Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

benimde ancak kanda çıkar varsa bile:) adet daha 24 eylül, 9 gün var iyice baktım valla, çok az kahverengi bi leke vardı, internetten arastırdım bıraz ya kahverengi ya da pembe olurmus, adetten 7 gün önce gelirmis yaklasık olarak.. ilk kez bu kadar umutlandım kırmızıları görürsem zırlayıp durrum heralde

kızlar ben kaçar kocişin bir ifedesini alayım sabahdan beri uyuyo bir uyandırayım

Son düzenleme:
selam kızlaaaar ben döndüm. sadece bi gün uzakta kalmaya dayanabildim. keyfim iyi. yeniden sahalara çıkacağım zamanı bekliyorumbebek küçük olduğundan kendi düşermiş. ama istersem kürtaj olup genetik inceleme yapılabirmiş. karar veremedim. daha önce kürtaj olmuştum ve psikolojimi en çok o etkilemişti. sanırım kürtaj olmak istemiyorum. eşimden ve benden genetik analiz istendi. bu testlerin sonucunda bir şey çıkarsa pgt (preimplantasyon genetik tanı) ile tüp bebek yapılabilirmiş.

canım ben anlamadım? şu an hamilesin ve genetik test yapılması gerekıyor doğru mu? genetik test düşük yaptığın için mi yapılacak peki?

serap senle bat larımız aynıymış, yeni fark ettim, bir gün var sayılmaz o da
benim daha erkende olabilir canım iremin hesaplamasına göre 21i bkalım nasıl olur...Bu arada sende belirtiler var mı?

Ayyy canım az önce konuştuk iremle seni naptın olmadı di mi?:18:Hakkından hayırlısı canım ama bak sen bana demiştin kimyasal olunca dua et ki hamiş kalabiliyorsun diye bak demek ki sen de de sorun yok ki hamiş kalabiliyorsun doktor hiç birşey demedi mi neden ilerlemesi o kadar yükselmişken durdu ilerlemedi..

bende kan pıhtılaşması sorunu var. ondan olabilir. ya da bilmediğimiz genetik bir sorunumuz olabilir. bir tek o testler yapılmamıştı. şimdi bir de eşimde ve bende genetik araştırma yapılacak

canım hamileydim ve 3. kez düşük yapıyorum. 3 kez düşük yaptığım için genetik test yapılacak

canım benim neden 3. kezi bekledi ki doktorun, keske ikinci düsük olunca yapsaydı.muhtemelen seninde pıhtılasma oluyordur.. insallah bu son olur, hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın

bende kan pıhtılaşması sorunu var. ondan olabilir. ya da bilmediğimiz genetik bir sorunumuz olabilir. bir tek o testler yapılmamıştı. şimdi bir de eşimde ve bende genetik araştırma yapılacak

hamileliğini öğrenir öğrenmez pıhtılasma için iğneye baslıyormusun ?

hamileliğini öğrenir öğrenmez pıhtılasma için iğneye baslıyormusun ?

gittiğim dr'ların çoğu kalp atışından sonra demişti ama o kadar kalmadı işte son gittiğim dr'dan memnun kaldım. ilk telefonda konuşmuştum normal gebelik takibi istemiştim. daha telefonda hemen iğneye başla demişti ama çok geç oldu tabi iş işten geçmiş.

canım gerçekten her işte bir hayır var.. en azından bundan sonra daha detaylı bir araştırma yapılır, pıhtılaşma harici bir sorun yoksa,iğneye hemen başlarsın sende.. ne güzel maşallah 3.kez hamış kalabilmişsin..darısı başımıza:) bu arada pıhtılasma sorunu olan bi arkadasım vardı, hergün iğne vuruyordu , su an bebisi doğdu masallah çokta sağlıklı..o konuyu da kafana takma yani

anladım canım keşke en başından doktorun bunları göz ardı etmeseydi ve iki kez düşük yapmışsın..

Ben de lekelenme falan olmadı yani anlayacağınız bu ayda olmadı boş geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…