- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.061
kavuşmak istiyorsan çok çalışmalısın bencedun ılk kez yaptım sılıktı.bugun buyuk ıhtımal bıraz daha belırgın olacak.
cok calısmalı mıyım acep?
21 eylul bat ım benım
noldu canım canını sıkan birşey mi var?:44:hosbuldum hayatmm...bu saate kadarzorla uyuttum kendımı kafam kazan gıbı
dunku olaya cok bozuldum ya kanda cıkmadı ya...kocamda cok uzuldu ama belli de edemıyo cok moralım bozuk...noldu canım canını sıkan birşey mi var?:44:
yasemınımmmmmmmmmmmmmm :))))cnm eklesene nrkny beklenmeyen tarh 5 eylül
tamam canım eklerimcnm eklesene nrkny beklenmeyen tarh 5 eylül
takma canım zaten batı bekliyorduk demek oluyor ki testlerede güvenmeyeceğiz artıkdunku olaya cok bozuldum ya kanda cıkmadı ya...kocamda cok uzuldu ama belli de edemıyo cok moralım bozuk...
kesınlıkle guvenılmemeli testlere...bekliycem artık bat ı hayrlısı...takma canım zaten batı bekliyorduk demek oluyor ki testlerede güvenmeyeceğiz artık
canımmmmmmmmmmmmmyasemınımmmmmmmmmmmmmm :))))
aynen canım hatta 5 gün bakmayacağım bu ay gelmezse eğer kırmızılarkesınlıkle guvenılmemeli testlere...bekliycem artık bat ı hayrlısı...
en mantıklısı...aynen canım hatta 5 gün bakmayacağım bu ay gelmezse eğer kırmızılar
bu ay da üzülmek istemiyorumen mantıklısı...
ben yeterınce uzuldumbu ay da üzülmek istemiyorum
ben yeterınce uzuldumınsallah ay sonunda sevınırım....hıcbırımız uzulmeyelım ınsallah cnm
Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?