Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

eşini al da bu akşam güzelce dışarı da bir yemek yiyiverin.kız sizin sahilde bir çay bahçesi vardı ismini yine unuttum. Oraya da gidin akşam güzel olur .

1-dün dışarda yedik
2 ganita adı fakat 2 gündür çok rüzgar var
3-sabah herifede kızdım evime gitmek istiyorum biran önce (gömleğime kavuşup tabiki)

1-dün dışarda yedik
2 ganita adı fakat 2 gündür çok rüzgar var
3-sabah herifede kızdım evime gitmek istiyorum biran önce (gömleğime kavuşup tabiki)
Tamam ganitaydı dedim ya dı tuhaftı ama şimdi unutmam galetadan kodladım

O zaman oturun evinizde yiyin. senin derdin gömlek olmuş bugün. Kocandan neden çıkartıyorsun sinirini anacım ..

Beklenen adet tarihleri

hatibulut :6 eylül
Iwanttobaby:6 eylül
geridonusumkutusu : 7 eylül
iremneva :9 eylül
yasemnn:12 eylül
medne :14 eylül
sibel_84 :21 eylül
tugce76:21 eylül
ebson :23 eylül
serap_serap ( BEN) :25 eylül

eklemek isteyen varsa yazsınlar kızlar

kızlar mrb ben yeni katıldım aranıza benimde çocuğum olmuyo hiç bir sorun yokken bende eylülü bekliyorum 2sinde bakalım eyer yine olmazsa aşıya gidicem nolur benm içinde dua edin

kızlar mrb ben yeni katıldım aranıza benimde çocuğum olmuyo hiç bir sorun yokken bende eylülü bekliyorum 2sinde bakalım eyer yine olmazsa aşıya gidicem nolur benm içinde dua edin
İnşallah olur canım üzme kendini
Burada herkes öyle birbirimize destek oluyoruz.ne zamandır düşünüyorsunuz bebişinizi

Beklenen adet tarihleri

Kuramm:2 eylül
hatibulut :6 eylül
Iwanttobaby:6 eylül
geridonusumkutusu : 7 eylül
iremneva :9 eylül
yasemnn:12 eylül
medne :14 eylül
sibel_84 :21 eylül
tugce76:21 eylül
ebson :23 eylül
serap_serap ( BEN) :25 eylül

eklemek isteyen varsa yazsınlar kızlar

Son düzenleme:
İnşallah olur canım üzme kendini
Burada herkes öyle birbirimize destek oluyoruz.ne zamandır düşünüyorsunuz bebişinizi

2 yıllık evliyim ama 1 yıl 2 ay oldu hala yok olmuyo drda giittim ne eşimde ne bede sorun yok 2 eylülü bekliyorum

Son düzenleme:
2 yıllık evliyim ama 1 yıldır 2 ay oldu hala yok olmuyo drda giittim ne eşimde ne bede sorun yok 2 eylülü bekliyorum

Anladım canım sorun yoksa sizin bebiş oldukça nazlı çıkmış.
İnşallah bu ay sana da uğurrlu gelir ve bebişinde seninle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…