- 16 Temmuz 2012
- 1.593
- 2
- 86
- Konu Sahibi serap_serap
-
yavrum gelsede mutluluklardan mutluluk begensek.
ama sizlerdede ileriye yönelik korkular var mi kizlar?
acaba akilli uslu cocuk olacak mi bu bircok cötülüklerin arasinda
yani cocuk gelmiyor bir dert gelsede baska bir dert.
Olmaz olur mu canım en ince ayrıntısına varana kadar düşünüyorum eğitimi büyümesi ihtiyaçları.Benimde korkularım var. Ama gelsin bir yavrum sonra koruruz babasıyla yavrumuzu...yavrum gelsede mutluluklardan mutluluk begensek.
yavrum gelsede mutluluklardan mutluluk begensek.
canım ben daha çok ya olmaz sa uzun süre beklersem diye korkuyorum
hayırlısı olsun canım ama daha adet olmamışsın belki vardır bebiş
sanmıyorum adet sancım var olacak gibiyimneyse hayırlısı artık dert etmiyorum daha ilk ayım belki eylülde dimi sende bismillah de başla bakalım sabret ne olacak sakın dert etme tamam mı bu arada bnde işteyim yavaş yavaş bakıyorum
bunu 3 aylık hamile olanlar derse beni gömünnn yarebbimmm noluyo ya ne bu ümitsizlik dur da bünyen bi evlilik hormonlarını salgılasın düşünce önemli pozitif olalım plizzzzz
bunu 3 aylık hamile olanlar derse beni gömünnn yarebbimmm noluyo ya ne bu ümitsizlik dur da bünyen bi evlilik hormonlarını salgılasın düşünce önemli pozitif olalım plizzzzz
kızlar benim sol kasığımda hep bi ağrı var doktora gittim baktı üşütmüşsün dedi fakat 2 aydır böyle adet olurken rahatım bitince ağrı başlıyor hemen bugünde batma var sizde de böyle oluyor mu?
canım sanki bu ay bebişim olacak gibi hissediyorum rabbim sağlıklı bi bebiş versin bana ve tüm isteyenlere
bende de iki gündür lekelenme var dünde sancım vardı azcık.
İNŞALLAH HİÇ BEKLEMEDEN BEBİŞ SAHİBİ OLURSUN CANIM BENİMAĞRINIDA ÖNEMSEMEMEZLİK ETME BN SOL KASIĞIM AĞRIYO DİYE GİTTİM ULTRASONDA BİR ŞEY YOK ALTTAN MUAYENEDE KİSTİMİ GÖRDÜ
bu ay iyi bi doktora gitmeyi düşünüyorum bu ağrı devam ederse
sen pozitif misin benim amazon ruhlu arkadaşım
bende perşembe günü gideceğim nasip se
Sencee ben sadece çarpışmayı randımanlı yapamıyom
tatlım önce alttan baktı daha sonra ultrasyonla baktı sadece üşütmüşsün kendini sıcak tut dedi ve ilaç yazdı kist falan olsa kesin çıkardı heralde
canım kimyasal gebelik yaşamışım hastalığım çok değişik oldu. temizlendim 2 gün sonra tekrardan lekelenme oldu sancım var.Bu ay tuhafım yani. Birde bende tiroid var asıl sebep o gitmemde. Onu halledeyim belki engeldir.sen ne için gidiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?