Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

selam kızlar,benıde eklermısınz? benım kıde 17/18 eylulde olması gerekinş olmazda bebişim gelir sizinkilerde gelir inşallah allahınıznıyle

kırmızılar geeeeldddiiii... delirdim... aman hiç olmazsa zamanında geliyor.bir de onu dert etmiyorum.2 gün gecikmeden bişey olmaz herhalde.acayip ağrım var yalnız.diğer ay inşallah

bat 29 eylül şeker seraaappp..hep en sona kalıyorum..:44:beni de ekle lütfen :13: ilaç içip yatcam.görüşürük.

slm canım nasılsın bakalım...
İyi sayılırım canım acayip yoruldum evi temizledim iki gündür öldüm

Üzülmedin di mi canım eylülde hep beraber kalırız inşallah

İyi sayılırım canım acayip yoruldum evi temizledim iki gündür öldüm

Üzülmedin di mi canım eylülde hep beraber kalırız inşallah

bende tatil sebebiyle bugün temizledim bu hafta bi daha uğraşmam zaten haftasonu köye gidilecek galiba ama ben gitmek istemiyorummm

ben geldiiimmmm kızlar sanırım yumurtlama zamanını tutturamadımmm ama tutturmusta olabılırım emın olamıyorum salak gıbı oldum

ya kızlar sabah edt ağrısı gibi bi ağrım oldu ağrı kesici içtim şimdide miğdemde bulantı ve yanma var anlamdım neden acaba benm gibi oan var mı

ben geldiiimmmm kızlar sanırım yumurtlama zamanını tutturamadımmm ama tutturmusta olabılırım emın olamıyorum salak gıbı oldum
Ovu kullanıyor musun canım nasıl biliyorsun kaçırdığını

ya kızlar sabah edt ağrısı gibi bi ağrım oldu ağrı kesici içtim şimdide miğdemde bulantı ve yanma var anlamdım neden acaba benm gibi oan var mı
İlaç içmeseydin canım keşke bat'a az kalmış senin..

yok yok sen çalıştın ben hatırlıyorum senle ovu günlerimiz aynıydı inşallah arka arkaya vercez güzel haberleri...

sen batında az kalmış ağrı kesicisiz geçmiyo mu ağrın belki müjdeli haber yüzünden bu sancılar belirtiler adet ağrılarına çok benziyo nihayetinde, eğer dayanabiliyosan içme bi daha hap bence

neden gitmak istemiyorsun canım
Listeler harika olmuş

ya köye fındık toplamaya gidiyoruz ama yerden oda çok yorucu oluyomuş geçen hafta anladım, bu ay ii çalıştım umutluyum o yüzden çok yorulmak istemiyorum düşüğümdede battan bi gün önce halı yıkamıştım çok yorulmak istemiyorum o yüzden tekrar üzülmek istemiyorum...

geldim kızlar
hiçbir şey çıkmıcak cnm allahın izniyle. hadi bakalım git gel sağlıcakla
Geldim canım geldim yarın bütün sonuçlar çıkacak yarın 10 gibi çıkar dedi doktor testler

Çıkmaz canım sen gönlünü ferah tut. Allah'ın izniyle güzel haberlerle geleceksin buraya
Geldim kızlar

Ben geldim bayanlar
Hoşgeldin

selam kızlar,benıde eklermısınz? benım kıde 17/18 eylulde olması gerekinş olmazda bebişim gelir sizinkilerde gelir inşallah allahınıznıyle
Ekleriz canım İnşallah bu ay hepimiz alacağız o güzzel haberleri

Kız neyse bende üzülüyordum en sona ben kaldım diye.Hadi benden sonra bir müjdeli haber verecek kişi daha çıktı.En son sen kapatacaksın bu ayı desene.

Belli olmaz ki canım illa adetten 14 gün olacak diye birşey yok dur bakalım daha bat'a 13 gün var.

Listeyi nasıl hazırlıyorsunuz
Valla benim öğrenmem uzun sürdü canım

valla anlamadım gıttı bende saldım ıpını napıım artık
sende her gün çarp canım

Dikkat et canım ya bir daha üzülmeyesin

kullanıomda işte bi gece yapamadım sonra bırden sılıklestı gercı hcbızamanda tam krmızı olmadı anlamadım gıttı...

ben bu ay 2 gün çalıştım toplamda bi kere ovu testi yaptım çifti gördüm çalıştım o ara o kadar yoğunduk ki tekrar test yapacak vakit yoktu anca çarptım adamı bana ne demeli :)) ben umutluyum yaptım gerekeni bu ay bi geceden bişey olmaz spermcanlar 72 saat bekliyo yumoşları sen içini ferah tuttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…