- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.361
eş durumu için alandeğiştirin dediler önümüze zihinsel negellilerle teknoloji tasarımı koydular ya iş ya eş dediler. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar resmen bizimlea evet alan değişikliği var düşünüyor musun o yüzden mi ağladıııınsenin durumundan haberim yok..
tamam canım. bu arada üzülerek söylüyorum ıwanttobaby da bebeğini kaybetti. Allah ona da sabır versin
noluyo ya topiğeee
yaw anlamadığım orkide bu benim görev yaptığım köydekiler niye düşük yapmıyor her işi yapıyorlar boru taşıma onlarda sulama için tarladan çıkmıyorlar hep doğuruyorlar...bu normal bir şey tatlım. gebeliklerin bir kısmı düşükle sonuçlanıyor.
senin niye bu kadar geri attı bilmiyom ki yarın hemn kanda baktır canımorkidemm kendını toparlamana cok sevındımm ck gec ogrendım basına gelenı o yuzden bısey yazamadımm kusuruma bakma olur mubu arada ıwanttobaby de bebegını kaybetti cok uzulduk bende hala adet olmadımmmm bugun 5. gunum
yarın ıcın randevu aldımm gtcem sabahtan bend bı sorunmu var acaba ıkı aydır boyleyımsenin niye bu kadar geri attı bilmiyom ki yarın hemn kanda baktır canım
4 yıllık evlıyım ben ama bu ay cıddı cıddı ılk denememızhb tuğce76 çok sabırsızım bi de 7 ay olcak insan korkuyor. İnş hayırlısıyla olur hepimizin siz ne kadar süredir bekliyosunuz
eş durumu için alandeğiştirin dediler önümüze zihinsel negellilerle teknoloji tasarımı koydular ya iş ya eş dediler. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar resmen bizimle
evet elinden gelse yumoş tarihinde bile gebelik testi yapacak bizim kız...
canım bizdeki gibi stres faktörü yok onlarda. stresin çok önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum.yaw anlamadığım orkide bu benim görev yaptığım köydekiler niye düşük yapmıyor her işi yapıyorlar boru taşıma onlarda sulama için tarladan çıkmıyorlar hep doğuruyorlar...
orkidemm kendını toparlamana cok sevındımm ck gec ogrendım basına gelenı o yuzden bısey yazamadımm kusuruma bakma olur mubu arada ıwanttobaby de bebegını kaybetti cok uzulduk bende hala adet olmadımmmm bugun 5. gunum
yarın ıcın randevu aldımm gtcem sabahtan bend bı sorunmu var acaba ıkı aydır boyleyım
bilmem canım aslında geçen ay baktıracaktın kendine yoksa baktırdın mı gittin mi doktora:44:yarın ıcın randevu aldımm gtcem sabahtan bend bı sorunmu var acaba ıkı aydır boyleyım
ilk denemeniz ve sen bu kadar streslisin anacım ve ve benden daha fazla ay olanlar ne etsin kendine..4 yıllık evlıyım ben ama bu ay cıddı cıddı ılk denememız
Canım eşim özelde gelemez ki yanıma...sonuna kadar katılıyorum söylediğine... ama sizin urfada normal şekilde eş durumu açılmaz mı ya doğuda birleşicek eşler yazıyodu biyerde..
hadı bakalım neler olcak yarınyarın sabah benim de kanıma bakıcaklar :/
senin durumun iyi görünmüyor tuğceyumos tarıhı ne?yumurtlama gunu mu yanı?
he valla.
keske o gun bı mucıze olsa da neler oluo ıcerde dıe seyredebılsem.
natıonal dvd sındekı gıbı.
ne guzel olmaz mıydı?
ya onlarda da var istemedikleri halde hamile kalıyorlar kız yoksa bizde mi istemesek...canım bizdeki gibi stres faktörü yok onlarda. stresin çok önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum.
eş durumu için alandeğiştirin dediler önümüze zihinsel negellilerle teknoloji tasarımı koydular ya iş ya eş dediler. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar resmen bizimle
o da sadece bizim ülkemizde olurdu...ömer dinçer "öğretmenleri çok sewiyorum" die açıklama yapmış... allahtan sewiyo sizi bide sewmese allah muhafaza!!!!!!!!!!!
bu ilktir heralde dünya tarihinde öğretmenlerin önüne sürekli engel katan bi milli eğitim bakanı... değişik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?