Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

evet burdaki kızlar çok sabırsız valla..beni de gaza getirdiler sen de kap gel bi test hatta iki :) ben sabah da yaparım şimdi iknciyi kullanmam lazm

vallaa inşallah ben de senin gibi görürüm çift çizgiyii, ama açık eczane yoktur artık, nöbetçi de aramayayım şimdi azcık daha heyecanlanayım, yarına Allah kerimm :)))

öncelikleee günaydın hepinizeeee

çektim zaten hemen fotosunu
kızımmmm bu nasıl güzel bir çift çizgidir , bat gününde bu kadar koyu süperrr, ben ki battan 5 gün sonra silik çizgiyi bile zor gören biri olarak :81:alkışladım seniii
sana ,
belime koyuyorum suyu..ya da ayağıma..karnına koymak zararlımı ki? neyse...seni dinlicem öğretmen :129:

sebebini ben apandist patlayabilirmiş diye biliyorum , bele de değil ayaklarına koyacaksın meltemcim önemli olan ayağı sıcak tut bütün vucudu etkiliyo ayaklar
çift çizgiyi gördük bakalım şekerim inşallah bundan sonrası da devam eder..bebsimsu nerde sahi?

onun misafirleri vardı trabzona gidecem demişti düğünler varmış herhalde haftasonu yokum yazmış..

seraba katılmakla birlikte trabzona gitmemiş trabzondan gelen misafirleriyle düğüne gitmiş diye biliyorum , hafta sonu yoktu, bi kaç gün sonra güzel haberle gelecek hasbam

serap ben adet olmuyorum dun eminim dedim ama kirmizilar hic gelmedi pedim hic kirlenmedi. ayrica dun gece kasigimda oyle bir sanci vardiki uyutmadi.esim acile goturcekti.sancim simdi azaldi ama kirmizilar yok.

hey maşallah neşeli hamiş nassın bakem ...
iyiydim canım ama şimdi sinirlendim

serap ben adet olmuyorum dun eminim dedim ama kirmizilar hic gelmedi pedim hic kirlenmedi. ayrica dun gece kasigimda oyle bir sanci vardiki uyutmadi.esim acile goturcekti.sancim simdi azaldi ama kirmizilar yok.
Canım sen varya tam sopalıksın ben sana dedim değil mi kalk git kan ver gözüm görmesin seni burada. Çabuk beklemen hata. bende de oldu diyorum ağladığımı bilirim ama sen beni dinlemiyon ki yine bildiğini okuyoon yok ben hasta oldum diyon..

neden test yapmadın sabahla ya

ben de dedim ama yok anacım bu söz dinlemiyor ki.Tutturmuş ben hasta oldum diyor başka da birşey demiyor..

evde test yok kızlar,kalmadı.doktorum yakın zaten bize.eczaneye gidene kadar ona gideyim.ya ben böyle ağrı bilmiyorum.inledim resmen gece..kociş,garibim çok korkmuş.sabah erkenden kalktık meraktan,kırmızılr geldimi diye..gebelikten öte sorun var gibi geliyor bana..:44:

valla canım bende de oldu ağrı. hamilelik kesinleştikten sonra bile bir gece oldu sabaha kadar ağladım resmen . o acıyı ben anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…