Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

ne güzel erkenden duyacaksın bebişinin sesini....benim ki 20sine kaldı...

gördüm ya kalbinin attığını o bile yetti inan artık onun da bi canı ruhu var:)
hayırlısıyla gör ,duy gerisi önemli değil boşver..baska biseylerle uğras takma kafana günler çabuk geçio..gelmez dediğim ayın 13ü bile geldi:)

şimdi de boş gebelik olabilir mi korkusu var canım ya bende...

şimdi de boş gebelik olabilir mi korkusu var canım ya bende...

yok canım benim hiç öyle düsünme,senin değerlerinde çok güzel artıodu,bence imkansız..aklına kötü bise getirmemeye calıs..
benimde arada bir ya 13 ünde gittiğimde kalbi atmazsa dıye paranoyalarım var:S ama hemen iyi düsünüyorum,sesini duyucam insallah diyorum..
bu 9 ayı kendimize zehir etmeyip gerçekten tadını çıkaralım..

bilmiyorum canım bakalım 20 sinde duyarım inşallah ve çifte bayram yaparım...sen duydun mu bebişinin sesini...bizleri haberdar et olur mu?

ay kimsecikler yok artııııık :/ ben yazıyım bari .....
ben de arada bir geliyorum vakitler uyuşmuyor herhalde...Canım birde sana birşey soracaktım..Birinci sınıflarda rehberlik dersini kaldırmışlar sen kulüp aldın mı? rehberlik olmadığı için kulübümüzde var mı yok mu?

cancağızlar ben de geldim ama kimseler yok cidden
Kimsecikler uğramaz oldu...

serapcım ben dün gittim..buraya da yazcaktım.baktım kimse yok yazmadım:)
karmakarısık sesler arasında bi pıtırdı duyduk çok sükür
doktor kalbının 127 attığını bu haftalarda 120-140 arasının normal olduğunu,gelisiminn falanda normal olduğunu söyledi..bayramdan sonra 30 ekimde tekrar çağırdı kontrol için..
sende stres yapma.çok sükür kanamamız falan olmadığına göre hersey normal demek..seninde güzel haberlerini bekliyorum canım..
benim mide bulantım baslamadı:S sadece yemekten sonra midem yanıo gibi.bide çok aç kalırsam midem bi garip oluyo..neden bulanmıo midem:S

Allah'a çok şükür kanamamız falan yok ben de mide bulantı hafif var arkadaşlarımın ki daha fazlaydı onlara göre az...cumartesi gelecek mi bilmiyorum...ve araba bulamıyorum şimdiden ne maraşa ne antepe sinir oldum resmennn

slm kızlar kalp atışını ve keseyi ne zaman görürüm acaba :s

slm canım,ben keseyı adetım 2 gun gecınce gordum ve kan degerı 1293tu.bır daha da kanda baktırmadım zaten.15 gun gecınce de kalp atıslarımızı duyduk allahıma sukursen de duyarsın ıns.

serapcım saat başı arabalar oluyo ya yakın ıllerde,onlardan ayarlarsın otobüs isini...?
az kaldı mutlu sona seninde

serapcım saat başı arabalar oluyo ya yakın ıllerde,onlardan ayarlarsın otobüs isini...?
az kaldı mutlu sona seninde
ya canım urfadan sordurttum maraşa yer yok ama antepe var.o da çok sıkıntılı işte köyden ilçeye ilçeden urfaya urfadan antepe antepten maraşa..4 araba değiştirmek sıkıntı...ama ayarlayacağım olmazsa diğer arkadaş antepe arabayla geçecek onunla geçeceğim oradan maraşa geçeceğim...

nerelerdesiniz kimseler yok diye ben de girmiyordum herhangi bi gelişme de yoktu zaten.. bugün ise hem iyi hem kötü gelişmelerim var kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim düşük tehlikesi var diye rapor verdi. aynı zamanda bebeğimin kalp atışını duydum duygu karmaşası yaşadım diyebilirim....hepinizi öpüyrom inşallah sorunsuz alırız bebişlerimizi kucaamıza

bol bol dinlen canım...bende rapor almayı düşünüyorum benim lekelenmem yyok ama belim acayip ağrıyor...bazen dayanamıyorum hele de birinci sınıflar olunca sürekli eğik şeklinde durduğum için belimi düzlediğim zaman ağrısından duramıyorum..

hayırlı olsun canımmm ne tayini şimdi bu becaiş mi nereye atandın kocişin yanına mı yakın mıı?????????
yok canım becayiş değil 29 tane ile ek atama yapmışlar neden yapmışlar bende bilmiyorum 12sinde ayın ve maraşta var. tc mi girdim baktım kocanızın yanına atandınız yazıyo

yok canım becayiş değil 29 tane ile ek atama yapmışlar neden yapmışlar bende bilmiyorum 12sinde ayın ve maraşta var. tc mi girdim baktım kocanızın yanına atandınız yazıyo

iyi iyi çok sevindim.. hem bebiş geliyo hem kocanın yanına gidiyon daha ne olsun allah bozmasın..bebişin şansıyla geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…