- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.221
kimseyi yormayayım benim kırmızılar geldi..
tamam canım ekim topiğindesin o zaman...tabi..:106:
evet burdaki kızlar çok sabırsız valla..beni de gaza getirdiler sen de kap gel bi test hatta iki :) ben sabah da yaparım şimdi iknciyi kullanmam lazm
çektim zaten hemen fotosunu
kızımmmm bu nasıl güzel bir çift çizgidir , bat gününde bu kadar koyu süperrr, ben ki battan 5 gün sonra silik çizgiyi bile zor gören biri olarak :81:alkışladım seniiiçektim zaten hemen fotosunu
belime koyuyorum suyu..ya da ayağıma..karnına koymak zararlımı ki? neyse...seni dinlicem öğretmen :129:
tabi zararlı canım benim teyzem kadın doğumcu çok kızar öyle yapanlara..benden çok adet sancısı çekeni görmedim bazen hastanelik bile olurum dizlerim tutmaz o derecede yani ama sıcak su torbasını dizlerimin arasına aldım mı o vücudumdan bir ter boşanıyor sonra bende hiç birşey yok ama o şekilde yapmazsam direkt hastanelik.Bunu doktordan da duymuştum kesinlikle karnına koymuyorsun dedi. Sebebini sormadım ama teyzemde kızar çok annem de...Hatta bazen sıcak su torbasını bulamazssam ütüyü kızdırır koyardı annem ayaklarımın altına...üzerine bez öreterek tabi..
çift çizgiyi gördük bakalım şekerim inşallah bundan sonrası da devam eder..bebsimsu nerde sahi?
onun misafirleri vardı trabzona gidecem demişti düğünler varmış herhalde haftasonu yokum yazmış..
Günaydın herkese
iyiydim canım ama şimdi sinirlendimhey maşallah neşeli hamiş nassın bakem ...
Canım sen varya tam sopalıksın ben sana dedim değil mi kalk git kan ver gözüm görmesin seni burada. Çabuk beklemen hata. bende de oldu diyorum ağladığımı bilirim ama sen beni dinlemiyon ki yine bildiğini okuyoon yok ben hasta oldum diyon..serap ben adet olmuyorum dun eminim dedim ama kirmizilar hic gelmedi pedim hic kirlenmedi. ayrica dun gece kasigimda oyle bir sanci vardiki uyutmadi.esim acile goturcekti.sancim simdi azaldi ama kirmizilar yok.
serap ben adet olmuyorum dun eminim dedim ama kirmizilar hic gelmedi pedim hic kirlenmedi. ayrica dun gece kasigimda oyle bir sanci vardiki uyutmadi.esim acile goturcekti.sancim simdi azaldi ama kirmizilar yok.
ben de dedim ama yok anacım bu söz dinlemiyor ki.Tutturmuş ben hasta oldum diyor başka da birşey demiyor..neden test yapmadın sabahla ya
neden test yapmadın sabahla ya
iyiydim canım ama şimdi sinirlendim
Canım sen varya tam sopalıksın ben sana dedim değil mi kalk git kan ver gözüm görmesin seni burada. Çabuk beklemen hata. bende de oldu diyorum ağladığımı bilirim ama sen beni dinlemiyon ki yine bildiğini okuyoon yok ben hasta oldum diyon..
ben de dedim ama yok anacım bu söz dinlemiyor ki.Tutturmuş ben hasta oldum diyor başka da birşey demiyor..
valla canım bende de oldu ağrı. hamilelik kesinleştikten sonra bile bir gece oldu sabaha kadar ağladım resmen . o acıyı ben anlatamam.evde test yok kızlar,kalmadı.doktorum yakın zaten bize.eczaneye gidene kadar ona gideyim.ya ben böyle ağrı bilmiyorum.inledim resmen gece..kociş,garibim çok korkmuş.sabah erkenden kalktık meraktan,kırmızılr geldimi diye..gebelikten öte sorun var gibi geliyor bana..:44:
valla canım bende de oldu ağrı. hamilelik kesinleştikten sonra bile bir gece oldu sabaha kadar ağladım resmen . o acıyı ben anlatamam.
günaydınnn kızlarr.. :))
Hadi canım ben buralardayım bekliyorum burada güzel haberlerini...tamam canlar..ben duş alıp çıkıyorum..görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?