Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

SLM KIZLAR NASILSINIZ BİR KAÇ GÜNDÜR GELEMİYORDUM KENDİMİ ANCA TOPLAYABİLDİMMM.. GÜZEL HABERLERİ OLAN VAR MI ?

büyümüüüüüş mü dedin:))) canımbenim ya inşallah sorunsuzca doğar bebislerimiz:) büyümesi içinde bebis olduğunu bos gebelik olmadığını göstertiyor:) saırsam

inşallah öyledir tatlım. ben de çıkar çıkmaz eşime boş değil heralde ki büyümüş dedim... hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin Allah

oh ohhhh çok sevindim bu bayram tatili haberine:)) napıyosunuz arkadaslarımmmmmm:) burası bizim uğurlu topıkımız ben bırakmam yazarım arada bir :)
benim eski doktorum vary arahimde kanama var diyen,o beni bugün çağırmıstı,gideyim mi bi ona
daha yeni doktorum 13 ekimde çağırdı sabredemiyorum..ama simdi bu salak adam yine kötü bisey söyler canımı sıkarsa diye de korkuyorum...napayım?

Çok sabremeyecek gibiysen git. Kötü bir şey söylerse de tınlama. Geçen sefer ki olayı düşün rahatla :)

Haydi pıtpıtları duy da gel inşallah. Habersiz bırakma bizi :)
Allahım binlerce kez şükürler olsun,hepimize hayırlısıyla bebislerimizi kucağımıza alacağımız günü görmeyi nasip ett
cücüğümün pıt pıtını duymadım ama gördümmm canım beniiimm ufacık bedeniyle kalbi de atıo
bu hematom var diyen doktordu ya,hematom küçülmüs falan dedi:)

canımmm amiiiiin hepimize inşallah sağlıklı bebişler versin Allah. sevindim senin adına :) senin bu doktor da kimsenin göremediğini görüyo heralde inşallah yoktur öyle bişe varsa da kötü bişe değildir...

benim mide bulantılarım sıklaştı ama yine de o kadar zorlamıyor buna dua ediyorum...gitmişsin doktora benim de bu hafta kaldı gibi görünüyor doktor işi

yoktu ki küçülsün deseydin canım sen de

valla diğer doktorum yok dedi..bu da artık küçülür büyük ihtimalle dedi..her iki durumda da sıkıntı yok gibi..darısı basına canım çok güzel bi duygu..

benim mide bulantılarım sıklaştı ama yine de o kadar zorlamıyor buna dua ediyorum...gitmişsin doktora benim de bu hafta kaldı gibi görünüyor doktor işi

yoktu ki küçülsün deseydin canım sen de

neden kaldı? benim midemde ağrıyo gibi,şiş,bulanıyo gibi bi tuhaf yani:)
doktora hiç bise demiyorum ya,bildiğin ukala UKala konusacak,doktor ya hani..o yüzden hiç bise demiyorum

neden kaldı? benim midemde ağrıyo gibi,şiş,bulanıyo gibi bi tuhaf yani:)
doktora hiç bise demiyorum ya,bildiğin ukala UKala konusacak,doktor ya hani..o yüzden hiç bise demiyorum
doktorum 13ünde yokmuş hastanede 15ine aldım ilk önce sonrada fikir değiştirdim 20sine çektim bayram öncesi 2 günü de rapor alacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa...yani 20sinde duyacağım yavrumun pıtpıtlarını..

beklemek biraz zor ama,sonu güzel olsun önemli değil:) bende 13 ünde tekrar gitcem..bakalım bu defa duyabılecek miyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…