- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.281
hele test sonucu gelsin bakalım...doktorumu çok seviyorumçok güldürdü beni.."kaç aydır nerdeydiniz,bir işi halledemediniz mi" falan diye..yok,dedim olmuyor.durumu anlattım.hemen hamilelikten şüphelendi haliyle,sizin gibi.. ultrasona baktı.bişey yokmuş görünürde kan verdirdi.1 saat sonra gidicem sonuç için.ayrıca pazartesi eşimi çağırdı,sperm testi yapalım diye.bu kadar.bekliyom ama umutlu değilim.doktor çok umut vermedi:kanamam adet kanamasına benziyormuş.ben de "15 senedir ben bilirim nasıl kanadığımı" dedim. neyse...böyle..bakcaz artık..ama ekime kaldık
doktorumu çok seviyorumçok güldürdü beni.."kaç aydır nerdeydiniz,bir işi halledemediniz mi" falan diye..yok,dedim olmuyor.durumu anlattım.hemen hamilelikten şüphelendi haliyle,sizin gibi.. Ultrasona baktı.bişey yokmuş görünürde Kan verdirdi.1 saat sonra gidicem sonuç için.ayrıca pazartesi eşimi çağırdı,sperm testi yapalım diye.bu kadar.bekliyom ama umutlu değilim.doktor çok umut vermedi:kanamam adet kanamasına benziyormuş.ben de "15 senedir ben bilirim nasıl kanadığımı" dedim. Neyse...böyle..bakcaz artık..ama ekime kaldık
kızlar sonucum 0,1 çıktı.bebiş yok.hormon testi yapılacak..ekimde buluşalım
Hayırlısı olsun hakkında canım halay hakkını ekim ayı için saklı tuttum fazla bekletme beni
hayırlısı napalım canım ekimde inşallah bebişin gelir...kızlar sonucum 0,1 çıktı.bebiş yok.hormon testi yapılacak..ekimde buluşalım
sende bekletme artık biziOlmadı işte napalım...eşime de sperm testi yapcak pazartesi.hala kasık ağrım var çok fazla..uzanıcam biraz.görüşürüz
Kız ne bileyim sanki 4 haftalıkmış gibi hissediyom ben ama takvime göre 5 haftayı da geçtim 6 haftalık oluyorum...Sero sen bu hamilelik takvimini niye düzenlemiyorsun , 28 günde adet oluyosan bugün adet olmadığını farkedecen diyo san
kız ne bileyim sanki 4 haftalıkmış gibi hissediyom ben ama takvime göre 5 haftayı da geçtim 6 haftalık oluyorum...
bak sinirli olurmuşum ona göre ayağını denk al..Tamam 21 di bat senin 5 dolmuş 6 dan gün alıyon işte
hadi yarın 6. haftama giriyom kız eğer sata göre yapsam nerdeyse 8 haftalık gösterecek anacım beni...Tamam 21 di bat senin 5 dolmuş 6 dan gün alıyon işte
bak sinirli olurmuşum ona göre ayağını denk al..
hadi yarın 6. Haftama giriyom kız eğer sata göre yapsam nerdeyse 8 haftalık gösterecek anacım beni...
Kız ikizler burcu oluyor ben hiç annlaşamam ikizlerle...zorlayacağım kendimi 2 gün önce olsun..Uyumaktan sinirlenebilirsen gel gel burdayımKız 2 gün erken doğursan kocişimle aynı gün doğacak fatihin istanbulu fettettiği gün
kız ikizler burcu oluyor ben hiç annlaşamam ikizlerle...zorlayacağım kendimi 2 gün önce olsun..
eee işte onu diyom mantıksızlık yaw şimdi benim uşak kaç haftalık...Ama 28 günde adet olmuyosun normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?