- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.181
Kırmıızlar gelmeden umutsuzluk edersen kırarım kafanı ona göre.. Bende çektim diyorum o sancıyı 19unda lekelenmem oldu sayfadada yazdım bu ayda olmadı diye. gece sancılandım sabah kalktım test yaptım pozitifi gördüm gerisini de biliyorsunuz zaten.Halen daha sancım var benim ayağımdan patiğimi çıkartayım o da maraş ve urfa gibi bir yerde yine sancılanıyorum bazen ikiye bile katlanıyorum acısından...Sen ayağını sıcak tut karnına falan koyma sıcak suyu...adet sancısı canım.belim kopuyo.tuvaletim var gibi ama yok.sıcak su koydum ayağıma ama geçmedi.şimdi pc kucağımda yazıyom işte.
Kırmıızlar gelmeden umutsuzluk edersen kırarım kafanı ona göre.. Bende çektim diyorum o sancıyı 19unda lekelenmem oldu sayfadada yazdım bu ayda olmadı diye. gece sancılandım sabah kalktım test yaptım pozitifi gördüm gerisini de biliyorsunuz zaten.Halen daha sancım var benim ayağımdan patiğimi çıkartayım o da maraş ve urfa gibi bir yerde yine sancılanıyorum bazen ikiye bile katlanıyorum acısından...Sen ayağını sıcak tut karnına falan koyma sıcak suyu...
fazla yorma bak kendini yarında ilk iş doktor olsun lütfn..kızlar ben çıktım öptüm hepinizi Allaha emanet olun.. destekleriniz için sağolun...Nazar
tabi zararlı canım benim teyzem kadın doğumcu çok kızar öyle yapanlara..benden çok adet sancısı çekeni görmedim bazen hastanelik bile olurum dizlerim tutmaz o derecede yani ama sıcak su torbasını dizlerimin arasına aldım mı o vücudumdan bir ter boşanıyor sonra bende hiç birşey yok ama o şekilde yapmazsam direkt hastanelik.Bunu doktordan da duymuştum kesinlikle karnına koymuyorsun dedi. Sebebini sormadım ama teyzemde kızar çok annem de...Hatta bazen sıcak su torbasını bulamazssam ütüyü kızdırır koyardı annem ayaklarımın altına...üzerine bez öreterek tabi..belime koyuyorum suyu..ya da ayağıma..karnına koymak zararlımı ki? neyse...seni dinlicem öğretmen :129:
fazla yorma bak kendini yarında ilk iş doktor olsun lütfn..
çift çizgiyi gördük bakalım şekerim inşallah bundan sonrası da devam eder..bebsimsu nerde sahi?canlarımmm napıonuz
gamze ve bebisimsu hamis mi?
çift çizgiyi gördük bakalım şekerim inşallah bundan sonrası da devam eder..bebsimsu nerde sahi?
anammmm çok sevindimm canım benimmm
kan tahlili yaptırdın mı bugün..
ay hadı hayırlı olsun
onun misafirleri vardı trabzona gidecem demişti düğünler varmış herhalde haftasonu yokum yazmış..çift çizgiyi gördük bakalım şekerim inşallah bundan sonrası da devam eder..bebsimsu nerde sahi?
hayırlı olsun gamze. çok sevindim, sağlıkla doğmayı nasip etsinn , ayrıca darısı başımızaaa :))
bişey soracağım kızlarr , ben hala adet olmadım. 24 ünde olmam gerekiyordu. bütün belirtileri gördüm. adet olucam sandım ama daha olmadım. hala kasıklarımda sancı oluyor. adet olacağım gün yapmıştım test ama çift çizgi yoktu. sadece beyaz akıntım var. kahverengi akıntım da yok. tekrar test yapamıyorum ya yoksa, gene üzülmek istemiyorum yaaa( ne yapacağımı bilemiyorummm, bana bi akıl lazımmm (
adetleriin düzenli midir canım?bişey soracağım kızlarr , ben hala adet olmadım. 24 ünde olmam gerekiyordu. bütün belirtileri gördüm. adet olucam sandım ama daha olmadım. hala kasıklarımda sancı oluyor. adet olacağım gün yapmıştım test ama çift çizgi yoktu. sadece beyaz akıntım var. kahverengi akıntım da yok. tekrar test yapamıyorum ya yoksa, gene üzülmek istemiyorum yaaa( ne yapacağımı bilemiyorummm, bana bi akıl lazımmm (
bişey soracağım kızlarr , ben hala adet olmadım. 24 ünde olmam gerekiyordu. bütün belirtileri gördüm. adet olucam sandım ama daha olmadım. hala kasıklarımda sancı oluyor. adet olacağım gün yapmıştım test ama çift çizgi yoktu. sadece beyaz akıntım var. kahverengi akıntım da yok. tekrar test yapamıyorum ya yoksa, gene üzülmek istemiyorum yaaa( ne yapacağımı bilemiyorummm, bana bi akıl lazımmm (
canım eğer düzenliyse tekrardan test al yap o zaman...düzenlidir canım yaa, 27-28 günde bir olurum. işte o yüzden bu kadar kararsızımm, napsam bilemedim(
şekerim bizim de öyle oldu beyaz akıntım var şu an hemen çıkmıyodur belki senin ki. ben oyuzden yapmak istedim test kızlar ısrar etti. çift çizgi gördüm ama görünmüomuş bazen arkadaş öyle demişti ikncide çıkmış. tabi en iyisi kan testi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?