- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
Valla canım sorma çok güzel denk geldi inşallah başka bir sorun olmaz da güzel bir şekilde değerlendiririz şu yumoş tarihlerini.Sonrada kocişi yollarım okul açılıyoor çocuklarla ilgilenmekten aklıma gelmez herhalde bu ay ki kadar da stres yapmam.bol bol oksijen huzur sakinlik ohhhh daha ne olsun işte bebiş inşş hemen yola çıkarrr
Yok canım biliyorum zaten geçen sen yaşadım tecrübeliyim o konuda senin kadar uzun zaman olmasa da benim de görmediğim oldu eşimi.Hatta durup durup ağlıyordum küçücük birşeyde patlayabiliyordum.Eşimde anlıyordu tabi ondan dolayı olduğunu sürprizi fazladır o konuda
Bence de canım köyden bir kızı birisine verdiler bir hafta içinde nişanlandı bir hafta sonu düğünü oldu 1 ay sonra öğrendik ki kız hamile kalmış anlamıyorum severek almadı isteyerk de çarpıştıklarını zannetmiyorum ama ne hikmetse hamile kalıyorlar sıra bize gelince mevlam birşeyleri engelliyor tabi vardır bunda da bir hayır ne diyelim
İşte kafamı kurcalayan bu canım ya.Demek ki nasip diye birşey var.Herşey nasiple. Önceden guatr diye birşey yokmuymuş veya diğer hastalıklar mevlam istedi mi veriyor. Kimse yumoşu da hesapladığını düşünmüyorum. İşte planlayınca hep aksilikler çıkıyor çünkü bir beklenti var ve ister istemez insan strese giriyor..ne güzel canım eşin artık sana bol bol süpriz yapar şaşırtır seni
dediğin örnekler çok canım hemen ayına hamile kalıyolar hayret edilecek bi durum allah nasip ettikten sonra önünde hiç bi engel duramıyobenim karşım da oturan bi arkadaşım var daha kızı yaşına girmeden 2. ye kazala hamile kaldı ve kan testinde pozitifi görünce oturup ağlamış hamileyim diye bi de geçmiş karşıma anlatıyo sanki durumumu bilemez gibi anlamaz gibi yaşamayan çekmeyen anlamayo bilmiyo iştee
Valla canım sorma çok güzel denk geldi inşallah başka bir sorun olmaz da güzel bir şekilde değerlendiririz şu yumoş tarihlerini.Sonrada kocişi yollarım okul açılıyoor çocuklarla ilgilenmekten aklıma gelmez herhalde bu ay ki kadar da stres yapmam.
Sağol canım inşallah çok güzel ve verimli bir şekilde geçer bu eğitim-öğretim yılı.Kasmamak lazım. Evet sonuna kadar katılıyorum biz artık görev haline getirdik o yüzden o gün olacak hadi olsun da bitsin gözüyle baktık hep çünkü bu da önemli bir etken tabi ki...evet canım yeni öğretim yılı başlıyo şimdiden hayırlı olsun sizeeski dr bana hep derdi özel günlerde hamile kalacağım diye yapmayın derdi rahat bırak kendini hiçbişey düşünme kasma diye sen de öyle yap canım olacağı varsa tek seferden bile olur yeter ki rabbim nasip etsin oldursun
İşte kafamı kurcalayan bu canım ya.Demek ki nasip diye birşey var.Herşey nasiple. Önceden guatr diye birşey yokmuymuş veya diğer hastalıklar mevlam istedi mi veriyor. Kimse yumoşu da hesapladığını düşünmüyorum. İşte planlayınca hep aksilikler çıkıyor çünkü bir beklenti var ve ister istemez insan strese giriyor..
Öyle canım bazen düşünüyorum görev yaptığım köydekiler 2-3 ay geçince öğreniyorlar hamile olduklarını ve zannetmiyorum yumoş tarihlerini hesapladıklarını ve benim yaşımdaki kişilerin 5-6 tane çocukları var yaaaa.öyle tabi canım annelerimiz zamanın da ultrason bile yokmuşannem der hep hamile olduğumuz adetimiz gecikince anlardık ve bebeği doğurunca görürdük sağlıklı mı diye ne 2 testler varmış ne de başka şey
yüce allah yeter ki istesin rabbim hepimize nasip etsin
Sağol canım inşallah çok güzel ve verimli bir şekilde geçer bu eğitim-öğretim yılı.Kasmamak lazım. Evet sonuna kadar katılıyorum biz artık görev haline getirdik o yüzden o gün olacak hadi olsun da bitsin gözüyle baktık hep çünkü bu da önemli bir etken tabi ki...
Bende ki bu ay değişiklikleri görseydin canım sen kesinlikle hamilesin derdin işte vücudumuzu bile dengesizleştiriyoruz.kesinlikle gözümüz aklımız hep takvim de o gece geldiğin de insan geriliyo ister istemez bilinçaltına yerleşmiş bi kere ne yapsan olmuyobütün bunlar birleşince kocaman sorun haline geliyo adet günü geldiğinde de kendimiz dinlemeye başlıyoruz ya vücudumuz da yada bizde değişiklikler arıyoruz
mesaj tekrarıkesinlikle gözümüz aklımız hep takvim de o gece geldiğin de insan geriliyo ister istemez bilinçaltına yerleşmiş bi kere ne yapsan olmuyobütün bunlar birleşince kocaman sorun haline geliyo adet günü geldiğinde de kendimiz dinlemeye başlıyoruz ya vücudumuz da yada bizde değişiklikler arıyoruz
Öyle canım bazen düşünüyorum görev yaptığım köydekiler 2-3 ay geçince öğreniyorlar hamile olduklarını ve zannetmiyorum yumoş tarihlerini hesapladıklarını ve benim yaşımdaki kişilerin 5-6 tane çocukları var yaaaa.
canım belkide nasıl hamile kaldıklarını dahi bilmiyolardırbiz uğraş dur yok yumurta hesabı yok çatladımı yok tuttu mu tutmadı mı bende önce evlenen arkadaşlarımın çocukları 1 yaşına girdi bende sonra da evlenenlerin çoğu hamile yakında hepsi doğurur ben hala koşturmacadayım tadavi aşamasındayım allahım çok büyük büyük bi sınavdayız sınanıyoruz işte rabbim tez zamanda bizleri de güldürür
Bende ki bu ay değişiklikleri görseydin canım sen kesinlikle hamilesin derdin işte vücudumuzu bile dengesizleştiriyoruz.
zaten her ay psikolojik olarak hamileyiz canımkafa vücut ister istemez kendini şartlandırıyo işte
Amin canım inşallah en kısa zamanda bebişlerimizin var olduğu haberlerini alırız.Üzülmek yok canım bak ben çocuk için ameliyat olmayı bile göze alıyorum zaten bir kucağıma alayım göstereceğim ben ona...
Eşim diyor bir gelsin ben ona edeceğimi biliyorum diye.inşş canım inşş o günlerde gelecek allahın izniyle sabrımızn mükafatını alacağız bizde
ahh bi olsalar hep ona anlatacağım ne kadar çok istedğimi neler yaşadığımı üzüldüğümü nasıl hasretle özlemle beklediğimi kollarıma aldığım günü görsem başka bişey istememonun heop totosunu ısırıcam beni bu kadar bekletti diye
sorma canım ya bir tane belirti de olmayıversin erken gebelik belirtilerinin hepsi bende vardı bu ay herkes hamilesin dedi ama çok fena çakıldım yere kan tahlilini alınca.
Amin canım seneye kucağımızda olur inşallah bebişlerimiz. Bende çıktım canım yarıın görüşürüz.Kendine dikkat etinsan resmen dibe vuruyo o anda bişey düşünemiyosun inanamıyosun bile çünkü olmasını istediğin şey yine yok yine yok
amann canım bu günlerde geçecek allahın izniyle sonra bu günlerimiz hiç hatırlamıcaz hepsi geride kalacak
neyse tatlım ben çıkıyorum duşa girmem lazım bu gece son sahur zaten allahım inşş seneye bebişlerle ramazana girmeyi nasip etsin yarab
iyi geceler canım allahım rahatlık versin görüşmek üzere
Eşim diyor bir gelsin ben ona edeceğimi biliyorum diye.
Neyse canım benim bademciklerim inmiş nefes almakta zorlanıyorum faranjitte var. Ben çıkayım.
Kendine çok çok iyi bak inşallah bu topic uğurlu gelirde gelen herkes hamiş kalır...
Amin canım inşallah bebişlerimiz bize bu şekildekalp kalbe karşıymış canım bende çıkıyorum diye yazmıştımçok çok geçmiş olsun dikkat et kendine
inşş canım bu topic hepimize uğur getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?