- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.101
kesınlıkle kan tahlılı en guvenılırı...
assolist gıbım en sondan gelion işteBu ay en son ben vereceğim canım 30una kadar inşallah bakmayacağım testte
hosgeldın cnmmmselam kızlaaarnasılsınız?
bekle bekle en ıısı cıdden..en azından umudunu kaybetmıosun..demekki günümüz geçmeden hiçbirşey belli olmaz bende 25ine kadar beklerim
kırmızılar gelmezse inşallah gelmezassolist gıbım en sondan gelion işte
assolist gıbım en sondan gelion işte
hosgeldın cnmmm
anam orkide gelmiş hoşgelmiş
Hoşgeldinizselam kızlaaarnasılsınız?
yani canım en iyisibekle bekle en ıısı cıdden..en azından umudunu kaybetmıosun..
inşallah canımkırmızılar gelmezse inşallah gelmezayın 30una kadar bekleyeceğim ondan sonrada haftasonu gelip kanda baktırırım sonrada hamiş kaldığımı öğrenirim
Hoşgeldiniz
yani canım en iyisi
kürkçü dükkanına yani eve döndüm tatil bitti. ama bir yorgunum ki. pazartesi işe kim gidecek
İnşallah canım senin bat ne zamandı?inşallah canım
hoş bulduk
nasılsınız:44::44::44:inşallah canım
hoş bulduk
Anam inşallah kız ilk hamiş mi olacaksın yoksa hemen yazarsın yoksa çatlarım ben burada.Gerçi pazartesi o kadar çok giremeyebilirim ama olsun sen yine de yaz ben girdiğimde bakarım.Listede yoksun eklerim şimdi sonrada başka şeyler eklerimkızlaar bugün benim batııımamma velakin progestan kullandığımdan tabiki kırmızılar gelmeyecek pazartesi kan testi yaptıracağım. duruma göre progestanı bırakacağım ya da devam edeceğim. dua edin hayırlısı ile çoook istiyorum.
çoook yorguuun. nasıl uyuyorumnasılsınız:44::44::44:
Gidersin canım gider bende pazartesi başlıyorum yorucu bir gün olacak ilçede işlerim olacak.Yarın yolculuk var offf offf hatırlattın bana şimdi
inşallah artık güzel haberler duymak istiyoruzkızlaar bugün benim batııımamma velakin progestan kullandığımdan tabiki kırmızılar gelmeyecek pazartesi kan testi yaptıracağım. duruma göre progestanı bırakacağım ya da devam edeceğim. dua edin hayırlısı ile çoook istiyorum.
dinlenin yoksa pazartesi çok yorulursunuz hiç çekilmez olurçoook yorguuun. nasıl uyuyorum
güle güle git canııım
sağol canım benimçoook yorguuun. nasıl uyuyorum
güle güle git canııım
kızlaar bugün benim batııımamma velakin progestan kullandığımdan tabiki kırmızılar gelmeyecek pazartesi kan testi yaptıracağım. duruma göre progestanı bırakacağım ya da devam edeceğim. dua edin hayırlısı ile çoook istiyorum.
inşallahhhhhhhkırmızılar gelmezse inşallah gelmezayın 30una kadar bekleyeceğim ondan sonrada haftasonu gelip kanda baktırırım sonrada hamiş kaldığımı öğrenirim
ama çalışan kadın olmak ne zor işkürkçü dükkanına yani eve döndüm tatil bitti. ama bir yorgunum ki. pazartesi işe kim gidecek
anaaammm hamıle oldugun falan bellı olcak yanı p.tesıkızlaar bugün benim batııımamma velakin progestan kullandığımdan tabiki kırmızılar gelmeyecek pazartesi kan testi yaptıracağım. duruma göre progestanı bırakacağım ya da devam edeceğim. dua edin hayırlısı ile çoook istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?