Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

çift çizgiyi gördüm 2 gün çarptım bu ayda öncesini kaçırdım bünyede sapıttı erken yumurtladı napayım

bende de tuhaflık var kasıklarımda ki ağrı acaba yumurtlama döneminde ki ağrı mı diye düşünüyorum akıntı da var ama bu kadar erken olmaz birde lekelenmem oldu offf iyice tuhaflaştım.

Beklenen adet tarihleri

hatibulut :6 eylül
geridonusumkutusu : 7 eylül
iremneva :9 eylül
medne :14 eylül
sibel_84 :21 eylül
ebson :23 eylül
serap_serap ( BEN) :25 eylül

geçmiş olsun canım

Beklenen adet tarihleri

hatibulut :6 eylül
geridonusumkutusu : 7 eylül
iremneva :9 eylül
medne :14 eylül
sibel_84 :21 eylül
tugce76:21 eylül
ebson :23 eylül
serap_serap ( BEN) :25 eylül

canım çok sıkkın yine.. bat yarın. dayanamadım test yaptım.negatif.eşime söylemiştim test aş diye.kaset testten almış.pozitif çizgi çıkacak olan taraf sulu boya gibi kırmızılaştı.ama çizgi halinde değil.negatif taraf ise direk kırmızı hat oldu. neden olmuyor anlayamıyorum.acaba diyorum;eşimi üroloğa götürsem mi? aranızda bunu yapan var mı? onun da görünmesi gerekir mi?yoksa bunlar için erken midir?

ayrıca,kavga ettik.adamın amcaları deli ediyor beni.derdim var topiği gibi olacak ama anlatmam lazım size...bizimkinin 2 tane amcası var.senelerse babası beslemiş bunları.kayınpeder ne kazandıysa onlar yattığı yerden yemiş.bişey de bırakmamışlar zaten.kayınpeder onların borçları yüzünden hacizlik olmuş falan..bunları nişanlıyken eşim anlatmıştı.her neyse...amcaları ayrı ayrı Bodrum'daki yazlığa her yıl gelip kalırlar.Bizde Bodrumda oturduğumuz için her sene havaalanından alıp giderken yine bırakırız.bir yere mi gidilecek,alışveriş mi yapılacak benimki koşar arabayla.yazlık bize o kadar yakın değil,havaalanı da 40 dak. falan...yarın yine "gel al bizi.İstanbula dönücez" demişler.anlamıyorum..o kadar da paraları var.bir kere araba kiralayalım demezler.arabaya aylık verdiğimiz benzin parası dünya kadar zaten.ben bir yere gitmiyorum benzin harcanmasın diye..adamlar çok rahat.

sizce fazla mı tepki gösteriyorum.eşime "sen de yaşlandın artık.oraya buraya taşımaktan vazgeç şu adamları.şoförlüğü bırak" dedim.kızdı tabi. ayy benim canım çok sıkkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…