya dayanabildim.keyfim iyi. yeniden sahalara çıkacağım zamanı bekliyorum bebek küçük olduğundan kendi düşermiş. ama istersem kürtaj olup genetik inceleme yapılabirmiş. karar veremedim. daha önce kürtaj olmuştum ve psikolojimi en çok o etkilemişti. sanırım kürtaj olmak istemiyorum. eşimden ve benden genetik analiz istendi. bu testlerin sonucunda bir şey çıkarsa pgt (preimplantasyon genetik tanı) ile tüp bebek yapılabilirmiş.
benim daha erkende olabilir canım iremin hesaplamasına göre 21i bkalım nasıl olur...Bu arada sende belirtiler var mı?
Ayyy canım az önce konuştuk iremle seni naptın olmadı di mi?:18:Hakkından hayırlısı canım ama bak sen bana demiştin kimyasal olunca dua et ki hamiş kalabiliyorsun diye bak demek ki sen de de sorun yok ki hamiş kalabiliyorsun doktor hiç birşey demedi mi neden ilerlemesi o kadar yükselmişken durdu ilerlemedi..
canım hamileydim ve 3. kez düşük yapıyorum. 3 kez düşük yaptığım için genetik test yapılacak
bende kan pıhtılaşması sorunu var. ondan olabilir. ya da bilmediğimiz genetik bir sorunumuz olabilir. bir tek o testler yapılmamıştı. şimdi bir de eşimde ve bende genetik araştırma yapılacak
benim daha erkende olabilir canım iremin hesaplamasına göre 21i bkalım nasıl olur...Bu arada sende belirtiler var mı?
canım benm aradı bir karnım ve belim adet olacakmısım gibi ağrıyo sonra geçio.adetime daha 9 gün var, imkansız adet ağrısı olması, dıye düsünüyorum.
zaten benim için en büyük belirti bugün gelen kahverenği leke oldu.göğöslerde bise yok.. sende belirti var mı
hamileliğini öğrenir öğrenmez pıhtılasma için iğneye baslıyormusun ?
gittiğim dr'ların çoğu kalp atışından sonra demişti ama o kadar kalmadı işteson gittiğim dr'dan memnun kaldım. ilk telefonda konuşmuştum normal gebelik takibi istemiştim. daha telefonda hemen iğneye başla demişti ama çok geç oldu tabi iş işten geçmiş.
anladım canım keşke en başından doktorun bunları göz ardı etmeseydi ve iki kez düşük yapmışsın..bende kan pıhtılaşması sorunu var. ondan olabilir. ya da bilmediğimiz genetik bir sorunumuz olabilir. bir tek o testler yapılmamıştı. şimdi bir de eşimde ve bende genetik araştırma yapılacak
Ben de lekelenme falan olmadı yani anlayacağınız bu ayda olmadı boş geçti...canım benm aradı bir karnım ve belim adet olacakmısım gibi ağrıyo sonra geçio.adetime daha 9 gün var, imkansız adet ağrısı olması, dıye düsünüyorum.
zaten benim için en büyük belirti bugün gelen kahverenği leke oldu.göğöslerde bise yok.. sende belirti var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?