- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.381
o kadar yüksekte mi görünüyor keseebenim kaç güne çıkar 10 güne falan anca gelir o değere...offf offf kim bekleyecek şimdi
bilmiyorum canım cuma günü baktığında zaten değerim düşüktü kese görünmüyor dedi. dün değerim 468 oooo o değere çıkana kadar 2 hafta geçer...canm hiç belli olmuyo belki senin daha erken görülür
bilmiyorum canım cuma günü baktığında zaten değerim düşüktü kese görünmüyor dedi. dün değerim 468 oooo o değere çıkana kadar 2 hafta geçer...boşu boşuna rapor aldım desenize...
kan değerime göre 4 haftalığım canım daha beş demedim...senin şu anda 5 hafta 2 gün oldu dimi kimileri görüyo ama bilemedim şimdi :26::26:
kan değerime göre 4 haftalığım canım daha beş demedim...
bana baktı doktor alttan o gün canım...hmmm anladm 5 haftalıkken grrsün inş alttan kesin görülürde ben baktırmadım alttan iyi değil diyolar düşük olurmuş diye duydum
bana baktı doktor alttan o gün canım...
doktor alttan muayenenin bir sakıncası olmaz dedi bana bende baktırdım ama o gün acayip sancılandım kayınvalidem de alttan muayene etti ya ondan oldu dedi. bekliyeceğiz olmazsa cumartesi günü tekrar giderim kese içinbi sorun olmazsa 5 hafta olsun öyle git istersen bilyorum beklemesi çok zor ama bekliycez
bende bir ara çok kafaya takmıştım bu fotoshop işine benden becerikli çıkmışsın.https://www.facebook.com/photo.php?...6560535.111093.100000291131622&type=3&theater kızlar bu benim yaptığım acemice fotoshop calışmam yorumlarınızı bekliyrum
https://www.facebook.com/photo.php?...6560535.111093.100000291131622&type=3&theater kızlar bu benim yaptığım acemice fotoshop calışmam yorumlarınızı bekliyrum
bu konuda tecrübeliler varcanım fonu biraz daha aydınlat..fonun farklı bir yer olduğu belli oluyor..ayrıca çiftimize de biraz kontrast ver
bende bir ara çok kafaya takmıştım bu fotoshop işine benden becerikli çıkmışsın.
canım fonu biraz daha aydınlat..fonun farklı bir yer olduğu belli oluyor..ayrıca çiftimize de biraz kontrast ver
meltem zaten fototrafcı
bilmem canım yordun mu kendinikızlar bugün nefes almakta zorlanıyorum böyle derin derin neefes alma ihtiyacı duyuyorumm böyle boğazımı tıkayrlr yaa
hamileymişim canım....serapcım sen hamilemisin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?