- Konu Sahibi serap_serap
-
geldim kızlar
Geldim canım geldim yarın bütün sonuçlar çıkacak yarın 10 gibi çıkar dedi doktor testler
Belli olmaz ki canım illa adetten 14 gün olacak diye birşey yok dur bakalım daha bat'a 13 gün var.
hoşgeldin canım hadi bakalım hayırlısı hakkında yarın alırım güzel haberlerini inşallah telde mi öğrencen yine mi gitcen...
kuramın günü 2 eylül ne 14- ü ne 13 ü anlamadım banada deyin yaww :26:
[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞ ADAYIMIZ[/TD]
[TD]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuram[/TD]
[TD]2 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berro[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatibulut[/TD]
[TD]6 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby[/TD]
[TD]6 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sid16[/TD]
[TD]7 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]geridonusumkutusu[/TD]
[TD]7 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva[/TD]
[TD]9 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesalp[/TD]
[TD]10 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]12 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne[/TD]
[TD]14 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevodileksu[/TD]
[TD]18 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sibel_84[/TD]
[TD]21 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugce76[/TD]
[TD]21 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut27[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebson[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemtnc[/TD]
[TD]29 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yok gideceğim canım ameliyat için kesin karar verilecek...
Ben kuram için yazmamıştım canım onu yasemnn için yazmıştım yanlış yazmışım
anladım iyi bakalım hayırlısı akşama anca haberini alırız o vakit bekleriz biz yeterki güzel haber olsun , ya ben bu battan 14 gün önce yumurtlama olayına inanıyom eğer birden fazla yumurtlama gibi bir durumun yoksa doğru en azından bende tutuyobatın 12 eylülse tam bugünler arka arkaya çarp yasemnn adamıııı benden demesiii..................
ben ikindiyi kılmaya gidiyorum akşama eve misafirim var ona hazırlık yapacam ama ben evde olmayıp kaçacam yani yarın anca görüşürüz kızlarrr gendünüze iyi bakın byee
anladım iyi bakalım hayırlısı akşama anca haberini alırız o vakit bekleriz biz yeterki güzel haber olsun , ya ben bu battan 14 gün önce yumurtlama olayına inanıyom eğer birden fazla yumurtlama gibi bir durumun yoksa doğru en azından bende tutuyobatın 12 eylülse tam bugünler arka arkaya çarp yasemnn adamıııı benden demesiii..................
ben ikindiyi kılmaya gidiyorum akşama eve misafirim var ona hazırlık yapacam ama ben evde olmayıp kaçacam yani yarın anca görüşürüz kızlarrr gendünüze iyi bakın byee
Merhaba kızlar. Bakın benim 8. gün ovulasyon testim. Siklusum tam 27 gün olup şaşmamasına rağmen, ortalamalara göre de 13-14. gün yumurtlamam gerekmesine rağmen ben hamile kalıp düşük yaptığım ay 9. günde yumurtladığımı anladım. O yüzden bu ay testi 8. günümde uygulamaya başladım. Teste kalsa 10. gün test yapmaya başlanması gerekiyor. Yani kısaca demek istediğim şu; siklusunuz ne kadar düzenli olursa olsun, yumurtlamanız erken ya da geç olabiliyor. O yüzden teste de adetiniz bittiğinde başlamanız en uygunu. Ve adet bittiği günden itibaren bir sonraki adete kadar gün aşırı beraberlik şansımızı yükseltecektir. Bakalım ben bu ay da böyle deneyeceğim, inşallah buluşurlar bu ay.
[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuram
[/TD]
[TD]2 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berro
[/TD]
[TD]5 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatibulut
[/TD]
[TD]6 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]6 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sid16
[/TD]
[TD]7 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]geridonusumkutusu
[/TD]
[TD]7 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva
[/TD]
[TD]9 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesalp
[/TD]
[TD]10 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn
[/TD]
[TD]12 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]14 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevodileksu
[/TD]
[TD]18 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sibel_84
[/TD]
[TD]21 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugce76
[/TD]
[TD]21 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut27
[/TD]
[TD]23 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebson
[/TD]
[TD]23 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]25 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemtnc
[/TD]
[TD]29 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
çalıstım ama ne zaman calıstım denk getırebıldımmı onu bılmıom kiyok yok sen çalıştın ben hatırlıyorumsenle ovu günlerimiz aynıydı inşallah arka arkaya vercez güzel haberleri...
ben adetimden 2 gun sonra basladım testlerı yapmaya ama ılk defa yapıom anlamadım bende pek acıkcası...Belli olmaz ki canım illa adetten 14 gün olacak diye birşey yok dur bakalım daha bat'a 13 gün var.
sende her gün çarp canım
hadi bakalım inşallahhhhhben bu ay 2 gün çalıştım toplamda bi kere ovu testi yaptım çifti gördüm çalıştım o ara o kadar yoğunduk ki tekrar test yapacak vakit yoktu anca çarptım adamı bana ne demeli :)) ben umutluyum yaptım gerekeni bu ay bi geceden bişey olmaz spermcanlar 72 saat bekliyo yumoşları sen içini ferah tuttt
Benim de 19 Eylül canım.
bende de böyle çıkmıstı en fazla ya bu tam kırmızı demek oluyomu:44::44::44:Bende aynı şeyi diyorum canım kişiden kişiye değişiyor... en iyisi gün aşırı çarpmak
Boş ver canım sen her gün çarptıysan sorun yok demektirben adetimden 2 gun sonra basladım testlerı yapmaya ama ılk defa yapıom anlamadım bende pek acıkcası...
bende de böyle çıkmıstı en fazla ya bu tam kırmızı demek oluyomu:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?