- Konu Sahibi serap_serap
-
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞ ADAYIMIZ[/TD]
[TD]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuram[/TD]
[TD]2 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berro[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatibulut[/TD]
[TD]6 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby[/TD]
[TD]6 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sid16[/TD]
[TD]7 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]geridonusumkutusu[/TD]
[TD]7 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva[/TD]
[TD]9 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesalp[/TD]
[TD]10 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]12 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne[/TD]
[TD]14 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sibel_84[/TD]
[TD]21 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugce76[/TD]
[TD]21 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut27[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebson[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
İyi sayılırım canım acayip yoruldum evi temizledim iki gündür öldümslm canım nasılsın bakalım...
Üzülmedin di mi canım eylülde hep beraber kalırız inşallahkırmızılar geeeeldddiiii...delirdim... aman hiç olmazsa zamanında geliyor.bir de onu dert etmiyorum.2 gün gecikmeden bişey olmaz herhalde.acayip ağrım var yalnız.diğer ay inşallah
bat 29 eylül şeker seraaappp..hep en sona kalıyorum..:44:beni de ekle lütfen :13: ilaç içip yatcam.görüşürük.
İyi sayılırım canım acayip yoruldum evi temizledim iki gündür öldüm
Üzülmedin di mi canım eylülde hep beraber kalırız inşallah
bende tatil sebebiyle bugün temizledim bu hafta bi daha uğraşmamzaten haftasonu köye gidilecek galiba ama ben gitmek istemiyorummm
Ovu kullanıyor musun canım nasıl biliyorsun kaçırdığınıben geldiiimmmm kızlar sanırım yumurtlama zamanını tutturamadımmm ama tutturmusta olabılırım emın olamıyorum salak gıbı oldum
İlaç içmeseydin canım keşke bat'a az kalmış senin..ya kızlar sabah edt ağrısı gibi bi ağrım oldu ağrı kesici içtim şimdide miğdemde bulantı ve yanma var anlamdım neden acaba benm gibi oan var mı
kullanıomda işte bi gece yapamadım sonra bırden sılıklestı gercı hcbızamanda tam krmızı olmadı anlamadım gıttı...Ovu kullanıyor musun canım nasıl biliyorsun kaçırdığını
kullanıomda işte bi gece yapamadım sonra bırden sılıklestı gercı hcbızamanda tam krmızı olmadı anlamadım gıttı...
valla anlamadım gıttı bende saldım ıpını napıım artıktestte bir sıkıntı olmasın canım birde herkesde farklıdır yumurtlama tarihi bat'a daha var senin
valla anlamadım gıttı bende saldım ıpını napıım artıktestte bir sıkıntı olmasın canım birde herkesde farklıdır yumurtlama tarihi bat'a daha var senin
ben geldiiimmmm kızlar sanırım yumurtlama zamanını tutturamadımmm ama tutturmusta olabılırım emın olamıyorum salak gıbı oldum
ya kızlar sabah edt ağrısı gibi bi ağrım oldu ağrı kesici içtim şimdide miğdemde bulantı ve yanma var anlamdım neden acaba benm gibi oan var mı
neden gitmak istemiyorsun canım
Listeler harika olmuş
Geldim canım geldim yarın bütün sonuçlar çıkacak yarın 10 gibi çıkar dedi doktor testlerhiçbir şey çıkmıcak cnm allahın izniyle. hadi bakalım git gel sağlıcakla
Geldim kızlarÇıkmaz canım sen gönlünü ferah tut. Allah'ın izniyle güzel haberlerle geleceksin buraya
HoşgeldinBen geldim bayanlar
Ekleriz canım İnşallah bu ay hepimiz alacağız o güzzel haberleriselam kızlar,benıde eklermısınz? benım kıde 17/18 eylulde olması gerekinş olmazda bebişim gelir sizinkilerde gelir inşallah allahınıznıyle
Kız neyse bende üzülüyordum en sona ben kaldım diye.Hadi benden sonra bir müjdeli haber verecek kişi daha çıktı.En son sen kapatacaksın bu ayı desene.kırmızılar geeeeldddiiii...delirdim... aman hiç olmazsa zamanında geliyor.bir de onu dert etmiyorum.2 gün gecikmeden bişey olmaz herhalde.acayip ağrım var yalnız.diğer ay inşallah
bat 29 eylül şeker seraaappp..hep en sona kalıyorum..:44:beni de ekle lütfen :13: ilaç içip yatcam.görüşürük.
ben geldiiimmmm kızlar sanırım yumurtlama zamanını tutturamadımmm ama tutturmusta olabılırım emın olamıyorum salak gıbı oldum
Belli olmaz ki canım illa adetten 14 gün olacak diye birşey yok dur bakalım daha bat'a 13 gün var.ya kızlar sabah edt ağrısı gibi bi ağrım oldu ağrı kesici içtim şimdide miğdemde bulantı ve yanma var anlamdım neden acaba benm gibi oan var mı
Valla benim öğrenmem uzun sürdü canımListeyi nasıl hazırlıyorsunuz
sende her gün çarp canımvalla anlamadım gıttı bende saldım ıpını napıım artık
Dikkat et canım ya bir daha üzülmeyesinya köye fındık toplamaya gidiyoruz ama yerden oda çok yorucu oluyomuş geçen hafta anladım, bu ay ii çalıştım umutluyum o yüzden çok yorulmak istemiyorum düşüğümdede battan bi gün önce halı yıkamıştım çok yorulmak istemiyorum o yüzden tekrar üzülmek istemiyorum...
kullanıomda işte bi gece yapamadım sonra bırden sılıklestı gercı hcbızamanda tam krmızı olmadı anlamadım gıttı...
Hoşbulduk canım nasılsın daha öğrenememişsin herhalde.İnşallah güzel haberlerini alırız yarıngeldim kızlar
Geldim canım geldim yarın bütün sonuçlar çıkacak yarın 10 gibi çıkar dedi doktor testler
Geldim kızlar
Hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?