- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.201
canım eğer düzenliyse tekrardan test al yap o zaman...
yaw yarını nasıl bekleyeceksin sen şimdi..yarın ilk iş tekrar test yapayım o zaman. çok teşekkür ederim kızlar içimi ferahlattınızz :)
yaw yarını nasıl bekleyeceksin sen şimdi..
yaw yarını nasıl bekleyeceksin sen şimdi..
hadi sen bekledin de biz nasıl beklicez.çok oynağız.hep halay çekmek istiyoruz
adet olduğunu söyle kız yarında sürpriz yaparsın kandırdım dersinvalla hiç bilmiyoeum işte onu :)) kociş geldii, ona söylemicem şimdi, o adet olucam zannediyor. önce bi test yapayım da sonraaa :))
sen de durumlar nasıl güzelim...hadi sen bekledin de biz nasıl beklicez.çok oynağız.hep halay çekmek istiyoruz
adet olduğunu söyle kız yarında sürpriz yaparsın kandırdım dersin
sen de durumlar nasıl güzelim...
işini biliyon kız sen hastalan yemeği kocişine yaptır bende yapmadım telefon açtım dışardan getir yemeği dedim tamam dedi...kaç saattir yattığım yerden kalkmadım..bilmiyom.ağrım çok.kociş yemek yapıyo
iyi olmadı mı bak akşamdan öğrenmiş oldun...sen haziran annesi mi olyun kız şimdi... ben de tam sınırdayım mayıs sonu haziran başıevet burdaki kızlar çok sabırsız valla..beni de gaza getirdiler sen de kap gel bi test hatta iki :) ben sabah da yaparım şimdi iknciyi kullanmam lazm
işini biliyon kız sen hastalan yemeği kocişine yaptır bende yapmadım telefon açtım dışardan getir yemeği dedim tamam dedi...
iyi olmadı mı bak akşamdan öğrenmiş oldun...sen haziran annesi mi olyun kız şimdi... ben de tam sınırdayım mayıs sonu haziran başı
bak halen daha sancım var bu sancılara baksaydım ben çoktan halamı misafir etmiş olacaktım..:13::13:
ben de öyle çok istedim olmadı nasip bu aya imiş ben ikinci dönemi kapatmak istiyordum doğum öncesi izni kullanıp ama olmadı 2 ayımızda yaz tatilinde kaynadı üstelik...hesaplara göre öyle nasip artık. aslında ben nisan mayıs olsun diye 3 ay önce başladım ama tutmadı nasip bu aya imiş
ben de öyle çok istedim olmadı nasip bu aya imiş ben ikinci dönemi kapatmak istiyordum doğum öncesi izni kullanıp ama olmadı 2 ayımızda yaz tatilinde kaynadı üstelik...
ben hiç başlamadım ki canım öğrencim yoktu. yarın köydekileri tek tek arayacağım çocukları pazartesi günü kesin göndersinler diye...İlk başta ben türkçe konuşmayı öğreteceğim bakalım bende nasıl dayanacağım bilmiyorum...evet doktorum bile öyle dedi bu ay kalsan yaz tatilin kaynıo diye :) birleri de aldık mayısa kadar bitirsek bari okumayı yazmayı.. geçtim çizgilere millet e yi verdi kimisi hiç başlamadı bilmiom artık hayırlısı.
ben hiç başlamadım ki canım öğrencim yoktu. yarın köydekileri tek tek arayacağım çocukları pazartesi günü kesin göndersinler diye...İlk başta ben türkçe konuşmayı öğreteceğim bakalım bende nasıl dayanacağım bilmiyorum...
bende kaçarım birazdan canım....Allah kolaylık versin tatlım sana. bana da... kociş gelmek üzere.hepinize iyi akşamlaaaaar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?