Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

canım benim kese adeti 4 gün geçe alttan görüldü. 16. gün yumurtlamıştım. bu hafta içinde alttan keseyi görürsünüz Allah'ın izni ile. ama kesenin içinde bebek ve kalp atışlarını daha geç görürsünüz. bir de alttan baktırma ile ilgili endişelerin olmuş. bu çok saçma tatlım. alttan usg yapıldı diye bebek düşmez. zaten düşeceği vardır denk gelir.

ben 7. ayımda aldım mutlu habei birde keseyi görürsem benden mutlusu olmayacak herhalde...

Benimde 1 sene oldu..Bekliyoruz her ay biliyosundur..Aynı şeyleri yaşamışsınızdır...o ay olmıcak gibi hissettin dimi..ben şuan öyle hisseiyorum..Sanki anne olamıcakmışım gibi...İnş. keseni görürsün ve sağlıklı olur bebişin....

benim bat 21iydi...bende çarşamba bekliyorum eğer bebiş benimleyse...yarın gidip tekrar kan vereceğim.. artış olmuş mu olmamış mı diye bakılacak tekrardan doktorumda zaten söyledi alttan muayenenin bir sakıncası yok diye bende ona güvenip baktırdım ama o gün biraz sancım oldu ben ondan diye şüphelendim canım veya soğuk almıştım ondan da olmuş olabilir ama tek keseyi göreyim de yine o sancıyı çekmeye razıyım...

ayy gerçekten yaaa..her ay takmıcam kafaya diyorsun..batın yaklaştıkça acabalar çoğalıyor..bu kadar zorlu bir süreç olduğunu tahmin etmezdim.kuzenim 1,5 yıldır uğraşıyor.ne eşinde ne de kendinde sorun var..ama olmuyor.. benim de 4. ayım.hamile değilmişim gibi hissediyorum.saçma sapan psikolojik hallenmeler oluyor bazen ama olmuyor işte.

Bu ay anladım o kadar belirti aramışız onca ay. Bu ay hiç bir belirtim yoktu aksine kırmızıların belirtisi vardı halen daha da yüzümde sivilcelerim var. onlar çıkınca tamam bu ayda yok dedim. zaten yumoş günlerini tam değerlendiremedik başında ve sonunda çarptım adamı en yüksek zamanda eşim yanımda yoktu ama Mevlam ol deyince oluyormuş. Şimdi tek duam keseyi görmek ve bebişimin benimle olduğunu bilmek...Mevlam inşallah en kısa sürede sizlere de nasip eder sağlıklısından...

bana diyorsun ama sen terlikliksin nasıl kelime oldu ama

iyi akşamlar hanımlarr
Hoşgeldin canım...

tatlım bir de hamilelikte üşütmesen de sancılanma ve kasıkta batmalar olabiliyor rahim büyüdüğünden.

Sağol canım..İnş.sende sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın..Ben bu ay bütün günleri değerlendirdim..Görücez bakalım??

Bende şuan yaşadıklarımı yazmak istiyorum...Bugün adet olmam gerekiyordu..Ama kasıklarımda ağrı rahmimde bir ağırlık ve başımda ağrı göğüslerimde ağrı var..Bugünün 3 -4 gün öncesi sanki adet olacakmışım gibi (hani kızlar anlar)bişeyler oldu ama olmadım ..normalde günüm 1 gün bile gecikmedi bu 1 yıl boyunca..Heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum..Eğer hamileysemde bu yazıyı ömrüm boyunca saklıcam

Sağol canım..İnş.sende sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın..Ben bu ay bütün günleri değerlendirdim..Görücez bakalım??
bende kocişin yanımda olduğu günleri hep değerlendirdim gün aşırı falan dinlemedim...amin canım dileklerin için...

evde karbonat varsa karbonat testi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…