- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi serap_serap
-
aaaa o zaman yumurtladımm bennnnnDaha ne kadar kırmızı olacak kız.
kız ben nerde hergun carcam adamı ıkı gunde bır en fazla 3 gunde bır ıste...Boş ver canım sen her gün çarptıysan sorun yok demektir
aaaa o zaman yumurtladımm bennnnnama o gun carptımmı carpmadımmı hatırlamıomm o unden once yada sonrada olmus olsa kurtarırmı kızlar
birgün önce veya bir gün sonra farketmez canım spermcanlar epey bir süre canlı kalıyorlar merak etmeaaaa o zaman yumurtladımm bennnnnama o gun carptımmı carpmadımmı hatırlamıomm o unden once yada sonrada olmus olsa kurtarırmı kızlar
kız ben nerde hergun carcam adamı ıkı gunde bır en fazla 3 gunde bır ıste...
aaaaaa bak senın sansın daha fazla cunku test boyle cıkınca 36 saat ıcınde catlıyomus o zaman 24 saat yasıomus yanı senın bugun yarın catlıycak veeeee denk gelcekİnşallah canım, spermlerin 36 saat, yumurtaların da 24 saat canlı kaldığı düşünülürse neden denk gelmesin ki... Benim de durum aynı, dün beraberlik, bugün test sonucu resimdeki gibi ama bugün eşim yok, yarın nasipse tekrar beraberlik. Yani inşallah yakalarlar birbirlerini :13:
aaaaaa bak senın sansın daha fazla cunku test boyle cıkınca 36 saat ıcınde catlıyomus o zaman 24 saat yasıomus yanı senın bugun yarın catlıycak veeeee denk gelcek
İnşallah canım, spermlerin 36 saat, yumurtaların da 24 saat canlı kaldığı düşünülürse neden denk gelmesin ki... Benim de durum aynı, dün beraberlik, bugün test sonucu resimdeki gibi ama bugün eşim yok, yarın nasipse tekrar beraberlik. Yani inşallah yakalarlar birbirlerini :13:
benim 17 ve 22 günlerinde olmuş ovulasyon.. bende adamı 21inde bulup çarptım :)) inşallah yakalamışızdır:) test yaptım ikinci az çıktı bi daha yaptım o beyaz çizgi çok belli pem incecik yok gibi bi çizgi vardı bi tane yaptım o bozuk çıktı bugün hastaneye gittim tatil olduğunu unutupeczanede bulamadım açık yarına kaldı artık ilişkiden sonra 10. günde kesin çıkar heralde değilmi arkadaşlar
antepe geçiyorum canım saat 1de randevum var doktorda
bazıları çıktı canım bazıları çıkmadı. Benim demir bağlarında sorun vardı kansızlık diyeyim onun sonucu birde bi tane daha çıkmayan varmış onu anlayamadım yarın saat 10 da tekrar gideceğiz işte. Doktor ultrasyona da alıp kesin kararı verecek.Ameliyat işi yarın kesinlik kazanıyor yaninoldu canm tahliller çıktımı
inşallah cnm inşallahAyyy inşallah canım, ağzından bal damlıyor valla, inşallah dediğin gibi olur :13:
ne amelıyatı olcan serap?????hayrolabazıları çıktı canım bazıları çıkmadı. Benim demir bağlarında sorun vardı kansızlık diyeyim onun sonucu birde bi tane daha çıkmayan varmış onu anlayamadım yarın saat 10 da tekrar gideceğiz işte. Doktor ultrasyona da alıp kesin kararı verecek.Ameliyat işi yarın kesinlik kazanıyor yani
Bende buna inanıyorum canım eylül herkesi güldürecek inşallahinşallah cnm inşallahayy sanki bu ay cok ınsanı guldurcek gıbıme gelıo
ya canım bende nodüler troid var ve ameliyat olacaksın demişti doktor ta bundan 2 sene önce ama ben hiç düşmedim üzerine. Bebiş gelmeyince engel olabilir mi diye düşününce ameliyata karar verdik. O da doktor mecburen regl gününü beklememiz lazım dedi biter sonra ameliyatı yaparız deddi. İşte bebiş gelirse yine kalacak yok gelmezse belli bir tarih belirlenecek bat'a göre....ne amelıyatı olcan serap?????hayrola
Kanda mı baktıracaksın canım.Eğer baktıracaksan acilde bakıyorlar hemen.Değerin çıksada düşük olur değer.Batlar yaklaştıkça duramıyoruz değil mi yerimizde
hmm ıkı durumda senın ıcın ıyı aslında...hayrlısı hangısıyse o olsun artık cnmBende buna inanıyorum canım eylül herkesi güldürecek inşallah
ya canım bende nodüler troid var ve ameliyat olacaksın demişti doktor ta bundan 2 sene önce ama ben hiç düşmedim üzerine. Bebiş gelmeyince engel olabilir mi diye düşününce ameliyata karar verdik. O da doktor mecburen regl gününü beklememiz lazım dedi biter sonra ameliyatı yaparız deddi. İşte bebiş gelirse yine kalacak yok gelmezse belli bir tarih belirlenecek bat'a göre....
yok mu yakınlarda hastane ya da bekle bir kaç ggün daha ama araya haftasonu giriyor.hep böyle denk gelir.Yarın baktır istersen ama geç döllenme de olduysa çıkmayabilir canım bilgin olsunya canım o gittiğim hastanede sadece çocuk acil vardı geri döndüm..ortada kalmış gibi hissettim kendimivalla durulmuyo aynen...
ayy daha bnm cok gunum var ama basladım bıle kurtlanmayaya canım o gittiğim hastanede sadece çocuk acil vardı geri döndüm..ortada kalmış gibi hissettim kendimivalla durulmuyo aynen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?