Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

valla hiç bilmiyoeum işte onu :)) kociş geldii, ona söylemicem şimdi, o adet olucam zannediyor. önce bi test yapayım da sonraaa :))
adet olduğunu söyle kız yarında sürpriz yaparsın kandırdım dersin

hadi sen bekledin de biz nasıl beklicez.çok oynağız.hep halay çekmek istiyoruz
sen de durumlar nasıl güzelim...

evet burdaki kızlar çok sabırsız valla..beni de gaza getirdiler sen de kap gel bi test hatta iki :) ben sabah da yaparım şimdi iknciyi kullanmam lazm

evet burdaki kızlar çok sabırsız valla..beni de gaza getirdiler sen de kap gel bi test hatta iki :) ben sabah da yaparım şimdi iknciyi kullanmam lazm
iyi olmadı mı bak akşamdan öğrenmiş oldun...sen haziran annesi mi olyun kız şimdi... ben de tam sınırdayım mayıs sonu haziran başı

iyi olmadı mı bak akşamdan öğrenmiş oldun...sen haziran annesi mi olyun kız şimdi... ben de tam sınırdayım mayıs sonu haziran başı

hesaplara göre öyle nasip artık. aslında ben nisan mayıs olsun diye 3 ay önce başladım ama tutmadı nasip bu aya imiş

hesaplara göre öyle nasip artık. aslında ben nisan mayıs olsun diye 3 ay önce başladım ama tutmadı nasip bu aya imiş
ben de öyle çok istedim olmadı nasip bu aya imiş ben ikinci dönemi kapatmak istiyordum doğum öncesi izni kullanıp ama olmadı 2 ayımızda yaz tatilinde kaynadı üstelik...

ben de öyle çok istedim olmadı nasip bu aya imiş ben ikinci dönemi kapatmak istiyordum doğum öncesi izni kullanıp ama olmadı 2 ayımızda yaz tatilinde kaynadı üstelik...

evet doktorum bile öyle dedi bu ay kalsan yaz tatilin kaynıo diye :) birleri de aldık mayısa kadar bitirsek bari okumayı yazmayı.. geçtim çizgilere millet e yi verdi kimisi hiç başlamadı bilmiom artık hayırlısı.

ben hiç başlamadım ki canım öğrencim yoktu. yarın köydekileri tek tek arayacağım çocukları pazartesi günü kesin göndersinler diye...İlk başta ben türkçe konuşmayı öğreteceğim bakalım bende nasıl dayanacağım bilmiyorum...

Allah kolaylık versin tatlım sana. bana da... kociş gelmek üzere.hepinize iyi akşamlaaaaar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…