- Konu Sahibi serap_serap
-
eşini al da bu akşam güzelce dışarı da bir yemek yiyiverin.kız sizin sahilde bir çay bahçesi vardı ismini yine unuttum. Oraya da gidin akşam güzel olur .
Tamam ganitaydı dedim ya dı tuhaftı ama şimdi unutmam galetadan kodladım1-dün dışarda yedik
2 ganita adı fakat 2 gündür çok rüzgar var
3-sabah herifede kızdım evime gitmek istiyorum biran önce (gömleğime kavuşup tabiki)
ben açtım canım sen bana gönder mesaj kutusu uyarı veriyor sürekli
ne zor işmiş kız bu iş sen beni ekle senden çok var hangisi sensin bilemedim ....
ne zor işmiş kız bu iş sen beni ekle senden çok var hangisi sensin bilemedim ....
Faceden ekliyoruz canımne ekliyonuz? beni de ekleyin.. ne ekliyonuz yauuu?
İnşallah olur canım üzme kendinikızlar mrb ben yeni katıldım aranıza benimde çocuğum olmuyo hiç bir sorun yokken bende eylülü bekliyorum 2sinde bakalım eyer yine olmazsa aşıya gidicem nolur benm içinde dua edin
İnşallah olur canım üzme kendini
Burada herkes öyle birbirimize destek oluyoruz.ne zamandır düşünüyorsunuz bebişinizi
kızlar mrb ben yeni katıldım aranıza benimde çocuğum olmuyo hiç bir sorun yokken bende eylülü bekliyorum 2sinde bakalım eyer yine olmazsa aşıya gidicem nolur benm içinde dua edin
2 yıllık evliyim ama 1 yıldır 2 ay oldu hala yok olmuyo drda giittim ne eşimde ne bede sorun yok 2 eylülü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?