Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Eşimden ayrı kalmayı hiç düşünemiyorum canım ya iyi sabretmişsiniz. Bende eylülde ayrı kalacağım ama şimdiden eşim her hafta sonu yanındayım diyor bende o 5 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum...

Canım ben öğretmenim ve kadrom urfada eş özründen tayin istedim ama sınıfçı olduğum için şu 4+4+4'den dolayı olacağını hiç zannetmiyorum yani bu sene de ayrıyım eşimden...

anlıyorum cnm bn de öğertmnim doğuda çalıştım şimdi memlekettyim eşim de sınıfçı bn okul önceciym o da eş durumundan gelebildi yanıma.Ama artık çok zor ya Allah tez zamanda kavuştusun inşallah

Ne güzel canım benim şansıma bu sene 4+4+4 vurdu eşim öğretmende değil ki o benim yanıma gelsin özelde çalışıyor gelmesi imkansız böyle ayrı ayrı gurbette yaşayacağız.

canım sen bence hiç düşünme bak eşin haftasonu yanında olacak ne kadar güzell

beni eşim geçen sene temmuzda annemin yanına bıraktı ve bidaha şubatta biribirimizi gördükinanılmaz zordu tel yoktu ve tek görüşebileceğimiz net vardı o kadar sıkıntılıydı ki anlatılmaz bişeydi annem babam yanımda ama eşin yeri çok çok farklı kolum kanadım kırık gibiydi hep bi yanım eksikti ama çok şükür sabrettik kavuştuk sonun da zafer bizim olduu

aileme de düşkünüm ama dediğin gibi eşimin yeri çok farklı ayrı kalamıyorum gerçi o da ayrılmak istemiyor bayramda herkes kendi memleketinde geçirsin diye bir laf atıldı ortaya ne ben kabul ettim ne eşim. ilk gün eşimin memleketinde ikinci günü annemlerin yanına geçeceğiz gidiyorsakta beraber kalıyorsakta beraberiz. Bakalım urfada napacağım.Biraz ilk başta sorun yaşayacağım o da eşim yıllık izninin bir kısmını kullanacak çünkü eylül 2-3 tam benim yumoş tarihlerim olacak es geçmemek lazım tam gaz yola devam diyoruz uzak kalsak bile

hamileilğin bu kadar planlı bir iş olduğunu bilseydim 8 ay beklermiydim hiç.Ne zormuş anne olmak

hamileilğin bu kadar planlı bir iş olduğunu bilseydim 8 ay beklermiydim hiç.Ne zormuş anne olmak

Bende 6 ay bekledim canım ama urfadayım diye zorluk çekerim eşimde yanımda yok diye istememiştik ama dediğin gibi bu şekilde olacağını bilseydim ilk geceden başlardım..

birlikte olmakta sonuna kadar haklısınız canım aygı gayrı mı olurmuş öyle çok saçma bende eşimin işi gereği ailemden uzak yerdeyim eşim benim diğer yarım oldu burda birbirimizden başka kimsemiz yok ou yüzden sana sonuna kadar hak veriyorum

hem bak yumoş gününde de berabersiniz çok iyi değrlendirin canım keyfini çıkartın

O yüzden diyorum ya canım kafam rahat olacak köyde olacağım hava mis gibi tertemiz herşeyden uzaktayım kociş yanımda olacak akşama kadar. Kim tutar beni sonra da gelsin bebişler.

Amin canım ama azcık ayrı da kalınnca daha iyi olur mu diye de düşünmüyor değilim..
yok bitanem ya şimdi böyle söylüyosun o zamnalar gelsin bak ne kadar içleneceksin çok zor gelecek sana
ne kadar haklısn canım ne kadar zormuş anne olmak hele ki bizim gibi isteyipte hamile kalamayanlar için resmen iğneyle kuyu kazıyoruz acaba tünel sonun da ışık var mı yoksa daha çook uzak mı çıkış yolu
Bende 6 ay bekledim canım ama urfadayım diye zorluk çekerim eşimde yanımda yok diye istememiştik ama dediğin gibi bu şekilde olacağını bilseydim ilk geceden başlardım..

valla canım millet çatır çatır hamile kalıp doğuruyo kimi istemeden kimi de isteyerek ne kadar şanslılar

O yüzden diyorum ya canım kafam rahat olacak köyde olacağım hava mis gibi tertemiz herşeyden uzaktayım kociş yanımda olacak akşama kadar. Kim tutar beni sonra da gelsin bebişler.

bol bol oksijen huzur sakinlik ohhhh daha ne olsun işte bebiş inşş hemen yola çıkarrr

yok bitanem ya şimdi böyle söylüyosun o zamnalar gelsin bak ne kadar içleneceksin çok zor gelecek sana
Yok canım biliyorum zaten geçen sen yaşadım tecrübeliyim o konuda senin kadar uzun zaman olmasa da benim de görmediğim oldu eşimi.Hatta durup durup ağlıyordum küçücük birşeyde patlayabiliyordum.Eşimde anlıyordu tabi ondan dolayı olduğunu sürprizi fazladır o konuda

valla canım millet çatır çatır hamile kalıp doğuruyo kimi istemeden kimi de isteyerek ne kadar şanslılar
Bence de canım köyden bir kızı birisine verdiler bir hafta içinde nişanlandı bir hafta sonu düğünü oldu 1 ay sonra öğrendik ki kız hamile kalmış anlamıyorum severek almadı isteyerk de çarpıştıklarını zannetmiyorum ama ne hikmetse hamile kalıyorlar sıra bize gelince mevlam birşeyleri engelliyor tabi vardır bunda da bir hayır ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…