Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Ay canım kıyamam sana. Canın başka şeylere sıkılmış eşinden çıkarmışsın herhalde. Boş ver ne yaparsa yapsın ben karışmam eşimin mesela araba işine. Bana lazım mı alırım yoksa gerisi önemli değil. Kırmızılar geldi mi canım? Eylülde hep beraber kalcaz kız oyunbozanlık yapma irem gibi kırarım kafanı

yok kırmızılar gelmedi.gelir yarına..eylüle de bakcaz artık..inşallah..

slm kızlar ben eczaneden test alıp yaptım tek çizgi çıkmıştı atmak için tekrar gittigimde aradan 2 saat gecmesine ragmen 2 çizgi çok acık pembe renginde belirmişti acaba hamilemiyimdir ??*

slm kızlar ben eczaneden test alıp yaptım tek çizgi çıkmıştı atmak için tekrar gittigimde aradan 2 saat gecmesine ragmen 2 çizgi çok acık pembe renginde belirmişti acaba hamilemiyimdir ??*
Canım ilk 20 dakika önemli diyorlar
. eğer imkanın varsa kanda baktır canım kesin olur kafan rahatlar inşallah bebişin seninledir.
e negatif çıktı ya test.çok bozuldum.bir de tartışınca üstüne.kötü oldum.:44:
Ben artık testlere de inanmıyorum canım adet belirtisi var mı?

Canım ilk 20 dakika önemli diyorlar
. eğer imkanın varsa kanda baktır canım kesin olur kafan rahatlar inşallah bebişin seninledir.
Ben artık testlere de inanmıyorum canım adet belirtisi var mı?

göğüslerim arıyor sadece.kasık ağrısı falan yok.yarını beklicem ama stresten geç de gelebilir.bu ay herkese bişeyler oldu zaten :26:

göğüslerim arıyor sadece.kasık ağrısı falan yok.yarını beklicem ama stresten geç de gelebilir.bu ay herkese bişeyler oldu zaten :26:
Öyle oldu canım herkesde bu ay bir tuhaflık var. Ama en belirgin özellik gögüslerde olurmuş annemle konuştuk gögüslerde damarlar belirginleştiğinde anlarmış annem.

Öyle oldu canım herkesde bu ay bir tuhaflık var. Ama en belirgin özellik gögüslerde olurmuş annemle konuştuk gögüslerde damarlar belirginleştiğinde anlarmış annem.

bilmiyorum canım..bekliyorum işte..birkaç gün daha geçsin.ama içimi rahatlattın çok.Teşekkür ederim :13: adet olursam batımı söylerim artık sana

bilmiyorum canım..bekliyorum işte..birkaç gün daha geçsin.ama içimi rahatlattın çok.Teşekkür ederim :13: adet olursam batımı söylerim artık sana

Biz burada birbirimize destek olmak için varız canım benim.İnşallah bat tarihini değil de bebişin doğum tarihini alırım senden

Beklenen adet tarihleri

hatibulut :6 eylül
geridonusumkutusu : 7 eylül
iremneva :9 eylül
yasemnn:12 eylül
medne :14 eylül
sibel_84 :21 eylül
tugce76:21 eylül
ebson :23 eylül
serap_serap ( BEN) :25 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…