Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

ORKİDE2

cnm çok üzüldüm gerçekten, sende benim gibi çok korkuyordun hep. hala da öyleyim. biliyorum ama birrgün olacak. bugün olmasada başka bir zaman mutlaka

Son düzenleme:
canim arkadasim benim nasilsin.yok malesef hastanedeyim 15 gun oldu.kizimi cok ozluyorum.her gun goruyorum ama doyamiyorum.orkideye cok uzuldum.en kisa zamanda RABBIM isteye her kese saglikla nasip etsin insallah

geçmiş olsun canım en kısa zamanda düzelirsin sıkıntı etme ilk 3 ayı atlatmışın sayılır, 2. de daha güzel olacak tadınıda çıkaracaksın hamileliğin inşallah,

orkim ben dün seroyla konuşmuştuk seni ama ciddileştiğini, doktorların söylediğini bilmiyodum canım, çok geçmiş olsun, toparlanmana çok sevindim en çok bu huyunu seviyom kız senin, biz hayırlısı ne bilemiyoruz o yüzden rabbim her şey için sabrımızı bol versin de yanlış şeyler isteyip yapmayalım...

kızlar nassınız bakemm.....

cnm çok üzüldüm gerçekten, sende benim gibi çok korkuyordun hep. hala da öyleyim. biliyorum ama birrgün olacak. bugün olmasada başka bir zaman mutlaka[/QUOTE]

canım benim inşallah sen sağlıcakla kucağına alırsın. benim 3. düşük oluyor ve ben bir daha asla huzurla bir gebelik geçireceğimi düşünmüyorum. hep kaybetme korkusu olacak

cnm çok üzüldüm gerçekten, sende benim gibi çok korkuyordun hep. hala da öyleyim. biliyorum ama birrgün olacak. bugün olmasada başka bir zaman mutlaka

canım benim inşallah sen sağlıcakla kucağına alırsın. benim 3. düşük oluyor ve ben bir daha asla huzurla bir gebelik geçireceğimi düşünmüyorum. hep kaybetme korkusu olacak[/QUOTE]

ama büyüdüğünü gördükçe azalıcak korkun inşallah. geçen sefer benimde kimyasaldı. 4+2 de gitmişti. bu seferde en stresli günüm herhalde o gündü. tuvaletten çıkamadım. hala her tuvalete girdiğimde peçeteye bakıyorum. evet tamamen geçmiyor belki ama allaha emanet bizde yavrularda. çünkü ne yaparsan yap herşeyi kontrol edemiyorsun.

sağol canıım. hayat devam ediyor tatlım. geride takılıp kalamam Allah dilerse elbet bir gün verecektir. kürtaj olsam mı olmasam mı karar veremiyordum ama sanırım kararımı verdim. kürtaj olcağım dr'umun muayenehanesinde. hastanenin soğuk ameliyathanesini istemiyorum. bi de genetik inceleme falan yapılacak bana, eşime ve bebeğe. inşallah bir şey çıkmaz. bir şey çıkarsa da preimplantasyon genetik tanı yöntemi ile tüp bebek öneriliyor. hayırlısı

araştırma yapacakları için kürtaj olman bebeğin incelenmesi anlamında daha doğru bir karar galiba diye geldi banada , tüp bebek mi gelsin ikizler o zamnnn

özel alt sınıfı yapabilirsin Ram dada yapabilirsin ama uygulama okullarını yapamazsın diye düşünüyorum ama RAM varsa yaz kolay performans alırsın eğitim planı girersin bitio işin ben Ram da yım
uygulama okulları açılmamış canım bizlere hep ilkokul ve ortaokul var ramda yok

Takrar alanınıza geri dönmicekmisiniz bende eş durumundan gitmek istiyorum seneye bu gidişle zor gibi sınıfçıları alıoo ne saçma bir düzennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…