- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.381
sen ne yaptın canımcnm çok üzüldüm gerçekten, sende benim gibi çok korkuyordun hep. hala da öyleyim. biliyorum ama birrgün olacak. bugün olmasada başka bir zaman mutlaka
canim arkadasim benim nasilsin.yok malesef hastanedeyim 15 gun oldu.kizimi cok ozluyorum.her gun goruyorum ama doyamiyorum.orkideye cok uzuldum.en kisa zamanda RABBIM isteye her kese saglikla nasip etsin insallah
sağol canım benim. evet ıwanttobabye de çok üzüldüm. Allah tez zamanda yavruları sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder. Allah ne bana ne de başkasına böyle bir şey yaşatmaz inşallah. canım sen de inşallah hamişsindir. değilsen de canın sağolsun. ama biz pozitif olanı düşünelim
sen ne yaptın canım
cnm çok üzüldüm gerçekten, sende benim gibi çok korkuyordun hep. hala da öyleyim. biliyorum ama birrgün olacak. bugün olmasada başka bir zaman mutlaka
perşembe doktor randevum var, bekliyorum.5+4 olucam gittiğimde. tekrar kan testi fln birşey yaptırmadım. yeterince stres var zaten:)
geçmiş olsun canım en kısa zamanda düzelirsin sıkıntı etme ilk 3 ayı atlatmışın sayılır, 2. de daha güzel olacak tadınıda çıkaracaksın hamileliğin inşallah,
orkim ben dün seroyla konuşmuştuk seni ama ciddileştiğini, doktorların söylediğini bilmiyodum canım, çok geçmiş olsun, toparlanmana çok sevindim en çok bu huyunu seviyom kız senin, biz hayırlısı ne bilemiyoruz o yüzden rabbim her şey için sabrımızı bol versin de yanlış şeyler isteyip yapmayalım...
kızlar nassınız bakemm.....
sağol canıım. hayat devam ediyor tatlım. geride takılıp kalamamAllah dilerse elbet bir gün verecektir. kürtaj olsam mı olmasam mı karar veremiyordum ama sanırım kararımı verdim. kürtaj olcağım dr'umun muayenehanesinde. hastanenin soğuk ameliyathanesini istemiyorum. bi de genetik inceleme falan yapılacak bana, eşime ve bebeğe. inşallah bir şey çıkmaz. bir şey çıkarsa da preimplantasyon genetik tanı yöntemi ile tüp bebek öneriliyor. hayırlısı
en son ne zaman yaptırmıştın değerin kaçtı canım, genelde 2 güne bir bakmak istiyolar değere ama :44:
o da sadece bizim ülkemizde olurdu...
Bir sınıf öğretmeni başarabilir mi sence?serap_serap sınıf öğretmenimisin ben zihin engelliler öğretmeniyim
Bir sınıf öğretmeni başarabilir mi sence?
uygulama okulları açılmamış canım bizlere hep ilkokul ve ortaokul var ramda yoközel alt sınıfı yapabilirsin Ram dada yapabilirsin ama uygulama okullarını yapamazsın diye düşünüyorum ama RAM varsa yaz kolay performans alırsın eğitim planı girersin bitio işin ben Ram da yım
uygulama okulları açılmamış canım bizlere hep ilkokul ve ortaokul var ramda yok
ya valla alsa bir dakika düşünmem... geri dönmek için. ben kendi mesleğimi seviyorum...Takrar alanınıza geri dönmicekmisiniz bende eş durumundan gitmek istiyorum seneye bu gidişle zor gibi sınıfçıları alıoo ne saçma bir düzennn
yapmak istemedim ama eşimi düşündüm yaptım maraş yazdım canım...yaptın mı peki hangi il düşünüyosun
yapmak istemedim ama eşimi düşündüm yaptım maraş yazdım canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?