Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

süpperim zaten herkes öyle der

kolay kolay zamanında doğmazlar zaten , bende anlaşamam diyodum ama evlendim çok eğlenceli ve hayattan zevk alan tipler inan memnun kalacan ikizlerinden
kız zorlasam da bir 10 gün önce doğursam olmaz mı bari boğa burcu olsun...Kız ikizlerinden deme zaten hep aynı rüyayı görüp duruyorum şimdi ikizlerim ikizler burcu oluyormuş tekerleme gibi oldu

Bebeğinizin boyu artık 1,5-2,5 mm. ve yaklaşık olarak bir susam tanesi büyüklüğünde. Gelişmekte olan bebeğinizin çalışmaya başlayan ilk sistemi kardiyovasküler sistemidir. (kalp ve kan damarları). Bebeğinizin küçük kalbinin fonksiyonu normal bir kalbin fonksiyonundan farksızdır: Bebeğinizin gelişmekte olan dokularını besleyecek oksijen ve besin açısından zengin kan hücrelerini taşımak. Anne gebelik süresince kararsızlık, heyecan, sinirlilik duygularını hissedebilir. Hepsi normaldir :)

kızım boğa burcu daha zordur hemde kıskanç ikizlere razı ol, ikizlerinden derken ikizler burcu bebişin anlamında demiştim ikiz olacağı aklıma gelmedi, senin öyle bir ihtimalinde var dimi

irem kız karnımda şişkinlik vardı ya indi demek ki normalmiş...

adet dönemin geçti ya o yüzdendir Sen meraklanma normal bu durumlar bağırsakların az da çalışabilir hepsi gebelikten ....

keseyi görürken doktor kalp atışınıda farkedebilir ama sana dinletmezse merak etme erkenden dinletmiyolar mı çok küçükken dinletmek bebeğe zarar verdiğinden miş , düşük tehlikesi olmasın diyeymiş

kız neyse ne zaman gelirse o zaman doğururuk.hıı benim öyle bir durumda var tırsıyorum ilk torun ben şansa bana isabet ederse.. akşam eşim hem kızım hem oğlum olaacak benim diyo...bende ki bakışı görsen hemen kociş sustu..
Bu arada bağırsaklar az çalışıyor diyorsun ama benimkilerin maşallahı var bayağı hızlı çalışıyorç...

kendisi farketsin de bana dinletmesin...tek sağlıklı olduğunu bileyim 2 hafta sonrada duymaya razıyım..

kabızlık olabilir diyolar bizim işyerinde ki kabız olmuş söylemesi ayıp , bide benim diğer arkadaş diyo ki karnım hep gurul gurul ediyo Ama bu iki söylediğim kişide 2 ayını geçti 9. Haftalarındalar...

belki ondandır canım bilmem ama bende çok korkuyordum kuruluktan..

Aynen onu kastettim zaten, tu_met e doktor 1 hafta sonra gel kese görüncek 2 hafta sonra gel kalp atışı dese doktorun kapısında yatar heralde
yatmazsa bilemem artık kız ben onun hamileliğini düşenemiyorum anacım... ben sabırsızdım o benden de sabırsız..Kocişi nasıl dayanıyor sormak lazım...

Yarına kadar dayanırsa süper bi olay olur ha milli piyango falan alalım, kaybolduda naptı belli değil, birazdan çıkıp ben kan verdim diyebilir ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…