Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Seraaaaapp hani dün test yapmıştım ya ben.2 dakika bakıp tek çizgiyi görünce sinirlenip atmıştım çöpe.sonra çöpten çıkarıp bir daha baktım.aradan 1 saat geçmişti tabi.ikinci çizgi vardı.acabalar oluştu kafamda.sence gidip bir test daha alayım mı? yoksa yarını mı bekleyeyim? eşime söz verdim bir gün daha beklemek için.adet olup olmamam kesinleşsin diye bekleyelim dedik.:26: sen napim? ya çift çizgi çıkarsa? sürpriz olur ama çıkmazsa hüsran

bnce testi yarın sabah yap kesin olsun

canım bana kalırsa bekle kırmızı kartı görmekten daha kötü tek çizgi benceee......ben kendime sözüm var 3 gün kesin hatta 5 gün bekliyecem o ikinci çizgiyide koyu şekilde görmek istiyorum ilkinde silikti çünkü.....

Kız dur heyecanlandım şimdi
Yarını bekle canım gelmezse ki kırmızılar inşallah gelmez kanda baktır değerlerine sonra da hemen yaz çatlarım yoksa...

ayy ben dayanamadım test yaptım.yok ikinci çizgi falan.ama bir acayip test.ikinci çizginin olduğu yer kıpkırmızı dağıldı.anlamadım.aman canım sıkıldı ya yine.yapmasaydım keşke

ayy ben dayanamadım test yaptım.yok ikinci çizgi falan.ama bir acayip test.ikinci çizginin olduğu yer kıpkırmızı dağıldı.anlamadım.aman canım sıkıldı ya yine.yapmasaydım keşke
ya bir dur bak dövecem seni şimdi.. Yumurtalaman ne zamandı canım idrarda çıkmayabilir tam belli olmayabilir.
Yarın gidersin kanda baktırısın pozitifi görürsün sırf gıcıklığına bir hafta geçtikten sonra idrar testi yapardım ben o çift çizgiyi görmek için..

anam bizi dinleyecekmiş gibi akıl soruyo sonra bildiğini okuyo kır kafasını canım şahsen şöyle 2 tane belirgin çizgi için bende beklemeye razıyım hiç acelem yokkk.... Ben ilkinde 5 gün beklemiştim hem test için hem kan testi için yinede görememiştim silikti

deli Serap. ya nasıl da moral düzeltirsin sen.:13: ben eşime söylemicem test yaptığımı.yarın da gelmezse kırmızılar akşam üzeri gider kana baktırırım.haklısın.gebe olduktan sonra sırf gıcıklığına çift kırmızıya bakıcam

Bol bol dua ediyorum canlarım hepimiz için inşallah o çirf kırmızıları hepimiz göreceğiz sende zırlama sana da patlatacam şimdi bir tane.
Kız bu hiç iyi olmadı ha tamamen şiddete yöneldim okul açılıyo kendimde bir amazonluk hissediyorum

Hele sen beni üniversitede görecektin canım ya tam deliydim.Eşine söyleme. Gelmez gelmez sen moralini bozma. Yarın tatil ama acilden gider hemen yaptırırsın..

bana ne patlatıyon delü ben eskiyi düşünüp üzülüyom Alırım façanı aşağı gösteririm gününü haaa amazon kraliçesi benim

bana ne patlatıyon delü ben eskiyi düşünüp üzülüyom Alırım façanı aşağı gösteririm gününü haaa amazon kraliçesi benim
eskiyi düşünüp neden moral bozuyon yavrucum geleceğe bak ben bazen düşünüyom ben benim sıpalarla napcam diye. Hayal kur iyi geliyo..

eskiyi düşünüp neden moral bozuyon yavrucum geleceğe bak ben bazen düşünüyom ben benim sıpalarla napcam diye. Hayal kur iyi geliyo..

ya bugün zaten biraz kızgın biraz üzgününm işyeri gerdi beni , oda etkiliyo galibada elimde değil şubat doğumluları gördükçe aklıma, olsaydı benimkide bu kadar aylık olacaktı diye düşünüyorum, herkesin yaşadığı zordur tabi de ben 3 hafta, ya düzelirse diye beklemek bana zor gelmişti , ileri zamanlarda düşük yaşayanlara haksızlık tabiki bu Keşke düşünmesem kafamı başka şeylere versem en iyisi alışverişte oda burda pahalı yapamıyom

Eşini al da bu akşam güzelce dışarı da bir yemek yiyiverin.Kız sizin sahilde bir çay bahçesi vardı ismini yine unuttum. Oraya da gidin akşam güzel olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…