- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
Ay canım kıyamam sana. Canın başka şeylere sıkılmış eşinden çıkarmışsın herhalde. Boş ver ne yaparsa yapsın ben karışmam eşimin mesela araba işine. Bana lazım mı alırım yoksa gerisi önemli değil. Kırmızılar geldi mi canım? Eylülde hep beraber kalcaz kız oyunbozanlık yapma irem gibi kırarım kafanıcanım çok sıkkın yine..bat yarın. dayanamadım test yaptım.negatif.eşime söylemiştim test aş diye.kaset testten almış.pozitif çizgi çıkacak olan taraf sulu boya gibi kırmızılaştı.ama çizgi halinde değil.negatif taraf ise direk kırmızı hat oldu. neden olmuyor anlayamıyorum.acaba diyorum;eşimi üroloğa götürsem mi? aranızda bunu yapan var mı? onun da görünmesi gerekir mi?yoksa bunlar için erken midir?
ayrıca,kavga ettik.adamın amcaları deli ediyor beni.derdim var topiği gibi olacak ama anlatmam lazım size...bizimkinin 2 tane amcası var.senelerse babası beslemiş bunları.kayınpeder ne kazandıysa onlar yattığı yerden yemiş.bişey de bırakmamışlar zaten.kayınpeder onların borçları yüzünden hacizlik olmuş falan..bunları nişanlıyken eşim anlatmıştı.her neyse...amcaları ayrı ayrı Bodrum'daki yazlığa her yıl gelip kalırlar.Bizde Bodrumda oturduğumuz için her sene havaalanından alıp giderken yine bırakırız.bir yere mi gidilecek,alışveriş mi yapılacak benimki koşar arabayla.yazlık bize o kadar yakın değil,havaalanı da 40 dak. falan...yarın yine "gel al bizi.İstanbula dönücez" demişler.anlamıyorum..o kadar da paraları var.bir kere araba kiralayalım demezler.arabaya aylık verdiğimiz benzin parası dünya kadar zaten.ben bir yere gitmiyorum benzin harcanmasın diye..adamlar çok rahat.
sizce fazla mı tepki gösteriyorum.eşime "sen de yaşlandın artık.oraya buraya taşımaktan vazgeç şu adamları.şoförlüğü bırak" dedim.kızdı tabi.ayy benim canım çok sıkkın.
Ay canım kıyamam sana. Canın başka şeylere sıkılmış eşinden çıkarmışsın herhalde. Boş ver ne yaparsa yapsın ben karışmam eşimin mesela araba işine. Bana lazım mı alırım yoksa gerisi önemli değil. Kırmızılar geldi mi canım? Eylülde hep beraber kalcaz kız oyunbozanlık yapma irem gibi kırarım kafanı
yok kırmızılar gelmedi.gelir yarına..eylüle de bakcaz artık..inşallah..
bende gelmiş zannediyorum bir dur kız hemen ümitsizlik neden ki:44:
Canım ilk 20 dakika önemli diyorlarslm kızlar ben eczaneden test alıp yaptım tek çizgi çıkmıştı atmak için tekrar gittigimde aradan 2 saat gecmesine ragmen 2 çizgi çok acık pembe renginde belirmişti acaba hamilemiyimdir ??*
Ben artık testlere de inanmıyorum canım adet belirtisi var mı?e negatif çıktı ya test.çok bozuldum.bir de tartışınca üstüne.kötü oldum.:44:
Canım ilk 20 dakika önemli diyorlar
. eğer imkanın varsa kanda baktır canım kesin olur kafan rahatlar inşallah bebişin seninledir.
Ben artık testlere de inanmıyorum canım adet belirtisi var mı?
Öyle oldu canım herkesde bu ay bir tuhaflık var. Ama en belirgin özellik gögüslerde olurmuş annemle konuştuk gögüslerde damarlar belirginleştiğinde anlarmış annem.göğüslerim arıyor sadece.kasık ağrısı falan yok.yarını beklicem ama stresten geç de gelebilir.bu ay herkese bişeyler oldu zaten :26:
Öyle oldu canım herkesde bu ay bir tuhaflık var. Ama en belirgin özellik gögüslerde olurmuş annemle konuştuk gögüslerde damarlar belirginleştiğinde anlarmış annem.
bilmiyorum canım..bekliyorum işte..birkaç gün daha geçsin.ama içimi rahatlattın çok.Teşekkür ederim :13: adet olursam batımı söylerim artık sana
Biz burada birbirimize destek olmak için varız canım benim.İnşallah bat tarihini değil de bebişin doğum tarihini alırım senden
Daha çok kutlarız burada bebiş haberlerini.İnşallah senin güzel haberlerinle başlarız
Gel canım sende gel senin bat ne zamandı?:44:bende varım bende varımmmm
12 eylüüüüllllllllGel canım sende gel senin bat ne zamandı?:44:
12 eylüüüüllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?