Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

şekerim ben eşin urfada sandım kusura bakma ara ara girince kaçıryorum karıştıryorum :) hayırlısı valla... iyi yanı eşinin yanında olcan inşallah çıkarsa çalışmalar tam gaz devam eder. her şey bebiş için :) bebiş olduktan sonra da aynı şekilde tek mi büyütcen boşver git

yaptın mı iyi hadi hayırlısı olsun.bi süre sonra geri dönüş verirler belki ya sevmezsen dönersin...
bilmem inşallah geri dönüş verirler ama çıkacak gözüyle de bakmıyorum pek çünkü 8 okul açılmıştı toplam 14 kontenjan vardı... Nasip artık bekleyip göreceğiz..

Gelemezsem tek büyüteceğim orada kocişten uzak

pozıtıf dusunmeye calısıom ama pek olmuo ıste..neyse hersey allahtan..
bilmem canım aslında geçen ay baktıracaktın kendine yoksa baktırdın mı gittin mi doktora:44:
gıttım cnm da hormonlara baktılar hep zahmt edıpte ultrasonda bakmadılar..buraya yazsam bnm hormonlar nasıl yorumlayabılır mısınz???

pozıtıf dusunmeye calısıom ama pek olmuo ıste..neyse hersey allahtan..

gıttım cnm da hormonlara baktılar hep zahmt edıpte ultrasonda bakmadılar..buraya yazsam bnm hormonlar nasıl yorumlayabılır mısınz???
ben pek anlamam ama ekle istersen bilen arkadaşlar yorumlar herhalde

kızlar bende garip şeyler oluyor
inanmıosunuz belkı bu kız normal değil takıntılı demeyın lutfen.gercekten belırtılerımı ıyı gozlemledıgımı dusunuorum.

ben yaklaşık 7 ay olcak korkmaya başladım olmayacak diye
bnmde o kadar oldu cnm sıkma canını..kızlar suan neten bı arastırma yaptım bnm progesteron oranım cok fazla dusuk ınsanlar 50lerden falan bahsedıo benden daha yuksek olanlar hamıle kalma olasılıgım cok dusukmus yazıo bu doktor bana neden bısey soylemedı cok moralım bozuk

tuğce76 ne gibi belirtier var inş hamilesindir.

kasıklarımda agrı,batmalar
durduk yere 2 kere agladım gecen gun
aksamları kolay kolay acıkmam,yemem ama son 3 gundur asırı yeme ısteği,özellikle soğan,tursu vs
kaslarım,kırpıklerım yamuk yumuk
usume
gogus uclarım sert ve acılı(sılıkonlarım var ama yıne de hıssedılıor)
agzımda metalık tat ve sureklı susama
.....bunlar iste

cnm tekrar gidip sor bence kontrole gitmeyecekmisin?
bende çalışıyorum zamanım olmuyor doktor için

cnm belirtiler kişiden kişiye değiştiğ söyleniyor inş hamilesindir bat tarihin ne zaman

cnm tekrar gidip sor bence kontrole gitmeyecekmisin?
bende çalışıyorum zamanım olmuyor doktor için
yarın sabah ıcın randevum var..gtcem bakalım neden bana soylememıs hesaını sorcam..sanırım gecen ay yasadıgım mucızeymıs bu sansı ben kullanamadım onemsemeyerek...

yarın sabah ıcın randevum var..gtcem bakalım neden bana soylememıs hesaını sorcam..sanırım gecen ay yasadıgım mucızeymıs bu sansı ben kullanamadım onemsemeyerek...

hayırlısı olsun üzülme inş en kısa zamanda hamile kalırız
benim arkadaşım hemen hamile kaldı biz neden kalamıyoruz sanırım bir problem var diilse niye kalmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…