- 27 Ağustos 2012
- 303
- 10
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.781
yok canım becayiş değil 29 tane ile ek atama yapmışlar neden yapmışlar bende bilmiyorum 12sinde ayın ve maraşta var. tc mi girdim baktım kocanızın yanına atandınız yazıyo
Kızlarrrrrrr tayinim çıktı....Mevlama binlerce kere şükürler olsun
amin canım bebeğimin şansı bu...arkadaşları aradım da il içinde başvurmuş onların tanıdıkları 400 puanla geçiş yapamamışlar ben 45 puanla okula geçtim..gerçekten şans bu olsa gerek...iyi iyi çok sevindim.. hem bebiş geliyo hem kocanın yanına gidiyon daha ne olsun allah bozmasın..bebişin şansıyla geliyo
sağol canım benim...yavrumun kısmeti...annesinin bitanesi...canım tebrik ederimm çok sevindimm, bebişin şansı bu heraldee :))
hadi bir bebiş daha geldi desene aramıza................evet sizlere yan topikten son dakika haberleri veriyorummmmm
hattah test yaptı ve 2.cizgiyi silikte olsa biraz koyu ama gördükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canlarım diğer topikte yazdım ama burdan da paylasayım dedim..
Cücüğümün güm gümlerini net bir sekilde duydum
Boyu 1.14 santim olmus yavrucuğumun:)
Doktor normal gelisimi kalp atımı dedi..ve adanaya gitmeme izin verdiiiii
ben bebek sayfasını bir süreliğine kapattım kızlar uzun bir süre foruma da giremeyebilirim.Bebeğim karnımda ölmüş. Çok isteyince hep aksilikler peşimi bırakmadı. Kürtaj oldum ama olurken ben öldüğümü hissettim. zamana bırakıyorum Rabbim artık ne zaman nasip ederse kafama takmayacağım...
valla nasıl oldu bilmiyorum canım tayin işi oldu kaza atlattık araya bayram girdi derken dönüşte de kürtaj olmam gerektiğini söyledi doktorum yarın randevum var bakalım ne diyecek dr..serapcım Allah sabırlar versin canım çok üzüldüm şaşırdım.ben seni sürekli merak ediyordum nerde bu kız diye.üzülme demek işe yaramaz bilirim. gececek..
valla nasıl oldu bilmiyorum canım tayin işi oldu kaza atlattık araya bayram girdi derken dönüşte de kürtaj olmam gerektiğini söyledi doktorum yarın randevum var bakalım ne diyecek dr..
Şimdi daha iyiyim canım sancılar bitti kanama kesildi çok şükür....2 kere regl olup tekrar bebiş çalışmalarına başlayabilirmişiz.Çok şükür kürtajla çıkan parçayı göndermişlerdi bir sorun mu var diye o da temiz çıktı yani bebişin ölmesi dış etkenlere bağlıymış.Hakkımızdan hayırlısı diyorum.canım cevap yazmışsın teşekkür ederim umarım daha iyisindir...
Şimdi daha iyiyim canım sancılar bitti kanama kesildi çok şükür....2 kere regl olup tekrar bebiş çalışmalarına başlayabilirmişiz.Çok şükür kürtajla çıkan parçayı göndermişlerdi bir sorun mu var diye o da temiz çıktı yani bebişin ölmesi dış etkenlere bağlıymış.Hakkımızdan hayırlısı diyorum.
sağol canım inşallah başlarız bebiş çalışmalarına. sen nasılsın nasıl bebiş?iyi olmana sevindim canım.hayırlısı hakkımızda.temiz de çıkmış Allah'ın izniyle başlarsınız çalışmalara.dikkat et kendine
Herkes başka başka topiklere dağıldılar canım o yüzdendir... Nerelerdesin sen de uzun zamandır yoktun...merhaba kızlar neden kimseler yok artık bu topikte.. önceden keyfli sohbetler oluyodu ama artık yokk...(
Herkes başka başka topiklere dağıldılar canım o yüzdendir... Nerelerdesin sen de uzun zamandır yoktun...
hormonları ilaçla dengeye getirtebilirsiniz canım ama rahim nasıl y şeklinde oluyormuş onu anlamadım.:44:canım benim moralim çok bozuk o yüzden hiç bişey yapmak istemiyorum. doktora gittim biçok bişey çoktı çok üzüldüm. hormon testi yaptı hormonların düzensiz dedi ayrıcarahmin doğuştan y şeklinde o yüzden de bebek olmuyor olabilir dedi klomen verdi antibiyotik verdi ve bu ay da olmazsa rahim filmi çekip rahmimi genişletmek için ameliyat etcekmiş histereskopi diye bi yöntemle. öyle yani canım o yüzden yoktum epeydir.
burada denk geldikçe yazışırız. güzel bir bağ kuruldu topik sayesinde.ben de iyiyim çok şükür bulantılarım azaldı bebiş de iyi dedi doktor ikili test falan yaptırdık işte ööle.. bu topicin yeri bende de ayrı kızlar arada gelin yazışalımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?