- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.081
evet canım çok şükür tahliller normal çıktıHoşbulduk canım çok sevindim canım tahliller herşey normal çıkmış
salla gitsin canım testleri hiç takma boş ver gelecek bebişler bizecnm gormedım yadıgınızı o yuzden cevap veemedım kusura bakmayın:)kendıme gelmeye basladım sankı kırmızılar gelene kadar umudumu kaybetmemeye karar verdım...tester her ne kadar dalga gecsede
cnm gormedım yadıgınızı o yuzden cevap veemedım kusura bakmayın:)kendıme gelmeye basladım sankı kırmızılar gelene kadar umudumu kaybetmemeye karar verdım...tester her ne kadar dalga gecsede
salla gitsin canım testleri hiç takma boş ver gelecek bebişler bize
uzulmemeye calıscam artık...zaten 13 gun vardı daha eger dgru olsaydı tıp tarıhıne gecerdımüzülme canım daha bata var
uzulmemeye calıscam artık...zaten 13 gun vardı daha eger dgru olsaydı tıp tarıhıne gecerdım
uzulmemeye calıscam artık...zaten 13 gun vardı daha eger dgru olsaydı tıp tarıhıne gecerdım
evet uzulmek yok......uzulmıycem.....Yani canım daha çok var bata...üzülmek yok
evet uzulmek yok......uzulmıycem.....
gelcek ınsallah...yumurtlama gununu kacırmadıgımı dusunuom:)bndekı testler lh hormonunu hcg hormonu sanmıs olabılırler kızlar sımdı o aklıma geldı cunku ovu testlerıyle brlıkte gelmıs dandık testlerdendıhıhhhh tam bu işte sonra da gelsin bebişler
gelcek ınsallah...yumurtlama gununu kacırmadıgımı dusunuom:)bndekı testler lh hormonunu hcg hormonu sanmıs olabılırler kızlar sımdı o aklıma geldı cunku ovu testlerıyle brlıkte gelmıs dandık testlerdendı
kutlycaz valla bol bolç halay cekcez bu ay hıssedıomİşte bu daha ne halaylar çekip burada hamişliğimizi kutlayacağız
kesınlıkle kan tahlılı en guvenılırı...olabilir canım en güveniliri kan herhalde
Bu ay en son ben vereceğim canım 30una kadar inşallah bakmayacağım testtekutlycaz valla bol bolç halay cekcez bu ay hıssedıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?