Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

gözünaydın bebeğim benim daha da yükselsin bebeğinin kalp atışlarını da duy biranönce
aminn canım benim çokk sağol,en kısa zamanda darısı başına inşallah..sen ne yaptın test yapmadın daha dimi?
bana baktı doktor alttan o gün canım...
bende bu konuda çok kararsızım ,ablam ilk bebeğini düsürdü o da alttan baktırma belki benimki o yüzden düstü dıyor ama bılemiyorum..
bilmiyorum canım cuma günü baktığında zaten değerim düşüktü kese görünmüyor dedi. dün değerim 468 oooo o değere çıkana kadar 2 hafta geçer...boşu boşuna rapor aldım desenize...

canım doktor beni 5 hafta 3 günlük olduğunda kese için çağırdı..yanı adet tarıhı üzerinden 10 gün geçince..ve bildiğim kadarıyla 1500 lere geldiğinde kese görünüor..insallah hayırlısı ile görürüz keselerimizi

bende bu konuda çok kararsızım ,ablam ilk bebeğini düsürdü o da alttan baktırma belki benimki o yüzden düstü dıyor ama bılemiyorum..
bilmem canım bir sakıncası yok dedi bende güvendim baktırdım orkide de bir sakıncası yok dedi ama...

benim ki de o zaman cumartesi görünür 10 gün geçmesi gerekiyorsa...ama değerim o zaman 3500 lerde olur ortalama 1500 çarşambaya denk geliyor...

kızlar ya gögüslerim feci acıyor bu sabah acıyla uyandım hakkımızda hayırlısı olsun
inşallah bu bir belirtidir benim hemen ağrımadı göğüslerim hatta hala ağrımıo,bugün azcık gerildi gibi..dünde uçları çok belirgindi ve acıyooo...

oo süper o zaman daha iyi olur biraz daha belirginlesir:)

serap senden 4 gün önce doğurcakmısım
ama su an senin değerler benden fazla,yanı hamıleliğin benimkinden önce gelismiş,e nasıl oluyor bu:)

bende korkuom ama içim rahat canım ,Allah ne verirse hayırlısın versin..gönlümüzü ferah tutup bebisi düsünmicez ki ,o da kendi kendine rahatça büyüsün çocukcağız misafir geldi ben kaçar

Bugün adet olmam gerekiyordu şuana kadar olmadı..Bakalım sabırsızlıkla yarını bekliyorum..Başım ağrıyor ve rahimimde çok baskı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…