- 27 Ağustos 2012
- 303
- 10
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.401
bilmem canım aslında geçen ay baktıracaktın kendine yoksa baktırdın mı gittin mi doktora:44:
ilk denemeniz ve sen bu kadar streslisin anacım ve ve benden daha fazla ay olanlar ne etsin kendine..
Canım eşim özelde gelemez ki yanıma...
bilmem inşallah geri dönüş verirler ama çıkacak gözüyle de bakmıyorum pek çünkü 8 okul açılmıştı toplam 14 kontenjan vardı... Nasip artık bekleyip göreceğiz..yaptın mı iyi hadi hayırlısı olsun.bi süre sonra geri dönüş verirler belki ya sevmezsen dönersin...
Gelemezsem tek büyüteceğim orada kocişten uzakşekerim ben eşin urfada sandım kusura bakma ara ara girince kaçıryorum karıştıryorum :) hayırlısı valla... iyi yanı eşinin yanında olcan inşallah çıkarsa çalışmalar tam gaz devam eder. her şey bebiş için :) bebiş olduktan sonra da aynı şekilde tek mi büyütcen boşver git
pozıtıf dusunmeye calısıom ama pek olmuo ıste..neyse hersey allahtan..sağol canım benim. evet ıwanttobabye de çok üzüldüm. Allah tez zamanda yavruları sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder. Allah ne bana ne de başkasına böyle bir şey yaşatmaz inşallah. canım sen de inşallah hamişsindir. değilsen de canın sağolsun. ama biz pozitif olanı düşünelim
gıttım cnm da hormonlara baktılar hep zahmt edıpte ultrasonda bakmadılar..buraya yazsam bnm hormonlar nasıl yorumlayabılır mısınz???bilmem canım aslında geçen ay baktıracaktın kendine yoksa baktırdın mı gittin mi doktora:44:
yapmak istemedim ama eşimi düşündüm yaptım maraş yazdım canım...
ben pek anlamam ama ekle istersen bilen arkadaşlar yorumlar herhaldepozıtıf dusunmeye calısıom ama pek olmuo ıste..neyse hersey allahtan..
gıttım cnm da hormonlara baktılar hep zahmt edıpte ultrasonda bakmadılar..buraya yazsam bnm hormonlar nasıl yorumlayabılır mısınz???
tahlıllerımın bırını kaybetmısımben pek anlamam ama ekle istersen bilen arkadaşlar yorumlar herhalde
sen de benden sin desene o yüzden benimde tahlillerimi eşim sakladı...tahlıllerımın bırını kaybetmısımama progesteron 0.9 cıktı bı hormon daha vardı ya prolaktin o da 17 cıkmıstı..
:)bnmkı de pek tutmaz oyle seylerı ben onemsememısım herhalde koymusum bı yere ama bulamıom:)cıkar bı yerden:)sen de benden sin desene o yüzden benimde tahlillerimi eşim sakladı...
evet adet olduğunda yapıolar hormon tahlıllerını cnm..sen ne zamandır korunmuosun??kızlar bende bu ay doktora gideceğim doktor ilk olarak hangi testleri yapıyor. adat olduğumda mı gitmem gerekiyor.
evet adet olduğunda yapıolar hormon tahlıllerını cnm..sen ne zamandır korunmuosun??
kızlar bende garip şeyler oluyor
inanmıosunuz belkı bu kız normal değil takıntılı demeyın lutfen.gercekten belırtılerımı ıyı gozlemledıgımı dusunuorum.
bnmde o kadar oldu cnm sıkma canını..kızlar suan neten bı arastırma yaptım bnm progesteron oranım cok fazla dusuk ınsanlar 50lerden falan bahsedıo benden daha yuksek olanlar hamıle kalma olasılıgım cok dusukmus yazıo bu doktor bana neden bısey soylemedı cok moralım bozukben yaklaşık 7 ay olcak korkmaya başladım olmayacak diye
tuğce76 ne gibi belirtier var inş hamilesindir.
bnmde o kadar oldu cnm sıkma canını..kızlar suan neten bı arastırma yaptım bnm progesteron oranım cok fazla dusuk ınsanlar 50lerden falan bahsedıo benden daha yuksek olanlar hamıle kalma olasılıgım cok dusukmus yazıo bu doktor bana neden bısey soylemedı cok moralım bozuk
kasıklarımda agrı,batmalar
durduk yere 2 kere agladım gecen gun
aksamları kolay kolay acıkmam,yemem ama son 3 gundur asırı yeme ısteği,özellikle soğan,tursu vs
kaslarım,kırpıklerım yamuk yumuk
usume
gogus uclarım sert ve acılı(sılıkonlarım var ama yıne de hıssedılıor)
agzımda metalık tat ve sureklı susama
.....bunlar iste
yarın sabah ıcın randevum var..gtcem bakalım neden bana soylememıs hesaını sorcam..sanırım gecen ay yasadıgım mucızeymıs bu sansı ben kullanamadım onemsemeyerek...cnm tekrar gidip sor bence kontrole gitmeyecekmisin?
bende çalışıyorum zamanım olmuyor doktor için
yarın sabah ıcın randevum var..gtcem bakalım neden bana soylememıs hesaını sorcam..sanırım gecen ay yasadıgım mucızeymıs bu sansı ben kullanamadım onemsemeyerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?