Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Ben aranızdaki uçurumu anlattım , şimdi el vicdanda de bakalım senin yerine o bekleseydi yarını bence şimdiya 3 kere gitmişti doktora sabırsız melahat
kız öyle deme bende sabırsızım kollarımın morlukları yeni geçti doktor bile dedi. Elinden gelse saatte bir gelip kan vereceksin dedi..

Son düzenleme:
Antepte nasıl yapılıyo tam bilmem de , bizimkiler nasıl yapar yani ben , soğanı kavuryoruz yağda üstüne biber ve domates salçası karışımından atıyorum baharat olarak karabiber kullanmam kırmızı biber nane kimyon atıyom, maydanoz, marulu ince doğrarım , adambaşı bi çay bardağı ölçüyle ıslattığım düğürcüğe biraz limonla katarım hepsini, annem domates salatalığı falanda içine katıyo bazen ama ben sulandırıyo diye katmam yanına turşuyla koyarım ...
Ama antep merkezli yengem var onlar soğanı salçayı yağda kavurmaz çiğ olarak yoğurarak yaparlar tek farkı o çiğ köfte gibi oluyo sevmiyom ben soğan salça yağda kavrulmalı benim mantıkta
kız antepli sizde kısırı nasıl yapıyorlaar...

benim kayınvalide de yağda kavurmaz..

ben sevmiym öyle sen nası yapıyon ya
bende bulduru demliyorum sonra yağda kuru soğanı pembeleşinceye kadar kavuruyorum ama bak pembeleşincye kadar salçayı da katıyorum demlenen bulgura döküyorum sonra içini hazırlıyom baharatı da gelen kişiye göre değişiyor acı yiyorsalar bol acılı yapıyorum kimyon katmam bir kere tiksindim ondan sonra kimyon lafını duydum mu midem havalnıyor..Narekşisi katarım ama ben ...

Bu kadar anlattırdın akşam gidip kısır yapıyım bari çok canım çekti
ben de şimcik yapacağım canım sadece kısır istiyor ne hikmetse çok kilo alacam ben bu bebişte irem bak demedi deme..Kocişe akşam diyom al ne olacak diyor ağzıma sürekli birşeyleri tıkıyor bir gitsem görev yerime yanında kalsam ya 100e vururdum kesin. doğduktan sonra verirsin ne olacak ki diyo

serap_serap mrb yeni hamişsin galiba bana da yardımcı olabilirmisin adetime 2 gün var ve beklemek çok zor birinden akıl almam lazım

Ben kimyon kokusunu severim onu bulgura katarım, nane kırmızı biberide yağda kavrulan soğana ekliyom sonradan atmam üstüne , ayrıca bana gelen adam yanmaya razı olacak , eşimin ailesi hiç acı sevmiyo hepsini yaktım zaten Eşim mide sıkıntısı çekeli oda acı yapma diyo, aslında yapmıyom ama acı diyolar anlamadım :26: Sebzeli makarna yaptım yedi midesi kötü oldu o gün baktım ertesi gün niye acı yaptın diyo bi taraftan yine yiyo, lezzeti acılığında yemeğin anlamıyolar, geçen melemen yaptım acı da değil sayılır ama onlara acı geliyo, tatlım ya eltimin kız bendeydi bi baktı tadına dedi uyy acıymış, bende dedim başka bişey getiriyim mi reçel falan yermisin , yok dedi bunu yiyorum, hani acıydı deyince ne dese beğenirsin, acı ama dayanıyom dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…