Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

canım pazartesi günü evde test yapmıştım her zaman olduğu gibi negatif çıkmıştı kan da baktırmaya hiç gerek görmedim olsa zaten çıkardı

valla benim de 4 gün borcum var artık uygun bi zaman da ödiyecez

Normalde düzenli midir canım?:26:
Benim 2 gün olacak birde urfaya giderken tutamamıştım 3 gün hemen tutar öderiz napalım borçlu kalmayı sevmem.

Normalde düzenli midir canım?:26:
Benim 2 gün olacak birde urfaya giderken tutamamıştım 3 gün hemen tutar öderiz napalım borçlu kalmayı sevmem.

yok canım pek düzenli sayılmaz ya 5 gün seker yada 10 gün değişiyo işte :44::44:kimiside diyo böyle sekme olunca rahim kendini hamileliğe hazırlıyomuş artık ne kadar doğru bilemem tabi
urfa yanıyodur canım çok sıcaktır oralımısın sen
bende uygun bi zaman da hemen borcu kapatacağım

Yok canım oralı değilim orada görev yapıyorum tayin işi için gitmiştim. gerçektende yanıyordu. İyi ki tutmamışım dedim orucu yoksa bir yerde yığılıverilirdim.Bende nişanlıyken doktora gitmiştim kendimi tuhaf hissediyordum gögüslerim acayipti.Doktor tahlil istedi.Vücut çocuk istiyor demişti evli misin diye sordu bende hayır dedim.Evli olsaydın hemen çocuk yapın diyecektim dedim.Süt hormonları mı ne varmış onlarda aşırı bir artış varmış yani beden istiyormuş.Keşke şimdi öyle birşey olsa bir dakika durmam

anladım canım iyi ki tutmamışsın yoksa gerçekten sağlık sorunu yaşardın allah korusun ilk kez senden böyle bişey duydum canım ya gerçekten vücudumuz ne hormonlarımız ne kadar garip çok tuhaf gerçekten şimdi de öyle deli gibi isteseya vücut hemen çalışmalar başlanır valla

canım süt hormonu yani prolaktin ama oda çok yüksek olunca gebeliğe engel olur:26::26: canım senin tedaylı hormon tahlilerin yapıldı mı hiç :44:

Yapıldı canım hiç bir sorun yok tsh bile normal çıktı ama doktoruma söyledim bende guatr var diye yok dedi.Artık açıklama yaptım hocam benim kanda çıkmıyor ultrasyonda çıkıyor dedim.Sorun olmaz demişti
ama detaylı bir kontrol istiyorum bayramın dördüncü günü gideceğim nasipse...

düzgün çıkması gayet güzelmiş canım sorun yoksa ne ala

hormon tahlili ilk 3 gün için de oluyo canım bilgine sizde ne sorun var canım :26:ne kadar zamandır bebek istiyosunuz

Son düzenleme:
düzgün çıkması gayet güzelmiş canım sorun yoksa ne ala

hormon tahlili ilk 3 gün için de oluyo canım bilgine sizde ne sorun var canım :26:
Biliyorum canım ama bayrama denk geliyor napabilirim ki zamanlama kötü oldu.Bizde herhangi görünür bir sorun yok doktor normal diyor çalışmalara devam demişti. Ama zamanı gelmemiş demek ki yumurtlama herşey normal. Birazcık strese giriyoruz herhalde olmamasını ona bağlıyorum.6 ayı devirdik canım bu ay da bittiğine göre..

Son düzenleme:

canım topicin hayırlı olsun hem sana hem de bizlere uğur getirsin inşallah.Ben nerde bi eylül topici görsem ordayım inşallah bu ay bizim ayımız olsun

bn de 4 eylül ü beklyrum

canım topicin hayırlı olsun hem sana hem de bizlere uğur getirsin inşallah.Ben nerde bi eylül topici görsem ordayım inşallah bu ay bizim ayımız olsun

bn de 4 eylül ü beklyrum
İnşallah canım sana da uğurlu gelir topic güzel haberlerini alırız burada. Kutlamada yaparız..

Serapcım eğer guatr veya tiroitten şüphen varsa en iyisi Endokrinoloji uzmanına görün.daha net sonuçlar alıyorsun ve doktor mutlaka yönlendiriyor seni.ben yeni gittim.tiroitine baktır demişti jinekoloğum.sorun çıkmadı Allahtan.ama yine de doktor iyotlu tuz kullanmamı ve bol deniz ürünü yememi önerdi.zaten gebe olsak bile 3 ayda bir tiroit hormonu için test yaptırmamız gerekmiş.geciktirme bence.

artık işlerimiz bayramdan sonra ya kalıyo canım :119:
canım sizde daha çok yeniymişsiniz daha 6 ay olmuş allahım inşş aratmadan nasip eder

Canım bende nodüler guatr var.Doktorum zaten ameliyat demişti genel cerrahla görüşmüştüm.Çünkü ileri yıllarda kanser riski var demişti. İşte bayramdan sonra eğer gerekiyorsa ameliyatta olacağım okullar tam açılmadan yaptırayım ameliyatı çıksın yoksa ileri de zaten bende sıkıntı olacak.Belki bu sebeple bebişte gelir.Bilgi için teşekkürler canım olmazsa ilk başta endokrinoloji uzmanına giderim. Gebelik için mi gitmiştin yoksa başka bir sebeple mi?

jinekolojide kan ve idrar testi yaptırmıştım bir sorun var mı diye..jinekolog tiroitten şüphelendi ve endokrinolojiye yönlendirdi.o yüzden gitmiştim.orda da kan testini yeniledik.sorun yok dedi.doktorun dediğine göre gebelik öncesi gitmek çok daha iyiymiş.çünkü gebelikten sonra teşhis konulursa tedavi süreci zorlaşıyormuş.

İnşallah canım doktorda önemli ya ilk doktora gittiğimde daha yeni başlamışsınız dedi hiç ilgilenmedi bile bir yıl deneyecekmişiz olmazsa gidecekmişiz. O yüzden doktor her zaman söylerim önemli bakalım bende ne çıkacak..Ama ben biliyorum bende guatr var bu bir adımdır herhalde doktor için...

Bilmem canım bu 6 ay nasıl geçti gel birde bana sor. Mevlam isteyen herkese nasip etsin...

aylar yıllar geçiyo canım hiç anlamıyoruz bile koşturmadan uğraşmaktan

benim eşim de geleli bu ayla beraber 6 ay olacak canım ne çabuk geçmiş canım ama ayrıyken sanki yıllar gibi uzun gelmişti zaman sanki duruyodu geçmek bilmemişti hiç özlem hasret bitirmişti bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…