Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlar mrb ben yeni katıldım aranıza benimde çocuğum olmuyo hiç bir sorun yokken bende eylülü bekliyorum 2sinde bakalım eyer yine olmazsa aşıya gidicem nolur benm içinde dua edin

en kısa zamanda olur inşallah allahım isteyen herkese versin. bizi bununla sınamasın inşallah. ümidini kesme bir gün olacak inşallah

Beklenen adet tarihleri

Kuramm:2 eylül
hatibulut :6 eylül
Iwanttobaby:6 eylül
geridonusumkutusu : 7 eylül
iremneva :9 eylül
yasemnn:12 eylül
medne :14 eylül
sibel_84 :21 eylül
tugce76:21 eylül
umut27:23 eylül
ebson :23 eylül
serap_serap ( BEN) :25 eylül

eklemek isteyen varsa yazsınlar kızlar

naber kızlar. canım sıkılıyor napıosunuz. eylülden umutlu olan var mı

benimde 7 eylül. pek ümitli değilim ama ne olunca olacak bu çocuk anlamadım zaten.
soğan suyu içtim, bal tarçın bilmemne yedim, kuru incir yedim, bu ay da ovulasyon testi kullandım. artık kendi başıma yapılabilecek her şeyi yaptım sanırım. işim artık galiba doktora ve allaha kaldı

ne kadardır deniyorsunuz. ve yaşlar ka. ben 27 yaşındayım 1,5 yıldır deniyorum. hiç hamile kalmadım.

Mevlam ne zaman ol derse o zaman oluyor canım tabi bir engel yoksa onu da doktorlar hallediyor işte.

inş canm çok sağol inş hayırlı habri vercem allah isteyen herkeze nasip etsin çok dua ediyorum çoooooook
İnşallah canım isteyen herkese mevalm versin göbişlerine bebek

ne kadardır deniyorsunuz. ve yaşlar ka. ben 27 yaşındayım 1,5 yıldır deniyorum. hiç hamile kalmadım.
benim 7. ayım canım yaş 28 dedim bakalım nazlılar ne zaman teşrif edecekler

ben sanırım ümidimi kaybettim. bi tarafım hala ümit ediyor tabi genel olarak ümitsizim. tedaviye yle de uzun süre olmayacak gibi hissediyorum. süre uzadıkça benim psikolojide etkilencek tabi.

benim bu ay 5. ayım. ilk ay kimyasal oldu üzerinden 3 ay geçti. bakalım inşallah çok uzun zaman beklemeyiz

Bende yaşadım kimyasalı bu ay şimdi de halen daha sancılanıyorum yarın doktora gidecem inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

ben 31. günümde adet oldum, normalde de sancısız olur benim adetlerim o ay da her zamanki gibiydi. ben yerleşme kanaması fln diye düşündüm ama devamı gelince doktora gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…