Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

bol bol oksijen huzur sakinlik ohhhh daha ne olsun işte bebiş inşş hemen yola çıkarrr
Valla canım sorma çok güzel denk geldi inşallah başka bir sorun olmaz da güzel bir şekilde değerlendiririz şu yumoş tarihlerini.Sonrada kocişi yollarım okul açılıyoor çocuklarla ilgilenmekten aklıma gelmez herhalde bu ay ki kadar da stres yapmam.

ne güzel canım eşin artık sana bol bol süpriz yapar şaşırtır seni

dediğin örnekler çok canım hemen ayına hamile kalıyolar hayret edilecek bi durum allah nasip ettikten sonra önünde hiç bi engel duramıyo benim karşım da oturan bi arkadaşım var daha kızı yaşına girmeden 2. ye kazala hamile kaldı ve kan testinde pozitifi görünce oturup ağlamış hamileyim diye bi de geçmiş karşıma anlatıyo sanki durumumu bilemez gibi anlamaz gibi yaşamayan çekmeyen anlamayo bilmiyo iştee

İşte kafamı kurcalayan bu canım ya.Demek ki nasip diye birşey var.Herşey nasiple. Önceden guatr diye birşey yokmuymuş veya diğer hastalıklar mevlam istedi mi veriyor. Kimse yumoşu da hesapladığını düşünmüyorum. İşte planlayınca hep aksilikler çıkıyor çünkü bir beklenti var ve ister istemez insan strese giriyor..

evet canım yeni öğretim yılı başlıyo şimdiden hayırlı olsun size eski dr bana hep derdi özel günlerde hamile kalacağım diye yapmayın derdi rahat bırak kendini hiçbişey düşünme kasma diye sen de öyle yap canım olacağı varsa tek seferden bile olur yeter ki rabbim nasip etsin oldursun

Sağol canım inşallah çok güzel ve verimli bir şekilde geçer bu eğitim-öğretim yılı.Kasmamak lazım. Evet sonuna kadar katılıyorum biz artık görev haline getirdik o yüzden o gün olacak hadi olsun da bitsin gözüyle baktık hep çünkü bu da önemli bir etken tabi ki...

öyle tabi canım annelerimiz zamanın da ultrason bile yokmuş annem der hep hamile olduğumuz adetimiz gecikince anlardık ve bebeği doğurunca görürdük sağlıklı mı diye ne 2 testler varmış ne de başka şey
yüce allah yeter ki istesin rabbim hepimize nasip etsin

Öyle canım bazen düşünüyorum görev yaptığım köydekiler 2-3 ay geçince öğreniyorlar hamile olduklarını ve zannetmiyorum yumoş tarihlerini hesapladıklarını ve benim yaşımdaki kişilerin 5-6 tane çocukları var yaaaa.

kesinlikle gözümüz aklımız hep takvim de o gece geldiğin de insan geriliyo ister istemez bilinçaltına yerleşmiş bi kere ne yapsan olmuyo bütün bunlar birleşince kocaman sorun haline geliyo adet günü geldiğinde de kendimiz dinlemeye başlıyoruz ya vücudumuz da yada bizde değişiklikler arıyoruz

Bende ki bu ay değişiklikleri görseydin canım sen kesinlikle hamilesin derdin işte vücudumuzu bile dengesizleştiriyoruz.

mesaj tekrarı

Son düzenleme:

canım belkide nasıl hamile kaldıklarını dahi bilmiyolardırbiz uğraş dur yok yumurta hesabı yok çatladımı yok tuttu mu tutmadı mı bende önce evlenen arkadaşlarımın çocukları 1 yaşına girdi bende sonra da evlenenlerin çoğu hamile yakında hepsi doğurur ben hala koşturmacadayım tadavi aşamasındayım allahım çok büyük büyük bi sınavdayız sınanıyoruz işte rabbim tez zamanda bizleri de güldürür

Amin canım inşallah en kısa zamanda bebişlerimizin var olduğu haberlerini alırız.Üzülmek yok canım bak ben çocuk için ameliyat olmayı bile göze alıyorum zaten bir kucağıma alayım göstereceğim ben ona...

sorma canım ya bir tane belirti de olmayıversin erken gebelik belirtilerinin hepsi bende vardı bu ay herkes hamilesin dedi ama çok fena çakıldım yere kan tahlilini alınca.
zaten her ay psikolojik olarak hamileyiz canım kafa vücut ister istemez kendini şartlandırıyo işte

inşş canım inşş o günlerde gelecek allahın izniyle sabrımızn mükafatını alacağız bizde

ahh bi olsalar hep ona anlatacağım ne kadar çok istedğimi neler yaşadığımı üzüldüğümü nasıl hasretle özlemle beklediğimi kollarıma aldığım günü görsem başka bişey istemem onun heop totosunu ısırıcam beni bu kadar bekletti diye

Eşim diyor bir gelsin ben ona edeceğimi biliyorum diye.
Neyse canım benim bademciklerim inmiş nefes almakta zorlanıyorum faranjitte var. Ben çıkayım.
Kendine çok çok iyi bak inşallah bu topic uğurlu gelirde gelen herkes hamiş kalır...

sorma canım ya bir tane belirti de olmayıversin erken gebelik belirtilerinin hepsi bende vardı bu ay herkes hamilesin dedi ama çok fena çakıldım yere kan tahlilini alınca.

insan resmen dibe vuruyo o anda bişey düşünemiyosun inanamıyosun bile çünkü olmasını istediğin şey yine yok yine yok

amann canım bu günlerde geçecek allahın izniyle sonra bu günlerimiz hiç hatırlamıcaz hepsi geride kalacak

neyse tatlım ben çıkıyorum duşa girmem lazım bu gece son sahur zaten allahım inşş seneye bebişlerle ramazana girmeyi nasip etsin yarab

iyi geceler canım allahım rahatlık versin görüşmek üzere

Amin canım seneye kucağımızda olur inşallah bebişlerimiz. Bende çıktım canım yarıın görüşürüz.Kendine dikkat et
Hadi tatlı rüyalar herkese

kalp kalbe karşıymış canım bende çıkıyorum diye yazmıştım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine

inşş canım bu topic hepimize uğur getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…